wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 a da sie jakos wyciagnac te pokretla podswietlane?
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 a da sie jakos wyciagnac te pokretla podswietlane? nie wiem, a po co chcesz je wyciągać?
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 juz nic myslem ze te podswietlenia bedzie sie dalo przelozyc do tych moich starych kratek zeby bylo tak jak w eu
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 juz nic myslem ze te podswietlenia bedzie sie dalo przelozyc do tych moich starych kratek zeby bylo tak jak w eu tam wystarczy, przerobić delikatnie ograniczniki kratek, takie plastikowe bolce, i masz regulacje jak w EU
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 juz nic myslem ze te podswietlenia bedzie sie dalo przelozyc do tych moich starych kratek zeby bylo tak jak w eu tam wystarczy, przerobić delikatnie ograniczniki kratek, takie plastikowe bolce, i masz regulacje jak w EU jak bede miec kase to sie zgłosze
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 juz nic myslem ze te podswietlenia bedzie sie dalo przelozyc do tych moich starych kratek zeby bylo tak jak w eu tam wystarczy, przerobić delikatnie ograniczniki kratek, takie plastikowe bolce, i masz regulacje jak w EU jak bede miec kase to sie zgłosze oki
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 slepy przegladajac forum i robiac rozne VT przy zielonym aucie czarne lampy wygladaja jak kuuupa
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 slepy przegladajac forum i robiac rozne VT przy zielonym aucie czarne lampy wygladaja jak kuuupa jak zrobiłem sobie to Vt z obrysówką, to nawet całkiem mi się to widzi , ale zostaną w chromie
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 slepy przegladajac forum i robiac rozne VT przy zielonym aucie czarne lampy wygladaja jak kuuupa jak zrobiłem sobie to Vt z obrysówką, to nawet całkiem mi się to widzi , ale zostaną w chromie ja bez obrysówki i jest bleeee a nawet jak juz cos to nie mial bym z czego zrobic tej obrysowki
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 slepy przegladajac forum i robiac rozne VT przy zielonym aucie czarne lampy wygladaja jak kuuupa jak zrobiłem sobie to Vt z obrysówką, to nawet całkiem mi się to widzi , ale zostaną w chromie ja bez obrysówki i jest bleeee a nawet jak juz cos to nie mial bym z czego zrobic tej obrysowki można by się pokuscić, i w carbon lampki walnąć albo jakiż kremik
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 slepy przegladajac forum i robiac rozne VT przy zielonym aucie czarne lampy wygladaja jak kuuupa jak zrobiłem sobie to Vt z obrysówką, to nawet całkiem mi się to widzi , ale zostaną w chromie ja bez obrysówki i jest bleeee a nawet jak juz cos to nie mial bym z czego zrobic tej obrysowki można by się pokuscić, i w carbon lampki walnąć albo jakiż kremik carbon? w carbon to mam chęc lusterka zrobic ale nie lampy a jak malowac lampy to albo na bialo albo w jakis kremowy tak jak mowisz
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 slepy przegladajac forum i robiac rozne VT przy zielonym aucie czarne lampy wygladaja jak kuuupa jak zrobiłem sobie to Vt z obrysówką, to nawet całkiem mi się to widzi , ale zostaną w chromie ja bez obrysówki i jest bleeee a nawet jak juz cos to nie mial bym z czego zrobic tej obrysowki można by się pokuscić, i w carbon lampki walnąć albo jakiż kremik carbon? w carbon to mam chęc lusterka zrobic ale nie lampy a jak malowac lampy to albo na bialo albo w jakis kremowy tak jak mowisz moje zostają w chromie, jak się uda to z obrysówką , i napewno wleci dwówłoknowa żarówka w kierunek, i tam bedą postojówki
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 a powiedz mi z czego zrobisz ten plasik pomaranczowy?
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 a powiedz mi z czego zrobisz ten plasik pomaranczowy? z jakiegoś odblasku, z rowera albo ciągnika , wszystko da radę, jak nie bedzie wygladać to zostaną seryjne
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 a powiedz mi z czego zrobisz ten plasik pomaranczowy? z jakiegoś odblasku, z rowera albo ciągnika , wszystko da radę, jak nie bedzie wygladać to zostaną seryjne sa takie prostokatne odblaski np na przyczepkach
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 a powiedz mi z czego zrobisz ten plasik pomaranczowy? z jakiegoś odblasku, z rowera albo ciągnika , wszystko da radę, jak nie bedzie wygladać to zostaną seryjne sa takie prostokatne odblaski np na przyczepkach coś się napewno wykmini , chyba że sie trafią lampki US :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 a powiedz mi z czego zrobisz ten plasik pomaranczowy? z jakiegoś odblasku, z rowera albo ciągnika , wszystko da radę, jak nie bedzie wygladać to zostaną seryjne sa takie prostokatne odblaski np na przyczepkach coś się napewno wykmini , chyba że sie trafią lampki US :gwizdanie: a no własnie ja to dzwonie jutro do kolegi z angli niech szuka gdzies w Londynie a4 US i niech ja ciagnie do polski
P-U-M-A Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Slepy. Ta regulacja szyberdachu w tej lampce co biore pod koniec miecha będzie normalnie działać?
slepy Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Slepy. Ta regulacja szyberdachu w tej lampce co biore pod koniec miecha będzie normalnie działać? raczej tak, chociaż nie sprawdzałem tego u siebie, ale pewnie bedzie działać jak w polifcie
P-U-M-A Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ok. Powoli ją tam szykuj heh. Do tego zamówiłem już u goscia na allegro też tą tylnią lampke i daszki na słońce w kolorze szarym do ciemniej podsufitki.
Rekomendowane odpowiedzi