Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Avant quattro, S-line, skóry, Remap, RS4 19" zderzak na 2 kominy. SPRZEDANY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładne autko :decayed::good: :good:

Ale miałeś okazję kupić ładniejsze :naughty:

ale wiem, że to nie od Ciebie zależało :wink4:

gratki :good: :good:

W PL seryjnych autek z takim wypasem jest bardzo mało :kox:

Opublikowano
  • Autor

Bardzo ładne autko :decayed::good: :good:

Ale miałeś okazję kupić ładniejsze :naughty:

ale wiem, że to nie od Ciebie zależało :wink4:

gratki :good: :good:

W PL seryjnych autek z takim wypasem jest bardzo mało :kox:

Siema Filip :hi:

No widzisz wyszło jak wyszło, jeszcze raz Sorry kolego ale życie weryfikuje plany i nic na to nie poradzimy, ale nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie i przynajmniej będę mógł więcej siana utopić w budowę domu.

Opublikowano

Co??? 600 euro Road Tax-u?? :shocked:

W Holandii za samochód klasy B6, benzynę ok €700 podatku, natomiast za takiego samego diesla z quattro ok €1600 rocznie. Tutaj praktycznie same benzyny jeżdżą. :kox: Podatek jest od wagi samochodu i rodzaju paliwa na którym jeździ. Jak się jeździ ok 20-30tys rocznie to kompletnie się nie opłaca mieć diesla. Znajomy za SUV'a z dieslem płaci €2400 rocznie. Ale trzeba im przyznać, że drogi mają lepsze nawet niż w DE.

Swoje auto na PL blachach już sprzedałeś?

Opublikowano

Ładna jest . Szkoda tylko że nie ma ori xenonu :hi:

Opublikowano

Autko piękne,a jak wsadzisz alu-dekory do środka to juz pełny orgazm.A co do opłat to ja za full czyli OC,AC,Assistanc z max. znizka płace 2480 i jak wezmie sie poprawkę na polskie zarobki, to okazuje się, że przyslowie "wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej" nie bardzo jest "madrością narodu" :>.

Opublikowano
  • Autor

Swoje auto na PL blachach już sprzedałeś?

Nie jeszcze stoi w UK :) za 2 tyg bedę nim wracał do PL

Opublikowano

bardzo fajne autko :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki jedrekx też mi sie podoba :rolleyes:[br]Dopisany: 15 Maj 2011, 16:01_________________________________________________

Ładna jest . Szkoda tylko że nie ma ori xenonu :hi:

Tutaj znaleźć auto na ori xenonie to masakra, często widuje A4 B8, A6 C6 czy właśnie A4 B6 i B7 w pełnym s-line a lampy mają zwykłe :wallbash:

Możliwe, że przy zakupie xeny mogą być BARDZO drogie, to dla mnie jedyne sensowne wytłumaczenie bo nie wierzę, że każdy w UK jest przeciwnikiem xenonów

Opublikowano

No niezle... ja w PL za AC OC NW place 1100 rocznie :decayed:

Opublikowano

to co ty masz za wtyki w Gsie?? bo ja mam 1,8 ubezpieczone na 28000zl full pakiet(serwis,gwarancja zachowania znizek przy szkodzie,szyby) i zona ma dodatkowo 50% znizki jako pracownik firmy ubezpieczeniowej i place 1350zl

Opublikowano

nie wiem, ubezpieczam u znajomego agenta w Compensie i z roku na rok place coraz mniej... zaczynalem od 3700 :)

Opublikowano
  • Autor

Tylko z drugiej strony patrząc to 1200 funtów czyli te 5400zł to praktycznie niecały miesiąc pracy a w PL żeby ubezpieczyc auto to średnio trzeba zapłacić około 3000 tys jak nie więcej a tyle zarobić w PL miesięcznie to rzadko się zdarza tzn. gdybym tyle zarabiał to bym do UK nie wyjechał :)

Opublikowano

no pewnie, że tak :gwizdanie:

w UK może i pewne rzeczy są droższe, ale takie rzeczy np. jak paliwo inaczej się liczy, bo za niższą dniówkę masz prawie pełen bak paliwa, a w PL za niższą dniówkę mozesz sobie kupić kilka litrów paliwa, do tego tam auta są tańsze niż w PL :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie filip

Przykładowo tutaj dobre auto np B7 2007 rok można kupic za 10 tys funtów a zarabiasz średnio 1100 - 1500 funtów

W PL za B7 trzeba dac jakieś 65 tys złoty i zarabiasz też średnio 1100 - 1500

Kalkulacja jest łatwa, ile tu sie pracuje na auto a ile w PL :) a do tego tutaj są auta tańsze :)

Z paliwem jest to samo za jeden dzień pracy zatankujesz auto do pełna a w PL za dnówke zatankujesz tyle, żeby kolejnego dnia dojechać znów do pracy :confused4: Kiedy to się zmieni??

Opublikowano

ale watek pieknie sie rozwija o ubezpieczeniach i cenach paliwa... :polew: :polew: :polew:

Pawlo ...najwazniejsze ze jestes zadowolony i auto naprawde bardzo ladne!! :good:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie 3 strony wątku z czego 2 o ubezpieczeniach :polew:

Ale ważne, że autko się podoba :)

Teraz jestem w poszukiwaniu 18 RS6 bo one najlepiej by pasowały do tego auta :)

Jak już pisałem wcześniej mam okazje kupić szare oryginalne Avusy 18" z nowymi oponami za 500 funtów (stan jak nowe) ale jakoś ten wzór za mną nie przemawia :no:

Co proponujecie??

Opublikowano

AVUSY :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Osobiście dla mnie RS6 albo RS4 jest o niebo ładniejsze tylko, że te Avusy mnie kuszą, one były już na tym aucie bo koła posiada koleś od którego kupiłem to auto :)

2250zł za oryginalne koła z nowymi oponami i dostawa pod dom to atrakcyjna cena ale... no właśnie jest ale, czy warto kupić koła które mi sie nie podobają?? :rolleyes:

Po ile te koła w PL chodzą?? może nimi zahandluje :)

Opublikowano

Pawel, kup je dla mnie :decayed:

Opublikowano

Kupuj te ktore Ci sie podobaja, jak wstawisz inne, to co rano bedziesz wstawal i myślal k...a na tamtych wyglądałby lepiej i pewnie po jakimś czasie kupisz te wlasciwe.[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 09:30_________________________________________________a na avusach na pewno nie stracisz, takie pieniadze warte są same nowe opony.