Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam caly srodek z pakietem swiatlo wymienione na LED-y. Kupowalem wszystkie lampki w Krk w sklepie przy skrzyzowaniu Zakopianskiej z Tischnera. Podjechalem pod sklep, wyciagalem na bierzaco i chodzilem kupowac co mi potrzeba :grin: wszystko pod sklepem wymienilem :grin: tylko to bylo jakies 1,5 roku temu i chyba w sumie wszystko wyszlo mnie kolo 200-250 zl, wiec nie malo....

Kupię tam takie? POSTOJÓWKI LED H6W 5 x SMD 5050 CAN-BUS CANBUS (2950381726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Używał ktoś? Ciągle przepalają mi się żarówki w światłach pozycyjnych H6W i mam już tego dość, może dioda wytrzyma tylko czy błędu na FIS nie będzie...

Nie wiem czy kupisz, poszukaj na stronie, albo zadzwon :wink: widzialem ze magazyn ledow maja duzy

led-labs.pl/

Do swiatel kupuj tylko z CAN-BUS'em inaczej wywali Ci bledy. Gosc sie mnie pytal czy wykrywa mi bledy spalonej zarowki, powiedzialem ze chyba nie i za chwile wracalem po komplet z can-busem ktory od razu mi polecal :kwasny::grin: prawie 2 lata juz mam te postojowki i nic sie z nimi nie dzieje, a migaja duuuuzo podczas testowania...

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie czy ktoś miał do czynienia z żarówkami led do oświtlenia wnętrza (pakiet światło). Konkretnie poszukuję żarówek W5W, zakupiłem na alledrogo jakieś dziadostwo po 6 zł/szt i totalna c**jnia z grzybnią.

Ja mam caly srodek z pakietem swiatlo wymienione na LED-y. Kupowalem wszystkie lampki w Krk w sklepie przy skrzyzowaniu Zakopianskiej z Tischnera. Podjechalem pod sklep, wyciagalem na bierzaco i chodzilem kupowac co mi potrzeba :grin: wszystko pod sklepem wymienilem :grin: tylko to bylo jakies 1,5 roku temu i chyba w sumie wszystko wyszlo mnie kolo 200-250 zl, wiec nie malo....

Kupię tam takie? POSTOJÓWKI LED H6W 5 x SMD 5050 CAN-BUS CANBUS (2950381726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Używał ktoś? Ciągle przepalają mi się żarówki w światłach pozycyjnych H6W i mam już tego dość, może dioda wytrzyma tylko czy błędu na FIS nie będzie...

Kupię :decayed: i to na alledrogo Postojówki LED 8X SMD BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2920012644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., tylko ciekawe jak z FIS'em

nie lepiej wsadzic jakas ktora ma wiecej ledow tych u gory?

4 ledy to mi sie wydaje ze za malo bedzie, nie mowiac o jednym, bo to juz w ogole porazka, rownie dobrze mozna sobie wsadzic diode z zapalniczki :grin:

ja do siebie do srodka w kabinie wsadzilem takie:

Zarowki postojowki 8 LED SMD ba9s MOC postojowe FV (2996043735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i ladnie swieca, nie wiem jak to bedzie sie sprawowac w lampie.

p.s.

nie czytalem poprzednich wiadomosci, odnioslem sie tylko do wyzej zacytowanego posta, wiec jak naskrobalem cos nie na temat to sorki :decayed:

Opublikowano

Rumuński Lakiernik - YouTube

Wielu mogło by się od niego nauczyć :decayed:

Opublikowano
Panowie czy ktoś miał do czynienia z żarówkami led do oświtlenia wnętrza (pakiet światło). Konkretnie poszukuję żarówek W5W, zakupiłem na alledrogo jakieś dziadostwo po 6 zł/szt i totalna c**jnia z grzybnią.

---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:27 ----------

Ja je mam u siebie w postojówkach i świecą OK. Zaś we wnętrzu to już inna bajka i lepiej takich tylko W5W do środka nie wkładać.

Opublikowano
Powiedzcie mi pany co się dzieje z tymi B7 normalnie aż się płakać chce jak sobie przypomnę ile zapłaciłem za swoją a patrze na ceny terazniejsze 30tyś za B7 no brak słów :facepalm: nie opłaca się tego auta nawet sprzedawać strata 3/4 ceny furki miazga d*py:undecided:

A kiedy kupowałeś B7ke?

Ja dałem prawie 20 koła za moją B5 ale to było w 2006r :decayed:

No prawie 5 lat temu wyszła mnie niecałe 70 tysi.

