mrogal Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 regeneracje maglownicy miałem sam zrobić? wymianę ojciec! ta bedzie sie pier**lil w wymiane jak i tak sam zbieznosci nie ustawi a zaklad mu pewnei od A do Z ogarnal
przemciotorun Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 ile Cie wyszlo, bo u mnie to samo, gnoji mi magiel ze niewiem....
slepy Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 regeneracje maglownicy miałem sam zrobić? wymianę ojciec! ta bedzie sie pier**lil w wymiane jak i tak sam zbieznosci nie ustawi a zaklad mu:grin: pewnei od A do Z ogarnal Si! Zostało tylko odjechać ---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- ile Cie wyszlo, bo u mnie to samo, gnoji mi magiel ze niewiem.... 860 za wszystko, regeneracja wymiana nagła wymiana drążków i zbieżność. Sama regeneracja 600, ale zrobione tak ze magiel wygląda jak nówka
SebaMC Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 regeneracje maglownicy miałem sam zrobić? wymianę ojciec! ta bedzie sie pier**lil w wymiane jak i tak sam zbieznosci nie ustawi a zaklad mu:grin: pewnei od A do Z ogarnal Si! Zostało tylko odjechać ---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- ile Cie wyszlo, bo u mnie to samo, gnoji mi magiel ze niewiem.... 860 za wszystko, regeneracja wymiana nagła wymiana drążków i zbieżność. Sama regeneracja 600, ale zrobione tak ze magiel wygląda jak nówka Ile masz na to gwarancji? mi dali 1 rok, a dałem też coś koło tego, z tym, że bez drążków, wymieniał mi magla taki młodzieniaszek, który powiedział, że drążki jak i końcówki są ok, a jak później sam je sprawdziłem to chwyciłem się za głowe
slepy Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 regeneracje maglownicy miałem sam zrobić? wymianę ojciec! ta bedzie sie pier**lil w wymiane jak i tak sam zbieznosci nie ustawi a zaklad mu:grin: pewnei od A do Z ogarnal Si! Zostało tylko odjechać ---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- ile Cie wyszlo, bo u mnie to samo, gnoji mi magiel ze niewiem.... 860 za wszystko, regeneracja wymiana nagła wymiana drążków i zbieżność. Sama regeneracja 600, ale zrobione tak ze magiel wygląda jak nówka Ile masz na to gwarancji? mi dali 1 rok, a dałem też coś koło tego, z tym, że bez drążków, wymieniał mi magla taki młodzieniaszek, który powiedział, że drążki jak i końcówki są ok, a jak później sam je sprawdziłem to chwyciłem się za głowe Rok czasu a i mówił że jakby coś wyskoczyło po gwarancji to ogarnie coś taniej:whistling:
slepy Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 wpadł nowy nabytek:whistling:, niestety tylko przedlift, ale lepsze to niż seria:wink: teraz do wiosny znaleźć progi s4
szafa Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zbrojenia ciąg dalszy hehe:kox: Slepy koło zostaje czy masz coś innego już na oku?? Wpadnie tu wreszcie ładna 18 z rantem:naughty:
slepy Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Zbrojenia ciąg dalszy hehe:kox: Slepy koło zostaje czy masz coś innego już na oku?? Wpadnie tu wreszcie ładna 18 z rantem:naughty: koło, leci na allegro w tym tygodniu, i przez zimę szukam czegoś z jajem i słusznymi parametrami:wink:
slepy Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 19"? i 10j? zostaje przy 18, na tył chciałem 9,5J a przód zostawić 8,5J:wink:, no i z odpowiednim ET
przemciotorun Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 wpadł nowy nabytek:whistling:, niestety tylko przedlift, ale lepsze to niż seria:wink: teraz do wiosny znaleźć progi s4http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/Zderzaks4.jpg kurna mnie juz wkur...a to szukanie polifta w normalnej cenie.... i chyba zapodam avanta pod pdc i zaadoptuje go do sedana
slepy Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 wpadł nowy nabytek:whistling:, niestety tylko przedlift, ale lepsze to niż seria:wink: teraz do wiosny znaleźć progi s4http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/Zderzaks4.jpg kurna mnie juz wkur...a to szukanie polifta w normalnej cenie.... i chyba zapodam avanta pod pdc i zaadoptuje go do sedana Egon rezał RSa do sedana to i S4 ogarniesz:wink:, ja szukam jeszcze do wiosny jak nie znajde to zakładam tego:decayed:
slavko87 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Polifta ciezko trafic no i sie ceni ale powodzenia w szukaniu:wink:
Michał Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 FELGI 18" MERCEDES W203 W210 211 CL SL CLS ML (3668106615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
slepy Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Opublikowano 11 Listopada 2013 FELGI 18" MERCEDES W203 W210 211 CL SL CLS ML (3668106615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nie drażnij:jerk:
SebaMC Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 FELGI 18" MERCEDES W203 W210 211 CL SL CLS ML (3668106615) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. opona 285
Damian Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Wiem takie fele bez opon w nizszej cenie:wink:
Michał Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 w sumie żadna okazja, ale rzadko pojawia się komplet balony pogonić i może by wyszły ~2200pln:eusathink:
Rekomendowane odpowiedzi