Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jeszcze nic nie wiem. jestem w czarnej d*pie póki co z autem bo co chwilę coś musi się przesuwać... planowałem wyjechać w piątek ale pewnie jednak sobota z samego rańca żeby zdążyć najebać się jak księciunio a w niedzielę trzeźwo wrócić :grin:

Ja na 59,5 cm drugą zimę oblatałem :whistling:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
ja jeszcze nic nie wiem. jestem w czarnej d*pie póki co z autem bo co chwilę coś musi się przesuwać... planowałem wyjechać w piątek ale pewnie jednak sobota z samego rańca żeby zdążyć najebać się jak księciunio a w niedzielę trzeźwo wrócić :grin:

Ja na 59,5 cm drugą zimę oblatałem :whistling:

no to plan jest dobry, ja bym wyleciał od siebie wczesniej i bysmy sie gdzieś u Ciebie ustawili, no ja mam błotniki do ogarnięcia, ale kiepsko z czasem teraz, i lakiernik tez słabo z terminami, jak nie zdążę zrobic, to musze coś wymyśleć żeby je sprytnie zamaskować:grin:

Opublikowano

k**wa mam tak samo jak Ty :grin: dzisiaj jeden stylem od łopaty na chama wypchany ile się tylko dało i na to ciut szpachli a drugi jutro muszę chiński zamówić bo używki nie zdąże ogarnąć :facepalm: jutro mamy zamiar pomalować na gotowo: błotniki, drzwi, tylna klapa do załamania nad tablicą, zderzak przód i wpyłka na tylnym błotniku :banan:

szkoda że dopiero po niedzieli będę miał smalcowanie bo nie ma nigdzie na magazynach scholla :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
k**wa mam tak samo jak Ty :grin: dzisiaj jeden stylem od łopaty na chama wypchany ile się tylko dało i na to ciut szpachli a drugi jutro muszę chiński zamówić bo używki nie zdąże ogarnąć :facepalm: jutro mamy zamiar pomalować na gotowo: błotniki, drzwi, tylna klapa do załamania nad tablicą, zderzak przód i wpyłka na tylnym błotniku :banan:

szkoda że dopiero po niedzieli będę miał smalcowanie bo nie ma nigdzie na magazynach scholla :kwasny:

no ja też musze jakis zestawik do polerki ogarnąć, co by chociaż się troche świeciła, bo lakier w takim stanie że by stykło całego malowąć:doh:

Opublikowano

nie chcesz odkupić trochę scholla? bo zamawiam po 1l s17 i w09 :wink:

Opublikowano

Slepy będziesz dawał felgi do malowania jeszcze w tym roku ? Zastanawiam się czy nie oddać przed majówką to może byśmy dostali jakiś rabacik ;-) ? Jeszcze kumpel chciał swoje odnowić u Czaji.

Opublikowano
  • Autor
nie chcesz odkupić trochę scholla? bo zamawiam po 1l s17 i w09 :wink:

możemy zrobic deal:wink:

---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ----------

Slepy będziesz dawał felgi do malowania jeszcze w tym roku ? Zastanawiam się czy nie oddać przed majówką to może byśmy dostali jakiś rabacik ;-) ? Jeszcze kumpel chciał swoje odnowić u Czaji.

nie, bo to kółko i tak jest tylko na ten sezon, i szkoda mi kasy dokładać do niego:wink:

Opublikowano

jak przyjdzie paczuszka i zostanie się coś luźnego to dam znać :wink:

Opublikowano
  • Autor
jak przyjdzie paczuszka i zostanie się coś luźnego to dam znać :wink:

ok, spoko:wink:, kiedy masz to mieć? bo jak Ci nic nie zostanie to wezmę zestaw Manzerny z SCS:wink:

Opublikowano

po długim weekendzie :wink: chwilowo nigdzie nie można dostać scholla a nowa dostawa ma do polski dotrzeć po niedzieli jakoś. jedni wychwalają scholla a dzisiaj usłyszałem że w porówaniu do menzerny podobno szału nie ma :kwasny: a byłbyś zainteresowany black hole'm? bo zastanawiam się czy nie wziąć ale malowanie pochłania skutecznie mamone i z chęcią bym na próbe z kimś wziął :decayed:

