Opublikowano 16 Września 201213 l witaj w gronie ale zawsze sobie powtarzam, czemu masz mieć lepiej niż my wszystkiego najlepszego:wink:
Opublikowano 18 Września 201213 l Autor siemka panowie, już po:decayed:,nie było tak źle, dzieki wielkie wszystkim za dobre słowo:hi:
Opublikowano 18 Września 201213 l siemka panowie, już po:decayed:,nie było tak źle, dzieki wielkie wszystkim za dobre słowo:hi: jakie masz teraz nazwisko
Opublikowano 18 Września 201213 l Autor siemka panowie, już po:decayed:,nie było tak źle, dzieki wielkie wszystkim za dobre słowo:hi: jakie masz teraz nazwisko śmieszne:grin:
Opublikowano 18 Września 201213 l siemka panowie, już po:decayed:,nie było tak źle, dzieki wielkie wszystkim za dobre słowo:hi: jakie masz teraz nazwisko :polew: dobre
Opublikowano 23 Września 201213 l Autor Dwu członowe Paweł... bądź twardy http://nadjakseruje.blox.pl/resource/po_slubie.jpg nie ma tak źle:decayed: (póki co) ---------- Post dopisany 23-09-2012 at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany 18-09-2012 at 11:13 ---------- doszły dywany i poliftowe ramiona od Krychy, jutro lecimy na wypad poślubny w góry to wpadną jakies nowe fotki:wink:
Opublikowano 23 Września 201213 l Autor wasze foty czy auta auta, auta, ja sie nie bede reprezentował, moze ustrzele żone przy aucie:decayed: bedą 4xelektryczne szybki niebawem:decayed:
Opublikowano 24 Września 201213 l moje szyby ida na sprzedaz.... mozesz mi zrobic fotke zielonej kostki tak zeby bylo widac kolory kabli i podeslac?
Opublikowano 24 Września 201213 l Autor moje szyby ida na sprzedaz.... mozesz mi zrobic fotke zielonej kostki tak zeby bylo widac kolory kabli i podeslac? dopiero w przyszłym tygodniu bede miał wszystko u siebie:wink:, to Ci porobie fotki:hi:
Opublikowano 25 Września 201213 l moze ustrzele żone przy aucie:decayed: no to czekamy, czekamy:whistling:
Opublikowano 25 Września 201213 l Dwu członowe Paweł... bądź twardy http://nadjakseruje.blox.pl/resource/po_slubie.jpg :polew: Ślepy sam wydał na siebie wyrok ? No cóż .. gratulacje