bodowp Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 A wiesz, że muszę poszukać oznaczeń i sprawdzić jaki to silnik po patrzę na forum gdzie to znaleźć i sprawdzę z ciekawości popatrz na wlepce na podłodze w bagarzniku jezeli jeszcze jest, albo w książce serwisowej jak masz, a jak nie to na silniku bedzie oznaczenie, ale na 99% to jest 1z bo ahu chyba wychodziły dopiero po lifcie, ale nie dam sobie głowy uciąć. Nie wiem kiedy był lift... to jest 97r i ma już te nowsze lampy z tyłu. Książki nie mam zdołałem tylko przeczytać nr. silnika, a do bagażnika nie zaglądałem EDIT: jednak to nr. głowicy
OGr Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 http://a4-klub.pl/images/misc/quote_icon.png Zamieszczone przez ozi_wells http://a4-klub.pl/images/buttons/viewpost-right.png sporo troche w biskupicach za 900 z przekładką mają. spoko, nie mam parcia na sprzedaż ;-) a nie chcesz felg 18cali w rozliczeniu sa w giełdzie małopolskiej a wiesz ze nawet myślałem o tych Twoich felgach ;-)
ozi_wells Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 http://a4-klub.pl/images/misc/quote_icon.png Zamieszczone przez ozi_wells http://a4-klub.pl/images/buttons/viewpost-right.png sporo troche w biskupicach za 900 z przekładką mają. spoko, nie mam parcia na sprzedaż ;-) a nie chcesz felg 18cali w rozliczeniu sa w giełdzie małopolskiej a wiesz ze nawet myślałem o tych Twoich felgach ;-) no to zastanów sie, mozemy sie dogadac
OGr Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 podać Wam nr do siebie do mnie chyba nie masz ;-) *** chyba ;-)
Cuber Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 Panowie wie ktoś moze czy Mini Coopera da sie po VIN-ie sprawdzić ?
ozi_wells Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 tak same fele mam WĄSKI rozluźnij poślady ---------- Post dopisany at 13:04 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ---------- Panowie wie ktoś moze czy Mini Coopera da sie po VIN-ie sprawdzić ? pewnie sie da bo to BMW
radimm Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 no własnie miał ahu a tam juz jest zmienna geomertia w turbinie i wogóle inny silnik, z takiego mozna spokojnie tyle zrobic. w AHH jest zmienna geometria. AHH,AHU,1Z, AFN,AVG to praktycznie te same silniki rożniące się tylko osprzętem, więc z każdego idzie tyle samo zrobić, kwestia że AHU i 1Z jest turbo bezzmiennej geometrii i jeśli ktoś chce wydajniejsze turbo (BRD,AWX itp.) musi zmienić sterowanie + ECU
Wąski Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Panowie wie ktoś moze czy Mini Coopera da sie po VIN-ie sprawdzić ?sprawdzę
boseron Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 no własnie miał ahu a tam juz jest zmienna geomertia w turbinie i wogóle inny silnik, z takiego mozna spokojnie tyle zrobic. w AHH jest zmienna geometria. AHH,AHU,1Z, AFN,AVG to praktycznie te same silniki rożniące się tylko osprzętem, więc z każdego idzie tyle samo zrobić, kwestia że AHU i 1Z jest turbo bezzmiennej geometrii i jeśli ktoś chce wydajniejsze turbo (BRD,AWX itp.) musi zmienić sterowanie + ECU własnie miałem to pisać ze w AHU jest stała geometria
Radekst Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 A wiesz, że muszę poszukać oznaczeń i sprawdzić jaki to silnik po patrzę na forum gdzie to znaleźć i sprawdzę z ciekawości popatrz na wlepce na podłodze w bagarzniku jezeli jeszcze jest, albo w książce serwisowej jak masz, a jak nie to na silniku bedzie oznaczenie, ale na 99% to jest 1z bo ahu chyba wychodziły dopiero po lifcie, ale nie dam sobie głowy uciąć. ja mam ahu, 1998r (do sprzedania)
FANTOMAS Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Siemka ps. Gruszka odpisuj czasem na smsy on z pijanymi nie tańczy
Radekst Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 A wiesz, że muszę poszukać oznaczeń i sprawdzić jaki to silnik po patrzę na forum gdzie to znaleźć i sprawdzę z ciekawości popatrz na wlepce na podłodze w bagarzniku jezeli jeszcze jest, albo w książce serwisowej jak masz, a jak nie to na silniku bedzie oznaczenie, ale na 99% to jest 1z bo ahu chyba wychodziły dopiero po lifcie, ale nie dam sobie głowy uciąć. Nie wiem kiedy był lift... to jest 97r i ma już te nowsze lampy z tyłu. Książki nie mam zdołałem tylko przeczytać nr. silnika, a do bagażnika nie zaglądałem EDIT: jednak to nr. głowicy minilift byl od 98, a ten juz z prawdziwego zdarzenia od 99 moze masz przelozone lampy albo masz z koncowki 97 i sie zalapales. porownaj kiere i zegary
LOKO Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Mini lift był już w '97 - ja mam właśnie taki
Wąski Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 BMW 325 MANUAL E30 USA 1985r UNIKAT AUKCJA BCM!!! (3128270706) - motoAllegro
gruszka Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 BMW 325 MANUAL E30 USA 1985r UNIKAT AUKCJA BCM!!! (3128270706) - motoAllegro Bieremy?
boseron Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 gdzie on sie uchował w takim stanie ---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:28 ---------- cza by zapytać o kontakt myjni gdzie pucuje wózek ---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ---------- pamięta ktoś moją B5 to była unikatowa koza
ozi_wells Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 BMW 325 MANUAL E30 USA 1985r UNIKAT AUKCJA BCM!!! (3128270706) - motoAllegro Bieremy? za***ista, szkoda ze jeszcze nie dał zdjęć od spodu, no i ze to jest eta, ale i tak wymiata
Rekomendowane odpowiedzi