Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co kupic kobiecie na urodziny ? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kupuj tego IXUSa i bedzie z glowy.. :naughty:

To jest opcja nr. 1 .

Opublikowano

Jak cos przydatnego to tylko aparat albo depilator ;] Z tego co mowiles ze potrzebuje ..

Opublikowano

Ale wsumie ja jestes z nia dopiero 10 miechow i wyskakujesz z 500zl to musisz sie liczyc z tym ze po 5 latach bedziesz jej musial kupic conajmniej za 5 tys zl prezencik :polew:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2008, 17:37 _________________________________________________A tak na marginesie...najlepsze rozwiazanie to spotkaj sie z jej jakas dobra znajoma i niech ona wyciagnie od twojej dziewczyny info co najbardziej chciala by dostac albo co by jej sie bardzo przydalo ..;]

Opublikowano

Prawie 10 miesiąc leci . To jest kwota maksymalna , ale chce jej kupić coś dobrego co bedzie jej przydatne .

10 miesiecy to w miare ale bez szału ;) Gdybys byl z nia krocej to odradzalbym na poczatku znajomosci tak kosztowne prezenty.......

A odnosnie samego tematu to bardzo dobre propozycje napisał Ci Witek, widac że zna sie na rzeczy :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Ale wsumie ja jestes z nia dopiero 10 miechow i wyskakujesz z 500zl to musisz sie liczyc z tym ze po 5 latach bedziesz jej musial kupic conajmniej za 5 tys zl prezencik

No niestety to nie działa tak w tym przypadku :) wyjatki sa wsrod kobiet :drunk:

A nie spotkam sie z jej kolezanką bo takowych zabardzo nie ma w Warszawie .. a co do prezentu to wiem ze nie ma jakichś zachcianek szczegolnych . No procz wolnego czasu :)

Opublikowano

No niestety to nie działa tak w tym przypadku :) wyjatki sa wsrod kobiet

Chyba na szczescie!! ;)

Opublikowano
  • Autor

slaweq

No w miare ..pomijając ze juz pare ładnych miesiecy mieszkamy razem :decayed:

Witak zna sie na rzeczy , ale no nietrafił w paru punktach :przebiegly: Ale dobrze posłuchać rad "doświadczonych" kolegów :D[br]Dopisany: Styczeń 15, 2008, 05:51:13 _________________________________________________Tak wiec biorę po uwagę - procz pakietu.. KKK -kolacja+kwiaty+kino :polew:

-Zestaw kosmetyków

-aparat foto

-depilator

-sztalugi , kredki itp. [ studiuje Architekture Wnętrz wiec jej sie przyda ]

Opublikowano

-kosmetyki tak ..ale tylko w komplecie w walizce to biore pod uwage

w Sephorze bezpłatnie pakują - wygląda lepiej niż zestawik fabryczny

ale no nietrafił w paru punktach

De gustibus et colores non disputandum est :decayed:

Opublikowano

A ja skromnie. Idź do grawera,kup czysty brelok,niech wygraweruje na nim jakiś miły teks,np. Jej imię -kobiecie mojego życia... Do tego piękne opakowanie.Efekt piorunujący i robi wrażenie.Wiem,bo sam coś takiego kiedyś dostałem. Do tego bukiet czerwonych róż i kolacja tylko we dwoje....Jeśli szczerze Cię kocha to zapamięta tą chwilę na zawszę,bo nie liczy się co dajesz,ale w jaki sposób to robisz....

Opublikowano

Wez ja do stolicy bulgarii :polew:

A tak na powaznie - skrec do this&that w arkadii, kup jakis fajny gadzet, opakowanie... pozniej cos bardziej konkretnego i bedzie dobrze, wit.s podal Ci caly wachlarz mozliwosci :)

Opublikowano

A ja skromnie. Idź do grawera,kup czysty brelok,niech wygraweruje na nim jakiś miły teks,np. Jej imię -kobiecie mojego życia... Do tego piękne opakowanie.Efekt piorunujący i robi wrażenie.Wiem,bo sam coś takiego kiedyś dostałem. Do tego bukiet czerwonych róż i kolacja tylko we dwoje....Jeśli szczerze Cię kocha to zapamięta tą chwilę na zawszę,bo nie liczy się co dajesz,ale w jaki sposób to robisz....

cayenne

Od kogo dostałeś brelok z dedykacją "kobiecie mojego życia."? :polew: :polew: :polew:

np. Jej imię -kobiecie mojego życia...