Opublikowano
Rumuński Lakiernik - YouTube

Wielu mogło by się od niego nauczyć :decayed:

PABLO, czytaj forum, było kilka stron wstecz :wink:

Bawie się cały czas VAGiem i już przestroiłem moduł komfortu :kox:

Opublikowano
Powiedzcie mi pany co się dzieje z tymi B7 normalnie aż się płakać chce jak sobie przypomnę ile zapłaciłem za swoją a patrze na ceny terazniejsze 30tyś za B7 no brak słów :facepalm: nie opłaca się tego auta nawet sprzedawać strata 3/4 ceny furki miazga d*py:undecided:

za dobre, ładne itd B7 trzeba dać pod 40 tyś zł te po 3 dyszki to zapewne tego typu jak B8 poniżej 50 tyś

no niby tak ale wiesz jak jest ze sprzedażą samochodu w dzisiejszych czasach każdy szuka ideału za darmo najlepiej z przebiegiem 100 tyś i kto wie co jeszcze.

Opublikowano
Ja nawet film nagrałem Full HD :decayed::decayed::decayed:

to wrzuć na YT ;)

Opublikowano

Panowie, bylem dzis drugim autem u wulkanizatora i przypadkiem trafilem do firmy vulko na II P.L. (musialem na gwałt znalezc jakis najblizszy serwis) i dowiedzialem sie ze maja promocje na sprawdzanie zbieznosci za piataka i myslalem czy do nich nie podjechac audiczka i sprawdzic tą zbierznosc bo mam chyba zle ustawiona no i ewentulanie zrobic to u nich ale cos mi świta w glowie ze juz mowiliscie na ten temat tutaj i ze podobno maja lipny ten serwis, chociaz na taki nie wyglada, i jak bylem dzisiaj u nich to wydawalo mi sie ze na wulkanizacji sie znaja, sprzęt jakis nowy chyba maja, czysto i w ogole tak jakos ładnie tam :decayed:

Wie ktos cos moze o tej zbieznosci co tam robia?

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ----------

o tym mowie:

Vulko - profesjonalny serwis

---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ----------

juz znalazlem :wink:

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3196.html#post3297765

byles ruks sprawdzic ta zbierznosc u nich?

Opublikowano
:hi: z wieczora
Opublikowano
Panowie, bylem dzis drugim autem u wulkanizatora i przypadkiem trafilem do firmy vulko na II P.L. (musialem na gwałt znalezc jakis najblizszy serwis) i dowiedzialem sie ze maja promocje na sprawdzanie zbieznosci za piataka i myslalem czy do nich nie podjechac audiczka i sprawdzic tą zbierznosc bo mam chyba zle ustawiona no i ewentulanie zrobic to u nich ale cos mi świta w glowie ze juz mowiliscie na ten temat tutaj i ze podobno maja lipny ten serwis, chociaz na taki nie wyglada, i jak bylem dzisiaj u nich to wydawalo mi sie ze na wulkanizacji sie znaja, sprzęt jakis nowy chyba maja, czysto i w ogole tak jakos ładnie tam :decayed:

Wie ktos cos moze o tej zbieznosci co tam robia?

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ----------

o tym mowie:

Vulko - profesjonalny serwis

---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ----------

juz znalazlem :wink:

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3196.html#post3297765

byles ruks sprawdzic ta zbierznosc u nich?

Nie byłem jeszcze, ale się wybieram. Za 5-tkę dam im sprawdzić w seju bo :audi: bym im raczej nie dał tknąć jak to zresztą Cuber pisał :grin: Byłem tam kiedyś naprawić koło i nie sprawili na mnie dobrego wrażenia a tak jak pisałem znajoma zostawiła im auto do prostowania felg to zainkasowali za 4-ry stalówki ponad 400 PLN!!! Więc chyba gruba przesada :thumbdown:

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

nie lepiej wsadzic jakas ktora ma wiecej ledow tych u gory?

4 ledy to mi sie wydaje ze za malo bedzie, nie mowiac o jednym, bo to juz w ogole porazka, rownie dobrze mozna sobie wsadzic diode z zapalniczki :grin:

Generalnie szukałem czegoś co jestem w stanie kupić na miejscu od ręki i od razu sprawdzić czy nie będzie błędu na FIS

Opublikowano
Nie byłem jeszcze, ale się wybieram. Za 5-tkę dam im sprawdzić w seju bo :audi: bym im raczej nie dał tknąć jak to zresztą Cuber pisał :grin: Byłem tam kiedyś naprawić koło i nie sprawili na mnie dobrego wrażenia a tak jak pisałem znajoma zostawiła im auto do prostowania felg to zainkasowali za 4-ry stalówki ponad 400 PLN!!! Więc chyba gruba przesada :thumbdown:

ja tez sie chyba przejade bo sprawdzeniem zbieznosci mi fury chyba nie zepsuja :decayed:

Generalnie szukałem czegoś co jestem w stanie kupić na miejscu od ręki i od razu sprawdzić czy nie będzie błędu na FIS

jakbym mial u siebie wsadzone te 8smd tak jak w ori to bym Ci na spocie mogl wyciagnac i bys sobie sprawdzil ale ja je mam na stale przyklejone i obwiazane kabelkami przy lampce od podsufitki bo tam byly kombinacje z polaryzacja, wiec za duzo kombinowania ze zdejmowaniem i zakladaniem pozniej tego.

