Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Witam ponownie! :> Przedstawiam jedyne na forum (a może i w Polsce) a4 b5 w tym kolorku Serce: 2.5 TDI 150PS Tiptronic (niestety brakuje quattro ) Rok: 1999r. (pierwsza rejestracja w 2000r.) Przebieg: 168500kkm (ciekawy jestem na ile przekręcony ) Lakier Audi Exclusive... sporo się natrudziłem żeby zdobyć kod dodam tylko, tyle - Porsche Signal Green Wyposażenie: - klimatronic - pakiet podświetlenia AMBIENTE - navi (bez dużego wyświetlacza) - alu R.O.D. et35 17"x8j z gumą 215/40 - el. lusterka grzane - 2x el.szyby - relingi - chrom listwy w około szyb (ori, nie żadne chińskie przylepy z allegro) - grzane kubełki z el. regulowanymi lędźwiami - skórzana kierownica S4 + gałka biegów w skórze - podłokietnik tył - xenon + spryski - centralka + domykanie szyb z kluczyka + otwieranie tylnej klapy - szyberdach - FIS - ASR - 4x AirBag - halogeny - podświetlenia nad nogami i w drzwiach - podświetlane nawiewy - grzane spryskiwacze - radio Alpine + Sub JBL 1204BP-D + piec JBL Plany: - żółte halo /done/ - gwint /done/ - daszek na tylną klape RS4, body zostaje poliftowe - polerka fajek /done/ - ringi na zegary - głośniczki Hertz'a w drzwi przód+tył, Subwoofer JBL klasy GTI+wzmak (sub i wzmak to dalsza przyszłość z uwagi na koszty) - 2din - wskaźnik doładowania turbiny - 18/19" min.9j /już niedługo/ - ori grill S4 - sticery /done/ - rolowanie nadkoli - profesionalna polerka lakieru - czerwony wstek /done/ - malowanie dokładek i progów z racji, iż zostaje poliftowe body Na aktualnych rafkach ...jeszcze przed korekcją gwintu ale już niebawem Foto spotowe Patrząc od szweda: Kaju, Ja, Szczuraz +Szczuraz Małe VT
pablo_9 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 albo mi się wydaje albo już komentowałem to auto... pisałem, że kolor oryginalny ale może się podobać a poza tym to na pewno nie masz 2 airbagów
marcin78 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Wow ale bije!!! jak zrobisz plany bedzie ciągnął oczy!!! :
wojtas-audi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Silnik zdrowy ? Wiesz co to za silnik ? Jebie po oczach strasznie
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 albo mi się wydaje albo już komentowałem to auto... pisałem, że kolor oryginalny ale może się podobać a poza tym to na pewno nie masz 2 airbagów Już był z nim temat koloru bo ponoć mało takiej zieleni a 2 airbagów nie mam bo...? Mogłem się machnąć ...z pośpiechu zapomniałem też o grzanych fotelach [br]Dopisany: 14 Maj 2011, 20:57_________________________________________________ Silnik zdrowy ? Wiesz co to za silnik ? Jebie po oczach strasznie Silnik po wymianie wałków suchy, ładnie pracuje
wojtas-audi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Pewnie w fotelach sa jeszcze 2 poduchy
okidoki81 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 nigdy jeszcze nie widziałem oooo w tym kolorze
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 Były właściciel twierdził, że w Polsce jest jeszcze tylko jedna w tym kolorze A4 w sedanie ...widziałem w tym kolorze kiedyś Golfa mkIV ale Audi jeszcze nigdy...
wojtas-audi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 A we wlepce lub w ksiazce masz nr lakieru ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 A we wlepce lub w ksiazce masz nr lakieru ? No właśnie nie ma... Po zakupie byłem w Motipie po lakier żeby odpryski od kamieni usunąć i ze sprzedającym tam gościem odkryliśmy że kody lakieru brak ...znalazł dopiero po nr VIN i powiedział że to lakier na jakieś specjalne zamówienie....
Xsystoff Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Fajny zestaw, 2.5 + Tip, no i ten kolor. Plany tez dobre Moze kolor na zamowienie jak w bmw (indyvidual)?
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 u Fajny zestaw, 2.5 + Tip, no i ten kolor. Plany tez dobre Moze kolor na zamowienie jak w bmw (indyvidual)? Możliwe że to coś w tym rodzaju...ale konkretnie się nie orientuje
jozek726 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 kolor miazga :kox: :kox:[br]Dopisany: 14 Maj 2011, 22:54_________________________________________________gril zmień
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 kolor miazga :kox: :kox:[br]Dopisany: 14 Maj 2011, 22:54_________________________________________________gril zmień Po opłaceniu OC jak najszybciej zakupie Ori Grill S4 ...ten aktualny też mnie wku*rwia
Sysiek Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Kolor daje rade Wyposazenie jak na 2.5 TDI srednie, bedzie co rezac dalej Powinienes miec jeszcze 2 poduchy boczne w fotelach sprawdz sobie Szkoda ze Tip ale jak Tobie nie przeszkadza to najwazniejsze Zmieniaj olej na czas sprawdzaj odme a silnik Ci sie odwdzieczy No i rob obowiazkowo softa auto przezyje druga mlodosc tylko niestety troszke TIP Cie bedzie ograniczal
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Kolor daje rade Wyposazenie jak na 2.5 TDI srednie, bedzie co rezac dalej Powinienes miec jeszcze 2 poduchy boczne w fotelach sprawdz sobie Szkoda ze Tip ale jak Tobie nie przeszkadza to najwazniejsze Zmieniaj olej na czas sprawdzaj odme a silnik Ci sie odwdzieczy No i rob obowiazkowo softa auto przezyje druga mlodosc tylko niestety troszke TIP Cie bedzie ograniczal Sprawdziłem, poduchy 4x :>
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 a nie mowile ze na pewno nie masz 2 hehe no racja :>
Rekomendowane odpowiedzi