PABLO Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ktos pije dziś jakiegos drinka ? Ja chętnie gdzieś na mieście [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:30_________________________________________________http://crunchakagabrysdj.wrzuta.pl/audio/1Nq2KMWv13z/javi_mula_-_come_on_ale_urwal_marx_van_crazy_pump_in_exclusive_remix_version_2 :dance: :polew: :decayed: [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:44_________________________________________________Chłopaki zakładał ktoś u nas ramki na licznik
imelvis Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 :decayed: [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:44_________________________________________________Chłopaki zakładał ktoś u nas ramki na licznik zakładał, a co??
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 hmm... może być kłopot... Ramki na rejestracje są prostokątne a liczniki okrągłe...
PABLO Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 hmm... może być kłopot... Ramki na rejestracje są prostokątne a liczniki okrągłe... Siemian dajesz po piździe :polew: Pobiłeś już nowy rekord prędkości na łuku :decayed: [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 18:47_________________________________________________ :decayed: [br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 17:44_________________________________________________Chłopaki zakładał ktoś u nas ramki na licznik zakładał, a co?? Daj mi nr na pw
nex Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 :hi: Pany może ktoś polecić jakiś telefon na dwie karty sim? `Miałeś nie pisać na tym forum człowieku bez honoru Przepraszam ale jak ktoś chce info to PW Ja chętnie dziś jeszcze na drinka
zlota1977 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 gdzie na mieście te drinki serwujecie??? Piszcie!!! Można się dołączyć????
david_n Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Pobiłeś już nowy rekord prędkości na łuku :decayed: :polew: dziś mi chciał pokazać nowe stabilizatory i rozjebał sprzęgło biedny siemian :mysli:
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Pobiłeś już nowy rekord prędkości na łuku :decayed: :polew: dziś mi chciał pokazać nowe stabilizatory i rozjebał sprzęgło najprawdopodobniej padł wysprzęglik... Szkoda że nie mam zdjęcia jak mnie pchacie... w sensie auto :decayed:
nex Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 jutro ktoś chętny na mini spocik? Dawno Was nie widziałem :naughty:
boseron Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 ja dziś musze odpuścić bo wczoraj balowałem w fashion i wiecie co Wam powiem.... tam jest mega tak dobrej zabawy nie pamiętam..... ale dziś w to słońce leczenie kaca to umieranie..... życze Wam wszystkim spoko zabawy
Cuber Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Słyszałem inne opinie na temat tego całego Fashion ale jak to sie mówi co kraj to obyczaj kazdy mówi coś innego i kazdy ma swoje zdanie na temat danego klubu
boseron Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Cuber byłem tam pierwszy raz i tez byłem sceptycznie nastawiony ale muza była super i klimacik naprawde ok. dobra czas do spania.
mega13 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 `Miałeś nie pisać na tym forum człowieku bez honoru Przepraszam ale jak ktoś chce info to PW Jest tu jakiś nowy moderator że zakazy daje? Jednak widze pewne problemy z opcją IGNORUJ. Jeśli podajesz info to podaj przynajmniej prawdę [br]Dopisany: 15 Sierpień 2010, 11:30_________________________________________________Sorki Cuber z mojej strony to ostatni post w tym temacie ale jak wyciąga to na forum to trudno nie odpowiedzieć.
Cuber Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 a gdzie to jest?? :) Ty się nie pytaj lepiej bo i tak Cię nie wpuszczą, tam nie ma łuków gdzie byś wszedł 220km/h :decayed: Ja dzisiaj w nocy byłem na plaży pod hotelem forum ale tym razem była kicha i pojechaliśmy do fashion, w sobote masakra co tam się dzieje, nie ma jak przejść tyle ludzi..
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ale tu cisza... no tak ... pogoda piękna , pewnie wszyscy na Kryspinowie
siemian Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 a gdzie to jest?? :) Ty się nie pytaj lepiej bo i tak Cię nie wpuszczą, tam nie ma łuków gdzie byś wszedł 220km/h :decayed: ho ho ho... widze że Ci się coś dowcip wyostrzył :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 a gdzie to jest?? :) Ty się nie pytaj lepiej bo i tak Cię nie wpuszczą, tam nie ma łuków gdzie byś wszedł 220km/h :decayed: ho ho ho... widze że Ci się coś dowcip wyostrzył :decayed: siemian , za to na barach jest mnóstwo lodu , czułbyś się jak w domu Pingwinie
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ale tu cisza... no tak ... pogoda piękna , pewnie wszyscy na Kryspinowie :polew: Brat do mnie dzwonił i był teraz dzwon na skrzyżowaniu wielickiej i nowohuckiej A4 B5 w sedanie granatowa 1.9TDI po lifcie rozpier%^*^na na drobny mak....
Rekomendowane odpowiedzi