Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[AS4 B5] Kaskolot swap 2,7T body RS4 : 420 ps / 550 nm :)

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

przynajmniej jeden mesko sie zachowuje a nie jak jedna dziewica co chcialaby ale sie boi :gwizdanie:

Gość Damian A4

Mi to się w audi tylko i wyłącznie czerwony krwisty podoba :kox: :kox: :kox:

I dlatego jak szukałem auta to tylko czerwonego i dlatego kupiłem srebrne :facepalm::decayed:

O ten kolorek kozak na rs4 leży :

rsax.th.jpg

a to praktycznie jeden ch z tej twojej ttki :kox: ale jak tak wyjdzie to koks :slina:

a ile wam lakiernik zawolal za przerobke z malowaniem calego auta....ja wczoraj dzwonilem do konkretnych kolesi i wolaja 8k za calosc...jutro jade do nich beda ogladac auto.........kaksu22 sciagales odlew tylnych blotnikow z jakiegos rs4?co z nadkolami macie moze czy przerabiacie sztukujecie jakos...bo cena tez nie mala po 630zl i 570zl

błotniki nie wiadomo bo jak narazie tylko w aso dostepne.nadkola beda z aso bo tez nigdzie sie nie dostanie.8k?na dobra sprawe to sobie sam wszystko zamontujesz tylko blotniki wspawac i pomalowac wiec cena za duza takie moje zdanie

za samo malowanie na tip top chca 6k....kolesie konkretni ponoc robili juz rs4 ale sedana w tej budzie,sam nie mam czasu skladac tego w sierpniu bede tylko miesiac w pl, chcem juz to ogarnac,i na wakacje jakos jechac z rodzina...po forum ludzie co malowali auta placili 3-5k pln i w wiekszosci musza oddac cos do poprawek...mi zalezy zeby zrobic to b.dobrze zwlaszcza ze body pochlonelo troche kasy,a mialem juz doczynienia z 6 lakiernikami w okolicy i powiem :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: ciezko znalezc fachowca ktory by sie przylozyl do roboty ale zobacze jutro ostateczna ocena jak zobacza auto

samo malowanie 6k :mysli: chyba za duzo ale niech kto inny sie wypowie kto malowal auto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...