Pikuś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czy ktos sie orientuje gdzie dokladnie jest on podlaczony? No i jakim sposobem jest to informowane kierowcy?
dark79 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 u mnie jest w zamku maski, ale nie byl podlaczony, podlaczylem sobie jak zakladalem alarm, z tego co zaobserwowalem to nie wszystkie A4ki go maja
Pikuś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2008 dar79, ale chodzi mi o podlaczenie tego czujnika, a nei gdzie sie znajduje. A ja mam go z boku na wzmocnieniu czolowym po prawej stronie stojac twarza do silnika.
adamq Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 dar79, ale chodzi mi o podlaczenie tego czujnika, a nei gdzie sie znajduje. A ja mam go z boku na wzmocnieniu czolowym po prawej stronie stojac twarza do silnika. A może jest on nieoryginalny? Wyświetlanie otwarcia maski i drzwi na FISie było chyba tylko po II-gim lifcie.
Pikuś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2008 Hack, dlatego pytam. Tylko, ze widzialem taki czujnik w innym A4 z 97 bez FIS-a i gdzies te przewody w strone maglownicy szly tam.
dark79 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 to ten czujnik mogl sluzyc jako krancowka od alarmu
schiller Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 to ten czujnik mogl sluzyc jako krancowka od alarmu dokładnie. pewnie tylko autka z ori alarmem maja. ja tez mam tylko nie ori czujnik...
efcio Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Panowie przylacze sie do tematu... u mnie do zamka maski ida jakies przewody :gwizdanie: czy sa one do czujnika?? bo na fisie nie wyswietla mi otwarcia przedniej maski
kris_lpgcars Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 moze kogos to ucieszy a moze i nie ale wlasnie zmienilem mojego sedanika na avanta gdzie oba to auta po II lifcie i oba z pelnym FISem ale zaden nie maluje ze maske otworzylem mikro czujnik jest ale tylko pod alarm.
Rekomendowane odpowiedzi