Cuber Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 dokładnie , zrób fotki bo wiesz po takim spocie jaki był w kCH mogłem źle widziec..... :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 waskipl, zrob prosze kilka fotek - od tylu, z boku, pod katem, gora, dol... danke szyn.
boberek Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 no dokładnie i jak cos to sie zrobi zakup grupowy
Gość trueogre Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 dokładnie , zrób fotki bo wiesz po takim spocie jaki był w kCH mogłem źle widziec..... :gwizdanie: dziwne że wogóle coś widziałeś :polew:
wojtas-audi Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 a Wedlug mnie nie pasi wogole taki daszek do avanta , tak jak spojler na klape do sedana Jakas lipa
Cuber Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Wojtas no nie mów ze jest brzydki taki spojlerek......
Gość trueogre Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 O kurde za***iście wygląda, i niunia w moich kolorkach prawie, no muszę się poważnie zastanowić tylko skąd tyle talarków, człowiek by wszystko chciał poprzerabiać a tu sakwa pusta
wojtas-audi Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Wojtas no nie mów ze jest brzydki taki spojlerek...... Do style S4 pasuje A to jest jak montowane ? Rozumiem ze ori stop z klapy sie demontuje jakos ? Kurde znowu ten srebrny kolor zaczyna mi sie podobac :>
Gość rob Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 nawet ładnie to wygląda, chociaż mógłby być troszkę krótszy
Wąski Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 waskipl, to jak bedzie z tymi fotami? Cierpliwości zrobię tylko muszę się z nim zgrać czasowo. :th:Na pewno widział się będę z nim w sobote na imprezie u niego Spoiler jest tylko klejony klejem do szyb.Ale trzeba pogłebic rowek na klej bo inaczej wypłynie bokami i będzie odstawał tak jak u szwagra. :th:
Wąski Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 I już są co prawda nie zrobiłem sam bo chory jestem ale poprośliłem :th: http://picasaweb.google.pl/waskipl/Spoiler
Flyer Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Szkoda, ze na kazdym zdjeciu jest takie zblizenie i w sumie ciezko ocenic... ale dzieki bardzo za foty
Wąski Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Szkoda, ze na kazdym zdjeciu jest takie zblizenie i w sumie ciezko ocenic... ale dzieki bardzo za foty A chcesz zdjęcia zdaleka.Całego auta.To zrobię nie ma sprawy.
Wąski Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Przepraszam że tak pózno lae są http://picasaweb.google.com/waskipl/Spoiler2 mam nadzieję że już bedzie ok :th:
Rekomendowane odpowiedzi