fantowski Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 oplaca sie te dwie kupic bez poduchy i dokupic osobno poduche ---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Chyba ta najlepsza....KIEROWNICA AUDI S-LINE (3096682258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo tamte sa z nowsza MF i nie wiadomo czy zadziala tak jak ma... no to mam kiere Panowie szukam osoby, która chciała by dostać darmowy dedykowany zestaw modułów do waszych A4 na przetestowanie od kolegi Tomnik, zestaw oświetlenia wnętrza ledowy, ten który ja posiadam w passacie, z tym że dla Was są już gotowe dedykowane do A4. Warunek jest taki żeby osoba ta była uczciwa i zdała rzetelną relację i opis po zamontowaniu na forum w odpowiednim dziale (tu również może to opisać).Kto byłby chętny? Wygląda to tak u mnie jak by ktoś nie widział., Przed: Zdjęcia Po: Zdjęcia Ja też
boseron Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 ja też chce fantowski przyszalałeś Kerczi operacja z lampami jeszcze przede mną, w tym tygodniu będzie zrobione jeszcze Karol rzuć mi jakieś foto tych opon ma maila [email protected] albo je zobacze to może wezme
fantowski Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 no to mam kiere Przed zlotem ją ogarnij jak jutro dojdzie to zakładamy na spocie (jeśli Kerczi będzie )
fantowski Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 już mam poduchę jaśka z domu wezmę bo mam dwa
gregfr Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 hahhaha, tylko ladna czarna poszewke sobe daj
PABLO Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/a8-d3-20-a-227281/index12.html#post3400016 A nie myśleliście okleić dekory coś na piano black Fajne lustereczko
fantowski Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 hahhaha, tylko ladna czarna poszewke sobe daj no i biało czerwona nitka to teraz kolejne modzenie...
gregfr Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 tylko recznie wyszyj, zebys byl dumny ze swojej pracy to co teraz wchodzi??
FANTOMAS Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 no to mam kiere Przed zlotem ją ogarnij jak jutro dojdzie to zakładamy na spocie (jeśli Kerczi będzie ) starej lepiej nie sprzedawaj (zostaw na podmianę) bo raczej lekki stres sprzedać auto z takim modem nikt do końca nie wie jak się dokładnie zachowa poduszka dwunabojowa gdzie ori jest jeden nabój a takie coś masz w B6. Ja swoją założyłem ale w B7 są dwa naboje więc działanie będzie takie jak powinno a u ciebie h.... jak to wypali jeśli miałoby tak być czego nie życzę ;-)
fantowski Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 no to mam kiere Przed zlotem ją ogarnij jak jutro dojdzie to zakładamy na spocie (jeśli Kerczi będzie ) starej lepiej nie sprzedawaj (zostaw na podmianę) bo raczej lekki stres sprzedać auto z takim modem nikt do końca nie wie jak się dokładnie zachowa poduszka dwunabojowa gdzie ori jest jeden nabój a takie coś masz w B6 wrzuconej kasy nie wyciągnę i jak auto będzie szło do nowego klienta to na starej kierce
D4NTE Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Panowie szukam osoby, która chciała by dostać darmowy dedykowany zestaw modułów do waszych A4 na przetestowanie od kolegi Tomnik, zestaw oświetlenia wnętrza ledowy, ten który ja posiadam w passacie, z tym że dla Was są już gotowe dedykowane do A4. Warunek jest taki żeby osoba ta była uczciwa i zdała rzetelną relację i opis po zamontowaniu na forum w odpowiednim dziale (tu również może to opisać).Kto byłby chętny? Wygląda to tak u mnie jak by ktoś nie widział., Przed: Zdjęcia Po: Zdjęcia też jestem chętny, mam pełny pakiet światło u siebie jakby co
FANTOMAS Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 NEX rzucili się jak araby na darmowy kurs pilotażu wysłane z atari x64
PABLO Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 NEX rzucili się jak araby na darmowy kurs pilotażuwysłane z atari x64 rzucili jak pukający jehowy do drzwi :grin: Inny styl Audi A6 Xenon LED!! Optyczn. S6 OKAZJA 2005 Gorzów Wielkopolski ? Tablica.pl Boseron kminisz nad tymi końcówkami, zobacz jakie ten ma kominy Założysz takie i jesteś nr 1 madafaka AUDI A4 B6 S-Line 130 KM Lubartów ? Tablica.pl
FANTOMAS Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 NEX rzucili się jak araby na darmowy kurs pilotażuwysłane z atari x64 rzucili jak pukający jehowy do drzwi :grin: Inny styl Audi A6 Xenon LED!! Optyczn. S6 OKAZJA 2005 Gorzów Wielkopolski ? Tablica.pl Ciekawe gdzie on znalazł u gebelsów taki rodzynek że woła za niego 9koła ojro takie egzemplarze w niemcowni to chyba tylko w erze
Rekomendowane odpowiedzi