Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cuber mówił że ma kogoś znajomego w tym ośrodku, więc może ten ktoś mu zrobił dobrą cenę. Jeżeli jest zarezerwowane to OK. Jak przyjedziemy to Cuber załatwi z kim trzeba by było za 100 - chyba że ja źle zrozumiałem.

Panowie mogę dzwonić do tego gościa co Cuber mówił tylko ważne pytanie czy chcecie robić grilla dla 6 osób bo w tej chwili tylu nas jest.

Jeśli wszyscy są na tak to dzwonię do niego i nas umawiam albo zostajemy z tym domkiem co Boseron załatwił.

A co? Grill dla 6 osób to nie grill? Ja dalej nie wiem czy robić te szaszłyki...

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
j

Transit chyba będzie ale on koińczy prace o 19 tej i dopiero będzie pod komem, Lenox ? ktoś dzwonił ? a reszta Michał co z Tobą ? Fantowski ? Ruks? pytam o tych co mogą ? Chłopy dawać dawać

Panowie ja odpadam, Pablo już pisał że rano ruszam w drogę :a4fan:

Opublikowano
Ja dalej nie wiem czy robić te szaszłyki...

Możesz szykować, działamy w domku o którym Boseron wspomniał.

Zgadaj się z jarko co do taryfy i przyjedźcie po mnie po drodze, Cuber może się z nami weźmie albo sobie sam dojedzie na miejsce.

Jest nas 7 bo jeszcze prawdopodobnie Lennox będzie, rozmawiałem przed sekundą z nim :)

Oby tylko pogoda dopisała.

Ok idę kupić prowiant :decayed:

Opublikowano

Pablo dzwonic trzeba do tego goscia od Cubera bo on nam załatwi domek za 100 zł, normalny koszt to 150 zł, rozmawiałem przed chwila z Cuberem mamy mu dac znac co i jak bo nie ma netu do 19 tej

Opublikowano
bo nie ma netu do 19 tej

W takim razie Pablo poleca TaplaPapla !

Opublikowano

Wszystko już nagrane dzwonilem do gościa i mamy domek za 100zł.

Lennox i Cuber podjadą ok 20:00 na samo miejsce a my z jarko i elektrofingerem przewiezieni grilla pod tesco gdzie będzie czekał na nas Boseron.

Opublikowano

Ale nam się pogoda szykuje za***ista...

Opublikowano

Zaczęło padać cholera, będzie trzeba rozkminić grilla w domku:decayed:

Opublikowano

no pogoda nie za ladna bedzie musicie sobie garaz znalezc i w garazu grillowac :whistling:

Opublikowano

Już się poprawia, ważne że nie leje.

Opublikowano

ja w zimie w garazu grillowalem sobie :naughty:

Opublikowano
Nex => :wink:

coś nie tak?? :naughty:

jak można robić program bez hamowani? Przecież przed robieniem programu trzeba sprawdzic jak i co jest w serii ... no ale przecież wiesz lepiej . Pisał Cuber z pablo koma na grillu

Jak możecie to wpadajcie jest ekipa i leje się % :kox: Napisane przez PABLO

Opublikowano

...

Jak możecie to wpadajcie jest ekipa i leje się % :kox: Napisane przez PABLO

Na zdrowie :wink::decayed:

Opublikowano

zdrowie tam ludziska!!

Opublikowano
zdrowie tam ludziska!!

Pozdrawiamy :banan:

---------- Post dopisany at 02:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ----------

Na zdrowie :wink::decayed:

Themon widzę Cię na następnej popijawie:naughty:

Jarko szalał na grillu:grin::decayed:

Ją z Cubrem właśnie przyjechaliśmy.

Dzięki panowie za spontana :wink4:

Opublikowano

coś nie tak?? :naughty:

jak można robić program bez hamowani? Przecież przed robieniem programu trzeba sprawdzic jak i co jest w serii ... no ale przecież wiesz lepiej . Pisał Cuber z pablo koma na grillu

A kto powiedział że nie będziemy hamować??będzie trzeba jechać do Niepołomic - rzut beretem, pisałem już o tym kilka stron wcześniej. Takie dostałem od Daniela info.

Tu jest ta hamownia Auto Serwis | Termanowscy. Jak zrobi mi z hamowaniem za 700zł to czego chcieć więcej. Boseronik dam Ci rano znać dokładną cenę z hamowaniem i potwierdzisz bądź odrzucisz.

Opublikowano

dzień dobry Panowie !

dziekuje wszystkim obecnym za gilika, imprezka bardzo udana i fajnie ze potrafimy sie skrzyknąć i zorganizoować na szybko.....

Jarko ales molestował z tym fanklubem :wink: nic tylko 19,19 i 19,19 za miesiąc :wink:

Panowie przepraszam ze zmyłem sie o 1 ale na 7 rano do pracy miałem i troche snu sie przydało ,

Nex zorientuj sie jak z hamownią czy wliczona w cene programu bo mam inne propozycje do rozpatrzenia i sie nad tym powaznie zastanawiam.

Tak czy tak pojade z Tobą w poniedziałek i zobacze jak wirusują Twoją furmanke i przemysle temat na spokojnie.

Opublikowano

Jarko ales molestował z tym fanklubem :wink: nic tylko 19,19 i 19,19 za miesiąc :wink:

Molestowałem, a Ty nawet nie zapamiętałeś... 19,50 :grin:

Opublikowano

Witam! Jak tam Pany żyjecie? :decayed:

Opublikowano

:siema:

Dzięki za grilla było śmiesznie :decayed:

---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ----------

Witam! Jak tam Pany żyjecie? :decayed:

No ja dopiero wstałem:grin:

---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ----------

"tam ludzie giną?" :polew: "idzie w tą stroną haj, aa idzie do d*py" :polew::polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.