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

a wlasnie, wie ktos moze gdzie dobrze i nie drogo ustawie swiatla?

bo swieca mi nierówno a chce zeby to bylo profi zrobione :wink:

Opublikowano

ruks, podjedz do tego sklepu co podalem to nawet sprawdzisz nie placac i jak bedzie ok to wtedy zaplacisz :wink:

radek, jak chcesz to jutro zadzwonie do serwisu gdzie ja robie wszystko z samochdem i zapytam sie ile by chcieli za poziomowanie swiatel, b oni dobre ceny maja.

a teraz pytanie z mojej strony... potrzebuje zenski PIN (konektor) do wtyczki C w RNS-E, gdzie w krakowie moglbym to kupic ? Nie mam pojecia nawet gdzie tego szukac...:kwasny: ASO?elektryczny?

Opublikowano

u mnie w garażu, ja sobie idealnie ustawiłem światła. Na diagnostyce to Ci ustawią tak że będziesz widział ślimaka przed autem + rozbieżność na boki. Mam w garażu ustawione punkty od poziomicy + odległość od ściany. Później cofasz 10m i 1cm ma opaść wiązka, o ile tam masz na lampie. Ja mam 1.0%.

Poustawiałem sobie Vagiem w ch.. opcji :decayed::decayed:. Zamykanie drzwi po przekroczeniu 15km/.h, w razie wystrzelenia poduszki automatyczne otwarcie drzwi + otwarcie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.

Otwieranie i zamykanie okien z pilota :naughty:

Jednym kliknięciem otwieranie wszystkich drzwi. Wcześniej miałem jednio kliknięcie drzwi kierowcy, dwa kliknięcia wszystkie drzwi.

Inspekcja serwisowa - swoje ustawienia limitu km lub dni.

Dobra rzecz :decayed:

Opublikowano
dzięki za spota, ale koledzy czy macie jakies fotki ze ślizgania pod decatlonem??

Mamy :polew:

https://lh4.googleusercontent.com/-xeQ1tFcK64o/URTysrmBlPI/AAAAAAAAQ9E/V4jfj0clc70/s640/IMAG0216.jpg

haha widzę swoją perełkę :decayed:

Opublikowano
radek, jak chcesz to jutro zadzwonie do serwisu gdzie ja robie wszystko z samochdem i zapytam sie ile by chcieli za poziomowanie swiatel, b oni dobre ceny maja.

pewnie ze chce :thumbup1:

u mnie w garażu, ja sobie idealnie ustawiłem światła. Na diagnostyce to Ci ustawią tak że będziesz widział ślimaka przed autem + rozbieżność na boki. Mam w garażu ustawione punkty od poziomicy + odległość od ściany. Później cofasz 10m i 1cm ma opaść wiązka, o ile tam masz na lampie. Ja mam 1.0%.

czytalem juz wlasnie w necie jak to ustawic po swojemu ale jeden pisze inaczej, drugi inaczej i juz nie wiadomo kogo sluchac :confused4:

Opublikowano

Saudis in Audis - YouTube!

:polew:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ----------

panowie mamy weekend wasze zdrowie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Własnie wróciłem z kina , byłem na drogówce :)

Powiem że dawno nie oglądałem takiego filmu polskiej produkcji :naughty:

Polecam każdemu ten film naprawdę rewelka!

Opublikowano
Poustawiałem sobie Vagiem w ch.. opcji :decayed::decayed:. Zamykanie drzwi po przekroczeniu 15km/.h, w razie wystrzelenia poduszki automatyczne otwarcie drzwi + otwarcie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.

Otwieranie i zamykanie okien z pilota :naughty:

Jednym kliknięciem otwieranie wszystkich drzwi. Wcześniej miałem jednio kliknięcie drzwi kierowcy, dwa kliknięcia wszystkie drzwi.

Inspekcja serwisowa - swoje ustawienia limitu km lub dni.

Dobra rzecz :decayed:

Jakbyś to wziął na następnego spota VAGa ze sobą to u mnie też by można coś podziałać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.