schmielu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Mam problem jak w temacie, z tego co wyczytałem już na forum to czuwa nad tym bezpiecznik nr 5 (5A), u mnie jest 10A i jest on sprawny, czy mam jeszcze coś sprawdzić czy niestety trzeba się brać za rozbieranie konsoli? Czy od nawiewu, zapalniczki i popielniczki jest tylko jedna żaróweczka? bo jeśli jest więcej to chyba mało prawdopodobne aby wszystkie padły
Musashi Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 a dzialalo to u ciebie? moze nie masz takiej opcji.
Pikuś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Od zapalniczki i popielniczki jest tylko jedna zarowka. Skoro bezpiecznik sprawny to chyba kolejnym etapem bedzie sprawdzenie zarowek.
schmielu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Niewiem czy działało bo samochód mam od 2 dni, kurcze z tym rozbieraniem to będzie troche roboty:( co do podświetlania tych pokręteł od sterowania nawiewami to chyba w każdym aucie jest taka opcja:)
ROGER Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 podświetlenie powinno działać moja jest starsza i działa sprawdż żarówki
mydlo Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 popielniczke z zapalniczką wyciągasz za pomocą szarpnięcia do siebie i elegancko wychodzi
Pikuś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 mydlo jakie drastyczne metody. W glebi po wysunieciu sa dwa tak jakby zatrzaski.
Rekomendowane odpowiedzi