Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mono bez polerki nie wygladają. Zastanawiam się nad nimi i chyba je wezmę. To mocne felgi, zakryją małe tarcze i sa na 8J więc przy 225 rant będzie chociaż kapkę osłonięty. Ale fakt faktem prosiaki fajniejsze ;-) I już widzę jak będę psioczył że małe hehehe

:slina:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mono bez polerki nie wygladają. Zastanawiam się nad nimi i chyba je wezmę. To mocne felgi, zakryją małe tarcze i sa na 8J więc przy 225 rant będzie chociaż kapkę osłonięty. Ale fakt faktem prosiaki fajniejsze ;-) I już widzę jak będę psioczył że małe hehehe

mono + polerka są godne uwagi :thumbup1: gdyby były takowe w okresie gdy szukałem kółek to już dawno byłyby u mnie :decayed:

Opublikowano

siema panowie pozdro z warszawy :hi:

Opublikowano

Radziu zrób proszę virtuala z mono i z tym co masz na @ :wink:

:thankyou2:

btw jutro będę już na spocie :wink:

Opublikowano
Radziu zrób proszę virtuala z mono i z tym co masz na @ :wink:

:thankyou2:

btw jutro będę już na spocie :wink:

oki zrobie, tylko już nie dzisiaj, jak będę mial chwile wolnego :wink:

Opublikowano

Ja wczoraj wypolerowałem lampy w betce, chłop na miejsce przyjeżdża i 100zł wziął.

Opublikowano
Lenox ale Ty masz 2 lata młodsze autko a to różnica

---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

i wozisz złote łańcuchy na wyposażeniu :decayed:

ale kur..a aż taka różnica? :shock3::shock3::shock3:

Karola auto w salonie było podejrzewam 2x droższe niż moje jako nóweczki

Opublikowano

Powitać :hi:

wygląda na mieszańca owczarka niemieckiego z collie, rozrabiaka pierwszej wody, a strachajło po prostu klasa mistrzowska! ludzi się nie specjalnie boi, raczej nie był bity, bo potrafi się położyć w przejściu i nic sobie nie robi z tego, że się nad nim przejdzie, natomiast na dźwięki jakieś gwałtowne reaguje panicznie:kwasny: te zdjęcia, to jeszcze są z Internetu, z ogłoszenia, z którego się dowiedziałem o Colinie:wink:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428448_614867925208174_704450300_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935667_614867891874844_1581125687_n.jpg

Ładna psinka, będzie z nim ubaw :decayed:

Buty już pogryzione w domu czy chowasz wszystko do szafy :whistling::decayed:

Opublikowano
Powitać :hi:

wygląda na mieszańca owczarka niemieckiego z collie, rozrabiaka pierwszej wody, a strachajło po prostu klasa mistrzowska! ludzi się nie specjalnie boi, raczej nie był bity, bo potrafi się położyć w przejściu i nic sobie nie robi z tego, że się nad nim przejdzie, natomiast na dźwięki jakieś gwałtowne reaguje panicznie:kwasny: te zdjęcia, to jeszcze są z Internetu, z ogłoszenia, z którego się dowiedziałem o Colinie:wink:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428448_614867925208174_704450300_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935667_614867891874844_1581125687_n.jpg

Ładna psinka, będzie z nim ubaw :decayed:

Buty już pogryzione w domu czy chowasz wszystko do szafy :whistling::decayed:

Nie gryzie butów i nie demoluje mieszkania :grin: narazie tylko zeżarł, a może lepiej uściślić - rozgryzł, dwie szyszki, których fragmenty jeszcze lokalizuję co pewien czas w różnych częściach mieszkania i tyle, a tak to się bawi tylko tym co dostaje... co nie zmienia faktu, że zabawkę (taką gumową piszczącą kostkę) w kilka godzin załatwił na amen i jeszcze znajduję jej części:decayed:

Opublikowano
:hi: jakiej rasy psina :wink:

wygląda na mieszańca owczarka niemieckiego z collie, rozrabiaka pierwszej wody, a strachajło po prostu klasa mistrzowska! ludzi się nie specjalnie boi, raczej nie był bity, bo potrafi się położyć w przejściu i nic sobie nie robi z tego, że się nad nim przejdzie, natomiast na dźwięki jakieś gwałtowne reaguje panicznie:kwasny: te zdjęcia, to jeszcze są z Internetu, z ogłoszenia, z którego się dowiedziałem o Colinie:wink:

:kox: dobrze mu z oczu patrzy :wink:widać że urwis:naughty:

---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

Najszybszy amator kartingu poszukiwany. Red Bull Kart Fight, 1 czerwca – 15 sierpnia 2013 | Formuła 1 Fan Club :kox:

Opublikowano
ale kur..a aż taka różnica? :shock3::shock3::shock3:

Karola auto w salonie było podejrzewam 2x droższe niż moje jako nóweczki

A to na pewno ale najlepiej można by było wtedy porównać 2 letnie KERCZIEGO i Twoje nowe w salonie w 2007 roku.

Opublikowano

O KU>WA ! :slina::shock3:

260257_189555631195824_894301515_n.jpg

Opublikowano

I to ma być ok jak auto leży na drodze:doh:

Wiadomo że ma air'a ale wg mnie to bezsensu wygląda, niektórzy za bardzo świrują z tą glebą :facepalm:

Dziwnie gość stoi na tych butach :grin::decayed:

Opublikowano

wiadomo, że air.. :wink: ale autko, kolor i koło zacne :kox:

Opublikowano

30638525.jpg

Dla mnie taka gleba jest idealna:naughty:

Może zawita ta corvetta na forum nie długo:wink:

Opublikowano
http://imageshack.us/a/img69/7598/30638525.jpg

Dla mnie taka gleba jest idealna:naughty:

Może zawita ta corvetta na forum nie długo:wink:

czyli taka jak u mnie :kox:

nie no poniosło mnie.. :decayed:

Opublikowano

U Ciebie też jest :kox:

---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ----------

Panowie, Pepsi 2 x 2L za 5,55zł w Kauflandzie jak kogoś suszy :wink:

Opublikowano
:hi: jakiej rasy psina :wink:

wygląda na mieszańca owczarka niemieckiego z collie, rozrabiaka pierwszej wody, a strachajło po prostu klasa mistrzowska! ludzi się nie specjalnie boi, raczej nie był bity, bo potrafi się położyć w przejściu i nic sobie nie robi z tego, że się nad nim przejdzie, natomiast na dźwięki jakieś gwałtowne reaguje panicznie:kwasny: te zdjęcia, to jeszcze są z Internetu, z ogłoszenia, z którego się dowiedziałem o Colinie:wink:

:kox: dobrze mu z oczu patrzy :wink:widać że urwis:naughty:

To przyjedź na spota to się przekonasz:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.