slepy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 coś sie tam dzieje, wpadły BiXenony z obrysem USA, wielkie dzięki Gwerty:hi:
szafa Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jest dobry progress:kox: teraz tylko zmienić koło:naughty:
OLI_B5 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Halo troche nie pasuje, ogółem przód
slepy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jest dobry progress:kox: teraz tylko zmienić koło:naughty: nie daje mi to spać po nocach:grin: jechaliśmy ostatnio za mocno zglebioną golfiną 3 na szerokiej stali z mocnym negatywem, Agnieszce sie spodobało takze z 10J na tyle chyba nie bedzie miała problemów:kox:
szafa Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 MI z przodu blacha przeszkadza:grin: wywal ją całkiem, ja juz tak śmigam kupe czasu i żaden się jeszcze nie przyczepił powiem nawet tyle że blacha za szyba bardziej wzbudza zainteresowanie niż jej brak
slepy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 MI z przodu blacha przeszkadza:grin: wywal ją całkiem, ja juz tak śmigam kupe czasu i żaden się jeszcze nie przyczepił powiem nawet tyle że blacha za szyba bardziej wzbudza zainteresowanie niż jej brak w sumie tak, ale za brak blachy masz 500zł, póki co mnie nie stać, więc wożę sobie tak:decayed:, odebrałem dzisiaj kwadrat na tył, nie bede tego wyjmował z bagażnika nawet:doh: ---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Przód jest kozak :kox: no z przodu siądzie jeszcze grill od S4, jak znajdę w dobrej kasie i bedzie tak jak sobie założyłem, tył przy szerokiej feldze i naciągu myślę że też nabierze wyglądu, bo teraz szału nie ma:whistling:, ot seria:decayed:
Kwinto69 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ładnie odpicowałeś go Kolorek jak i u mnie
slepy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ładnie odpicowałeś go Kolorek jak i u mnie dzięki wielkie:hi:
przemciotorun Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 tez odebralem swojego kwadrata
Duds Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jakbyś fele sprzedawał to rzuć cenę i parametry na PW
slepy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jakbyś fele sprzedawał to rzuć cenę i parametry na PW raczej napewno bedą na handel, ale blizej jesieni:wink:
Gwerty Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 coś sie tam dzieje, wpadły BiXenony z obrysem USA, wielkie dzięki Gwerty:hi:http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/A4.jpg http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/A42.jpg służe na przyszłość.
seba1-2 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 lampiony ładnie wyszły, ale szczerze to coś tam z przodu teraz chaos ,pomarańcz czerń chrom, mieszane odczucie mam chyba że na żywo lepszą robotę to wszystko robi daj na pw te linki do tej klapy jak znajdziesz:wink: może moje lampy przekręcimy na próbę zobaczymy jak by się komponowały
slepy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 lampiony ładnie wyszły, ale szczerze to coś tam z przodu teraz chaos ,pomarańcz czerń chrom, mieszane odczucie mam chyba że na żywo lepszą robotę to wszystko robidaj na pw te linki do tej klapy jak znajdziesz:wink: może moje lampy przekręcimy na próbę zobaczymy jak by się komponowały jednyne co to folia na halo mi sie średnio widzi, ale na zywo nie ma źle, czarne jakoś mi sie nie widziały do mojego koloru, u Ciebie leżą zajeśbiście:wink:, na którymś spocie mozemy zrobić akcję
przemciotorun Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 mi sie wydaje ze jak zerwiesz folie z hallo bedzie oki
slepy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 mi sie wydaje ze jak zerwiesz folie z hallo bedzie oki też tak myślę. Jutro zrywam folie i cyknę jakieś foty, no i moze w koncu uda sie skończyć środek:facepalm:
slepy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 lampki w tylne słupki, i mam lampkę z polifta nad tylną kanapę ale nie wiem czy jest ją tam do czego przykręcić
Gracjan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 lampki w tylne słupki, i mam lampkę z polifta nad tylną kanapę ale nie wiem czy jest ją tam do czego przykręcić Wiercisz dziurę, śruba, na zewnątrz nakrętka i gotowe
Rekomendowane odpowiedzi