Zadymiacz Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 no tak policzyć np na takich ciężarowych to trochę oszczednosci jest z tego jakby nie było opłaca się ;]
wojtas-audi Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 No tak to rozumiem, ale w przypadku osobówki chyba nie bardzo sie oplaca ..
kamilmlody Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 No tak to rozumiem, ale w przypadku osobówki chyba nie bardzo sie oplaca .. dlatego nikt poza firmami chcącymi promować takie nowinki w swojej dziedzinie się tym nie interesuje.
MisiekDD Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Witam wszystkich Ostatnio przeglądałem internet i natrafiłem na coś takiego . http://www.car-gaz.pl/index.php?id=251&gclid=CKbI44-jkKkCFVOMzAod3lG7iA Kiedyś słyszałem że niektórzy przerabiają diesla na LPG. I tak się zastanawiam ile może taka instalacja kosztować i czy rzeczywiście dane podane przez producenta mogą być prawdziwe? Zwiększenie momentu obrotowego i mocy o 20-30% jest dla mnie wątpliwe. A jak wy uważacie??
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 na moje diesle są już i tak oszczędne i szkoda takie wynalazki :gwizdanie: gaz to do zapalniczek i kuchenek
kubson Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 taki temat już był całkiem niedawno :gwizdanie:
MisiekDD Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Teraz widzę że był na usprawiedliwienie mogę dodać że używałem ale nie tak wpisywałem
Rekomendowane odpowiedzi