PABLO Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 ps. dzis jakies kubełki będą na spocie ? Cuber nie przyzwyczajaj się tak Lookne na PW czy ktoś nowy się dziś deklarował że przyjedzie
Yoghurt Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Panowie, ktos wie jak sie nazywa klucz do takiej sruby? piecioramienna gwiazdka z bolcem
FANTOMAS Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 ..... to ci puka po głowie ześ pirat ja pier**l.... a nie .....z karaibów
ozi_wells Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Panowie, ktos wie jak sie nazywa klucz do takiej sruby? piecioramienna gwiazdka z bolcemhttp://img502.imageshack.us/img502/9498/20130207115123.jpg to jest torx do przepływomierzy, cały zestaw mozna spokojnie kupic w intercarsie, lub jakiejkolwiek wiekszej hurtowni. ps. dzis jakies kubełki będą na spocie ? dzisiaj to raczej jakies pączki
nex Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 dokładnie, to jest zwykły torx, tylko musisz kupić z dziurą u dołu, nie pełny
nex Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Kupiłem kabel OBD2 do Vag pl 2.5 - 4.9. Zainstalowałem polski vag 4.9 pełną wersję i chodzi aż miło. Obsługuje auta grupy VAG od 199x do 2004. Nie jest to kabel chińczyk za 25zł na lipnej elektronice bo takie też miał, tylko leoszy za 54. Dla swoich potrzeb mi wystarczy
ruks Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Panowie, jakie sa hamulce seria przy 1,9 130 km? 320/288 to dobrze beda hamowaly ? Seria u mnie 288/256, sprawdź sobie czy 320 zmieści Ci się do felgi jeśli zmieniasz. Mnie też to czeka ale trzeba sporo kasy więc narazie jeszcze nie robiłem
Wąski Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Będą kubły pączków ILE bo możne sie skuszę
Wąski Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 dokładnie, to jest zwykły torx, tylko musisz kupić z dziurą u dołu, nie pełny nie to nie jest zwykły torx i nie kupisz go w byle jakim sklepie jest środek grubszy osobiście szukałem takiego po wszystkich sklepach i nie ma żaden chińczyk.profesjonalne zestawy mają.
PABLO Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Przyjedź Robert bo dawno Cię nie było, pojedziemy później wszyscy na pas albo gdzieś na miejscówkę pośmigać bo lepszych warunków w tym roku jeszcze nie było
Wąski Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 ILE bo możne sie skuszę Na tą chwilę 2 mało
ruks Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zima że ja Cię pier^^le A co się dzieje na drodze:shock3: Korek od wiaduktu na Tischnera przez całą telewizyjną aż do tandety na powstańców Dobrze że w drugą stronę jechałem nie było korków. all Rano było super, teraz rozjeżdżone i prawie pusto. Po spocie chyba robimy jakieś ślizganie ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- Kilka stron wcześniej była mowa o przypadkowym kablu i przypadkowym programie. Żebyś nie zrobił sobie czasem roślin ki z elektroniki auta albo nie musiał kupić nowego laptopa, no nic, spróbować można... a nóż Ci się uda... P. S. Waruny na drodze Kozaaaak :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Hmm... Ja mam kabel z fi-my Viaken a VAG'a (co prawda starego) wiadomo skąd, myślicie że to jest rzeczywiście niebezpieczne? Do tej pory na szczęście nic nie zepsułem
PABLO Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 AUDI A4 z kremową skórą pikowaną w karo JAVA CAR DESIGN | Facebook Ciekawe ile biorą za taką skórę.
norbi3000 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 AUDI A4 z kremową skórą pikowaną w karo JAVA CAR DESIGN | FacebookCiekawe ile biorą za taką skórę. 3 lata temu obszywałem u nich skórą całą Rav-4, wtedy mnie to kosztowało 5000 zł, za tą a4 wzięli na pewno więcej, bo więcej detali PS. właścicel Java Car Design posiadał wtedy (nie wiem czy ma nadal) Merca ML w wersji Brabus, jaki to robiło przeciąg to btw
D4NTE Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Powitać Jesteś dzisiaj? Pasuje się pokazać jak wolne mam
PABLO Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Pasuje się pokazać jak wolne mam Takie nastawienie mi się podoba
Rekomendowane odpowiedzi