mamci Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ładne autko. Wysoko stoi jak na 1BE. Mam 1BA i mam wrażenie że stoi tak samo. Przy tej mocy brakuje Q. Mam też takie coś, tyle że z Q kolega ma wlasnie 1ba co do czujnika otwarcia drzwi to raczej ciezka sprawa ... FIS z cyfrowym zegarkiem ma to w standardzie
Arek956 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Dokładnie jest 1BA. I na razie zostanie. Jak przyjdzie czas na wymianę jakiś pierdół z zawieszenia to się pomyśli nad 1BE albo 1BV Co do tych drzwi myślałem, że da się to jakoś Vagiem ustawić czy coś. Ale jak się nie da to trudno. Ładne autko. Wysoko stoi jak na 1BE. Mam 1BA i mam wrażenie że stoi tak samo. Przy tej mocy brakuje Q. Mam też takie coś, tyle że z Q Co do quattro to jakoś mi go nie brakuje. W 1.8T Fwd jest Ok chociaż w zimę bokiem nie pojeżdzę Quattro jest fajne ale też droższe w eksploatacji. A no właśnie: Mamci- nowe autko już kupione? Jak tak to się pochwal nowym nabytkiem
mamci Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 nie ma się czym chwalić... przejściowo zdradziłem markę i jest Szkodnik Octavia II ale to tak jak mówię przejściowo jak będzie coś porządniejszego będą fotki :gwizdanie:
Arek956 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Octavia II fajny,mało awaryjny samochód chociaż mocą pewnie trochę odbiega od byłego AJL'a
mamci Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 hehe no raczej to tylko TDI wynagradza spalaniem
Arek956 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 A dziękuje Jeszcze czarne szybki i będzie [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 12:07_________________________________________________A No właśnie. Zapomniałem pochwalić się nowym modem. W tamtym tygodniu zawitał Bixenon z soczewką od A6 C6. Zrobione oczywiście na ori Valeo Bixy świecą super nie miałem okazji jechać w nocy ale w garażu porównując do zwykłej żarówki H7 jest między nimi przepaść.Barwa to 4300K No i kilka fotek
pitman Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Fajna furka w odpowiednim kolorze tylko koniecznie niżej ją
Arek956 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Niżej niestety na razie nie będzie a nawet jeśli pójdzie w dół to nieznacznie. W przyszłości rozważam 1BV (-30mm) albo 1BE (-20mm) Różnica zapewne nie będzie ogromna ale... lepszy rydz niż nic :>
pitman Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 -30 to dobry kompromis pomiędzy wyglądem a jazdą po naszych nędznych drogach
Arek956 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 No w sumie to tak. Obecnie mam 1BA i mi się podoba a to chyba najważniejsze Tak jak mówię przyjdzie czas na wymianę kilku pierdół z zawieszenia to będę o tym myślał ale mam nadzieję że co najmniej do końca tego roku będzie 1BA Poza tym w moim mieście szczególnie w kilku miejscach są takie dziury więc nie chciałbym jechać jak taczką tylko mieć tę odrobinę komfortu w samochodzie [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 12:47_________________________________________________No i zerwałem dziś wszystkie naklejki A4-klubu które naklejał poprzedni właściciel Wpadły za to ramki klubowe W przyszłym tygodniu będą tylne szyby w prądzie
pablo_9 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 oznakowanie klubowe z Zielonki jesteś ? bo rodzinkę tam mam i też mają tablice WWL
Arek956 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 Cały powiat wołomiński ma blachy WWL Ja jestem z Ząbek (jakieś 4km od Zielonki) ale też mam rodzine w Zielonce
pablo_9 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 no to można się spotkać na mini spocie jak będę w sierpniu w zielonce
Arek956 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 No można Jeżeli twoja rodzinka mieszka w blokach to być może że w tym samym miejscu bo w Zielonce jest duże skupisko bloków na jednym osiedlu
pablo_9 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 w bloku nie mieszkają ale na spota można się gdzieś ustawić
Arek956 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 No z chęcią To zależy jeszcze kiedy będziesz w Zielonce bo ja w sierpniu jadę nad morze
Arek956 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Opublikowano 3 Lipca 2011 No to będę już w domu. Jak coś to możesz dać znać na PW jak będziesz się wybierał
Rekomendowane odpowiedzi