Opublikowano
  • Autor
po długim weekendzie :wink: chwilowo nigdzie nie można dostać scholla a nowa dostawa ma do polski dotrzeć po niedzieli jakoś. jedni wychwalają scholla a dzisiaj usłyszałem że w porówaniu do menzerny podobno szału nie ma :kwasny: a byłbyś zainteresowany black hole'm? bo zastanawiam się czy nie wziąć ale malowanie pochłania skutecznie mamone i z chęcią bym na próbe z kimś wziął :decayed:

Black Hole mam jeszcze coś, na ogarniecie zielonej powinno mi wystarczyć:decayed:

Opublikowano

to będę się musiał zadowolić gołym coli :grin: póki co c**jowo bo nie będę miał czym wpyłki spolerować i świeżo malowanych elementów :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

spolerujesz jak przyjdą pasty, ja musze sobie tego lakiernika ogarnąć, żeby mi te nadkola ogarnął przed Majówką:decayed:

Opublikowano
spolerujesz jak przyjdą pasty, ja musze sobie tego lakiernika ogarnąć, żeby mi te nadkola ogarnął przed Majówką:decayed:

tylko że mam pomiędzy malowaniem a polerowaniem imprezę lokalną z okazji otwarcia sezonu i będzie wychodził na fotkach jak ulep :decayed: jak nie zdążysz to jebnij stickerbomba albo w czarny mat:grin: ja jeden zamiennik błotnika kupiłem dziś bo dramat był pod szpachlą :facepalm: ja swojego maluje z kumplem w garażu bo straciłem całkowicie zaufanie do lakierników po tym co wyszło 3 lata od ostatniego malowania :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

tylko że mam pomiędzy malowaniem a polerowaniem imprezę lokalną z okazji otwarcia sezonu i będzie wychodził na fotkach jak ulep :decayed: jak nie zdążysz to jebnij stickerbomba albo w czarny mat:grin: ja jeden zamiennik błotnika kupiłem dziś bo dramat był pod szpachlą :facepalm: ja swojego maluje z kumplem w garażu bo straciłem całkowicie zaufanie do lakierników po tym co wyszło 3 lata od ostatniego malowania :kwasny:

no ja błotniki robiłem 2 lata temu i znowu kwiatki:wink:, coś bede musiał wymyśleć, gdzieś widziałem że gośc okleił kolorowymi karteczkami, też byłby kox:decayed:, ale mam nadzieje że zdążę pomalować, przy okazji znikna kierunki i logo audi, bedzie clean:decayed:

Opublikowano

no u mnie też wyleciały loga audi ale fc**j żałuje że nie wyrzuciłem kierunków :facepalm: wyrzucę może jeszcze kiedy wraz z wszystkimi listwami na drzwiach :grin: u mnie wyszło kwiatków na całym aucie. od popękanej szpachli na zderzaku (jełop dał zamiast szpachlę do plastiku elastyczną to zwykłą jeszcze z dużą ilością utwardzacza) poprzez błotniki, źle poszpachlowane drzwi do tylnej klapy :doh:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no w środę auto jedzie do lakiernika, w końcu ogarnie te błotniki, i bedzie można działać powoli z reszta:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i jak będziesz w week na majówce:eusathink:

Opublikowano
właśnie właśnie dawaj bedzie grubo :banan:
Opublikowano
  • Autor
właśnie właśnie dawaj bedzie grubo :banan:

nawet mi kórwa nie mówcie, nie ma szans zeby sie lakiernik wyrobił, bo dzisiaj sie dopiero za to brał:doh:, a dogadywałem z chłopem że na piatek musze mieć auto:facepalm:, także nie ma szans zebym dojechał, ma byc gotowe w sobote, ale miałem wyjeżdzać rano, a tak to zanim go jeszce odchwaszcze to bedzie już wieczór:thumbdown:, sorki wielkie panowie, ale nie ma szans żebym sie pojawił, czego bardzo załuje bo chciałem poznać towarzystwo, ale klepie już urlop na sierpień, to sie zobaczymy na letnim:wink:

---------- Post dopisany 26-05-2013 at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany 23-05-2013 at 22:33 ----------

odebrana:decayed:

B1420otnik1.jpg

B1420otnik2.jpg

B1420otnik3.jpg

w tygodniu biorę sie za korektę lakieru, i ogarniecie środka