slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Slepy ta lampeczka była też w wydaniu z diodkami czerwonymi wiem, ale ta póki co jest w śmiesznej kasie , i dlatego się nią zainteresowałem :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 a diody zawsze można dorezać [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 13:08_________________________________________________i będą dwa fun'y w jednym
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 a diody zawsze można dorezać [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 13:08_________________________________________________i będą dwa fun'y w jednym bedzie wszystko ogarnięte , do czwartku jest licytacja, zobaczymy czy się uda, szukam jeszcze lampki na tył, w dobrej kasie ale narazie posucha na allegro
binio-stg Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Oo, widzę że w dziale sprzedam auto, na allegro też wystawiasz?
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Oo, widzę że w dziale sprzedam auto, na allegro też wystawiasz? chyba jutro , dałem najpierw tutaj, bo ludzie stąd mogą docenić, ile w niej jest zrobione, i że nie trzeba już przez to przechodzić
binio-stg Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 No to życzę powodzenia, tylko wydaję mi się że chyba słaby teraz jest okres na sprzedaż auta, no ale może się mylę.
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 No to życzę powodzenia, tylko wydaję mi się że chyba słaby teraz jest okres na sprzedaż auta, no ale może się mylę. wiem że nie zaciekwy, ale co zrobić, może akurat się trafi chętny
michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ceny są wysokie dobry okres na sprzedaż auta, ale trzeba mieć troszkę cierpliwości
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 ceny są wysokie dobry okres na sprzedaż auta, ale trzeba mieć troszkę cierpliwości mam ją zią , mam czym jeździć także luz, sprzeda sie to bedzie zmiana, nie sprzeda sie modzimy dalej
tymonA4 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 to tak jak u mnie było i sie nie sprzedała
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 to tak jak u mnie było i sie nie sprzedała zobaczymy, co bedzie , najwyżej puszczę ją taniej i więcej dołożę
michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 czyli jednak jesteś zdecydowany na zmianę
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 czyli jednak jesteś zdecydowany na zmianę raczej, tak jak podliczyłem koszty ile bym jeszcze musiał dołożyć do zeciora, zeby było tak jak sobie planowałem, to wychodzi spora sumka takze jestem nastawiony na zmiane, i raczej do takowej dojdzie wcześniej czy później
mrogal Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 to tak jak u mnie było i sie nie sprzedała zobaczymy, co bedzie , najwyżej puszczę ją taniej i więcej dołożę uu panie Ty w tym 1.6 nie masz klimy
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 to tak jak u mnie było i sie nie sprzedała zobaczymy, co bedzie , najwyżej puszczę ją taniej i więcej dołożę uu panie Ty w tym 1.6 nie masz klimy no właśnie w tym 1.6 nie mam , między innymi dlatego zmiana , myślę że 10k, za nia wezmę po wyciągnięciu gratów
michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 jakbyś mieszkał bliżej to chyba bym ją łykał za 9k
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 jakbyś mieszkał bliżej to chyba bym ją łykał za 9k a co ma do tego odległość
mrogal Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 jakbyś mieszkał bliżej to chyba bym ją łykał za 9k a co ma do tego odległość za dalko by jechac i ogladac przestanek autobusowy
michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 jakbyś mieszkał bliżej to chyba bym ją łykał za 9k a co ma do tego odległość starszy nie pojedzie tak daleko po auto raczej, po drugie nie bardzo jest z kim teraz..
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 jakbyś mieszkał bliżej to chyba bym ją łykał za 9k a co ma do tego odległość za dalko by jechac i ogladac przestanek autobusowy co prawda to prawda jakbyś mieszkał bliżej to chyba bym ją łykał za 9k a co ma do tego odległość starszy nie pojedzie tak daleko po auto raczej, po drugie nie bardzo jest z kim teraz.. a no jest i tak patrzyłem na allegro, to takie same tyle że w serii, po 10, 11 klocków chodzą, jak wezmę 11 to bede zadowolony, na cześć gratów mam już kupców, także może nie trzeba bedzie az tak strasznej kasy dokładać
Rekomendowane odpowiedzi