nex Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 . Panowie 2 tylne amorki + sprężynki założone, skręcone na najniżej . Szczerze to jedna sztuka pierwsza zajęła mi z założeniem 1.5h, druga z 30-40 min. Mam ze wszystkiego fotorelację, ale to jak wymienię wszystko zrobię temat. Co do przodu, Panowie o jakich wy śrubach i wahaczach mówicie ?? Przecież żeby wyjąć amorka ze sprężyną wystarczy wykręcić dolną śrubę (mocowanie jego do wahacza) co już zrobiłem i następnie wykręcić 2 nakrętki na podszybiu pod maską (jedna wykręcona) i wyciągamy cały amor. To będę kończył jutro, muszę poczytać jak odkręcić jedną z dwóch śrub na podszybiu, bo idzie nad nią bodajże od abs rurka.
boseron Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 boseron - http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/ulter-90mm-2sztuki-sciete-265282/ nie jestem przekonany do tych końcówek.... myślałem raczej o owalnych albo zostawie tak jak jest ori ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- nex dawaj dawaj cobyś pokazał posadzonego paścia
boseron Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Pany pomoże ktoś ? http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/nazywa-sie-rurka-szukac-265279/
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 pablo dawaj link do meczu w Multikinie jest
PABLO Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 pablo dawaj link do meczu w Multikinie jest Wykupiłem za 5zl na onecie bo weeb tv masakrycznie się przycinał, tak to bardzo dobra jakość za piątaka. ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- Michail dzięki za odwiedziny ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ---------- Dziewczyna u ginekologa. Młody, przystojny lekarz zaczyna badanie, zakłada jednorazową rękawiczkę, wkłada palce. Zwykłe badanie. Nagle dzwoni telefon. Lekarz jedną ręka odbiera, a jako że czas to pieniądz drugą kontynuuje badanie:- Halo! Tu Heniek... ze studiów... jestem w twoim mieście.- Nie może być. Przyjeżdżaj, trzeba to oblać.- A jak do ciebie dojechać? Dzwonię z dworca.- Z dworca to pojedziesz prosto, później w lewo, będzie rondo, na rondzie w prawo, następne rondo i dalej to prosto, prosto i jesteś u mnie...Na to pacjentka:- Panie doktorze czy jeszcze jedno rondo mogę prosić? Poszło z pegasusa za pomocą pada.
_Gabriel_ Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Pany pomoże ktoś ? http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/nazywa-sie-rurka-szukac-265279/ to nie jest przypadkiem rura od EGRu?
PABLO Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 wieczór :hi:siema Marku ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- Barca miażdży.
themOn Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 wieczór :hi:siema Marku ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- Barca miażdży. Siema Paweł
boseron Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 tak Gabryś juz wiew. Themon Wariacie jeszcze troche i sie napijemy Byku
themOn Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 tak Gabryś juz wiew. Themon Wariacie jeszcze troche i sie napijemy Byku Mam taka nadzieje
Rekomendowane odpowiedzi