Na odwrót dostałem rzecz jasna i nie robimy OT,bo za to jest zesłanie na ciężkie roboty :decayed:

[cayenne]

Opublikowano

a jeździ czymś kobita bo jak tak to może jakieś fajne radio :)

Opublikowano

a bym zrobil chipa w a4 i przewiozl ja. ona zobaczy jak sie ucieszysz i tez bedzie zadowolona

a tak serio ....

ja bym wybral opcje:

kolacja, koszulka nocna, kwiatki i jakas maskotka mila ;)

ale ta twoja opcja 1 z aparatem cyfrowym jest chyba najlepsza ;)

konkretny prezent ktory jej sie przyda

Opublikowano

Aparat fotograficzny... ale z Was romantyki :polew:

Opublikowano

nawet nie wiesz jakie to może być... "romantyczne" :evil:

Opublikowano

przeczytałem wszystkie posty, zeby się nie powtarzać...Właśnie gadam z koleżanką i jej pytam, co można by kupić Twojej dziewczynie. Najpierw jednak moja opinia - Panowie...To, że kolega chce przeznaczyć 500 zł na prezent znaczy, ze mu zależy, ale pojawiły się posty, że na początku znajomości mógł robić prezenty w takiej kwocie - ciekaw jestem, jakby się poczuła ta dziewczyna - chyba po prostu pomyślałaby, ze chce ją kupić... Ok, do rzeczy - koleżanka mi mówi, ze taka wieeeeeeeeelka maskotka może być dobrym pomysłem. Z perfumami pomysł dobry, tylko musisz znać jej preferencje. Radio do auta? Hmmm....ja bym jednak tego nie próbował. Jak nam jeszzcze coś wpadnie na myśl, to dam znać;)

Opublikowano
  • Autor

Wez ja do stolicy bulgarii :polew:

:polew:

A tak na powaznie - skrec do this&that w arkadii, kup jakis fajny gadzet, opakowanie... pozniej cos bardziej konkretnego i bedzie dobrze, wit.s podal Ci caly wachlarz mozliwosci :)

Byłem wczoraj w This&That ..i nie znalazłem tam nic ciekawego :chytry: Jakoś przed świetami wiecej było tam tych rzeczy ..

cayenne

Z takich łądnych drobiazgów zrezygnuje ,a le widziałem a Aparcie zegarek TED LAPIDUS , ktory jest bardzo ładny i tez sie zastanawiam .

Te rusz no wąsem Casanowa :polew:

To praktyczny prezent , ktory bedzie jej potrzebny .

DeeJay_Kill

Maskotka odpada bo mamy mały pokoik gdzie i tak nie ma sie ruszyć a miśkiem mi sie nie usmiecha spać :D

Perfumy to był by dobry pomysł gdyby ich tak duzo nie miała :chytry:

a bym zrobil chipa w a4 i przewiozl ja. ona zobaczy jak sie ucieszysz i tez bedzie zadowolona

Ona wolała by skóre ..jak jej powiedziałem ze trafiłem okazje to powiedziała " to ja dam Ci pieniążka zeby było ładnie w samochodzie " :decayed:

Brynia

No własnie w Douglasie w Arkadii były te kuferki fajne ..mysle ze taki kuferek z kosmetykami zastąpił by reszte badziewia , ktore sie wala po połce .

Biżuteria odpada .. zegaraek jak najbardziej .. tylko jaki ..Diesla nie kupie za 500 zł , ale Ted Lapidus tak ..tylko czy warto .[br]Dopisany: Styczeń 16, 2008, 08:40:21 _________________________________________________Dobra to mam juz opcje wyklarowane [ opcja K.K.K +]:

1. Kosmetyki w skorzanym etui z Douglas

2.Zegarek [mimo przesądów :angry:]

3.Aparat foto

4.LG Chocolate bo jej Sony okazał sie zwalony :rolleyes:

Opublikowano
LG Chocolate bo jej Sony okazał sie zwalony
a nie mówiłem.Kupuj LG moja jak pod choinkę dostała to..... :drool: :slina::dance: bardzo się cieszyła!!! hyhyhy