wojtas-audi Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 Nad liftingiem pracuję.. szukam.. ale wiecie, nie chcę niczego zmieniać ot tak, hop siup, auto ma być dopracowane, a do tego trzeba chwili czasu i zebrania No wiadomo , trzeba popracowac i wlozyc troche serca zeby autko bylo piekne I tak zeby Ci sie podobalo :razz: Czekamy na fotki .
Gość Keżor Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 W najbliższym czasie zrobię kilka zdjęć wnętrza i tego co pod maską, wrzucę do skomentowania, no i dobrych porad.. :mrgreen: pamiętaj jakie jeszcze fotki masz zrobić Keżor juz sie nie podlizuj :mrgreen: A felgi zwykle - zadna rewelacja nie podlizuje sie :!: no może troszke :roll: ale fele to 17" 5-ramion i ciekawy wzór więc nie są to zwykłe fele :!: są niezwykłe
pet3r Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 fele maja extra wzorek tylko opony jakies ogromne mi sie wydaja milo, ze grono klubu powieksza sie o plec piekna
Yshia Opublikowano 30 Września 2006 Autor Opublikowano 30 Września 2006 ahhh.. trochę nowości bo długo mnie nie było A więc..auto przerejstrowane, opłacone, olej i pasek rozrządu wymienione, nawet opony zimowe już zakupiłam.. Trochę kasy na to poszło.. Ale w końcu mogę zabrać się za "wygląd" :mrgreen: Dziś jeszcze tylko kilka godzin z moim "domowym" (ponieważ przyjeżdża do mnie na sms, jak mam coś z autem) mechanikiem - zakładamy blokadę skrzyni biegów i odcięcie zapłonu.. Zamontowałam też radio, pioneera używanego, ale dźwięk po prostu genialny! Zmykam, jutro nowe obiecane foty - wnętrza
Pikuś Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Zmykam, jutro nowe obiecane foty - wnętrza Z wlascicielka oczywiscie. :razz:
sline Opublikowano 30 Września 2006 Opublikowano 30 Września 2006 Yshia, piekna audiczka dzięki felgom :mrgreen: Pasują do auta i razem tworzą fajną całość :smile: Daj jeszcze zdjęcia wnętrza i rozejrzyj się za tymi lampkami Czekamy...
ciku Opublikowano 1 Października 2006 Opublikowano 1 Października 2006 Witam ...gratuluje samochodzika-dobry wybor Silniczek rzeczywiscie moglby byc mocniejszy ale da sie jezdzic Koleczka fajne ... Audi na "kwiatuszkach" :mrgreen:
hary Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 wow,kolejna kobieta na forum i to taka chętna do przeróbek auta, gratuluje wyboru samochodu taki silnik dla kobiety jest wystarczajacy, ja też mam spacerówke 1.6, mam fajny wydech, zamiast normalnego filtru powietrza wsadziłem stożek i lata mi sie sympatycznie, nie narzekam, <ostatnio na 1/4mili wygrałem z mitshubishi carisma 1.6> musisz koniecznie przyciemnić przednie szybki,bo naprawde wygląda jak dostawczy :smile: Fajne masz aluski Jestem ciekaw kolejnych "obiecanych" zdjęć czesto bywam w trójmieście także w któryś dzień moge cię odwiedzić Pozdrawiam
mydlo Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 Ładne autko i do tego z 3-miasta :mrgreen: Obowiązkowo lampy do wymiany i bedzie super.
Gość Murzyn Opublikowano 2 Października 2006 Opublikowano 2 Października 2006 widze ze kolezanka niezla burze wsrod meskiej czesci forum wprowadzila FAJNE AUTECZKO :mrgreen:
Yshia Opublikowano 5 Października 2006 Autor Opublikowano 5 Października 2006 Mam zdjęcia, ale baaardzo brzydko wyszły. Dziś zrobię nowe, normlanym aparatem i jakość będzie znacznie wyższa. Co do nowości.. Zabezpieczyłam auto (dzięki Hugo , trafna podpowiedź ) Teraz zbieram pieniądze na wymianę lamp.. Choć zastanawiam się, czy najpierw rozjaśnić nieco tylne szyby, i przyciemnić przednie (chciałabym uzyskać efekt przechodzenia odcieni w jedną całość... :twisted: ) czy właśnie wziąć się za lampy.. Co myślicie?
Hugo Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Co myślicie? Ja myśle , że na początek powinnać ze swojego poprzedniego postu usunąć linijke o zabezpieczeniach jakie masz w aucie.To forum czytają różni ludzie , więc po co kusić los , w dodatku podając jeszcze bardzo dokładne dane zabezpieczen
Rekomendowane odpowiedzi