fantowski Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 najporządniejszy kolega z forum ciekawe kto to taki.... bo tu same ........ fajne chłopaki. ale nuda ciekawość to pierwszy stopień do piekła ale bez obaw... Ciebie też uważam za porządnego Mam 235/40 ale standard sprężyny I wygląda jak w spodniach od komunii a nie lepiej go posadzić?? wg mnie profil 235/50 szału też nie zrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mam 235/40 ale standard sprężyny I wygląda jak w spodniach od komunii darecy kiedy zawitasz na spota i się pochwalisz swoją B8:naughty: A ja w końcu odpalę PS3 po kilku miesiącach i pogram w Uncharted 3:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 fajne koła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mam 235/40 ale standard sprężyny I wygląda jak w spodniach od komunii darecy kiedy zawitasz na spota i się pochwalisz swoją B8:naughty: A ja w końcu odpalę PS3 po kilku miesiącach i pogram w Uncharted 3:decayed: Już obiecuje sobie od miesięcy aby przytupać na spotka w Krak. Auto juz ma około roku u mnie A nie byłem na żadnym spociku w Krakowie. Na razie nie mam pieniążka aby go posadzić mysle że ze 3- 3,5 cm dobrze by było. A ps3 to dobry pomysł sam zaraz odpale dawno zapomnianą konsole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Już obiecuje sobie od miesięcy aby przytupać na spotka w Krak. Auto juz ma około roku u mnie A nie byłem na żadnym spociku w Krakowie. To masz okazje być w najbliższy Czwartek ponieważ będzie dla wszystkich niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 SPOKOJNYCH,ZDROWYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 :hi:Również Wesołych Świąt :drunk::drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 wesołych świąt jak ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper75 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie. Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ykk Wszystkiego Najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mam pytanko , czy zna ktos biale BMW 5 E61 touring na czarnych BBS CH z Krakowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Zdrowych i Radosnych Świąt Wam życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mam pytanko , czy zna ktos biale BMW 5 E61 touring na czarnych BBS CH z Krakowa ? nie znam. ale kojarze, stoi na kalwaryjskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zdrowych, Spokojnych Świąt Wielkanocnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Pogodnych i Szczęśliwych Świąt ALLELUJA:) Panowie z innej beczki...wczoraj mojej dałem auto bo miała jakąś tam sprawę do załatwienia w NS. Pojechała i za dwie godziny....dzwoni do mnie, że zgubiła kluczyk do mojej B6...no jak żem się wkur....masakra oczywiście pojechałem z zapasowym, ale ten jeden się nie znalazł;/ jest jakaś firma/osoba w Krakowie co by to ogarneła w normalnej kasie? Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dlatego ja nigdy nie dam kobiecie A4 bo mam tylko jedne kluczyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No co zrobisz;/;/ w ogole ta moja to jest zdolna w sprawie auta...ostatnio niewiele brakowało a urwała by mi drzwi od pasażera;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dlatego ja nigdy nie dam kobiecie A4 bo mam tylko jedne kluczyki A Twoje 15 letnie audi jest tak za***iste że szkoda jakby się te kluczyki zgubiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi