Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, ciekawe jak to lata

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bosek, tylko nie opla :banghead:

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano
:hi: Panciuchy

---------- Post dopisany at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ----------

a bo kupiłbyś sobie takie auto tylko z mniejszym przebiegiem i z glowy... wszystkie rozterki rozwiane wowczas...

OPEL INSIGNIA 2.0 TURBO 220PS 4X4 COSMO XENON NAVI (3365622084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

cos mala cena

Bo to Opel ;)

Wysłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

:bry:

To samo miałem pisać. :shock3:

Opublikowano

Naciapane z sedesu ...

A jeździłes kiedyś takim oplem?

Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

siema panowie :hi: w srode jade do warszawy i wracam w piątek jak ktoś cos potrzebuje to walić śmiało

Opublikowano

Naciapane z sedesu ...

Nie jestem adwokatem Ogra, ale ja jeździłem we flocie wszystkimi modelami Opla i trzymałbym się z dala od Insigni. Już nawet Vectry C były solidniejsze i bez problemu wytrzymywały przebiegi ponad 200 tyś.

Opublikowano

Naciapane z sedesu ...

Tak

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano

Karol, nie rozumiem dlaczego tak bardzo Łukasza nie lubisz że chcesz go drugi raz w ciągu roku wje..ać na minę :decayed:

:polew::polew:

Opublikowano

A mój kolega ma 240tys i jeździ normalnie, kilka głupot mu się posypały typu klapką spryskiwaczy xenonow jakieś tam linki, coś z klima ale nic poważnego. I za serwis płaci dużo mniej niż ja. Kwestia spojrzenia na temat.

---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ----------

Karol, nie rozumiem dlaczego tak bardzo Łukasza nie lubisz że chcesz go drugi raz w ciągu roku wje..ać na minę :decayed:

:polew::polew:

Buahahaha... A wiem, tak wyszło.

Tak poważnie mówiąc to najdziwniejsze ze mówicie to Wy. Ale zapraszam do eksploatacji samochodu którego szuka, czyli a6 3.0 w automacie. Za 15kzl za usterki które są tylko kwestia czasu kupił by połowę drugiej takiej insignii. Wy jezdzicie 1.9tdi wiec o czym gadamy?

Opublikowano

No skoda tez kocur, a jeszcze jakby to był rs w benzynie i 4butach...kozak. Cały VW jeśli chodzi o komponenty.

Opublikowano

Tak poważnie mówiąc to najdziwniejsze ze mówicie to Wy. Ale zapraszam do eksploatacji samochodu którego szuka, czyli a6 3.0 w automacie. Za 15kzl za usterki które są tylko kwestia czasu kupił by połowę drugiej takiej insignii. Wy jezdzicie 1.9tdi wiec o czym gadamy?

No to jak na poważnie, to dlaczego sam nie kupiłeś Łopla, tylko 3.0 w której tak wiele kosztuje każda usterka? I to jeszcze w 2x większym przebiegu i 2x starsze niż potencjalny Łopel?:wink:

---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ----------

No skoda tez kocur, a jeszcze jakby to był rs w benzynie i 4butach...kozak. Cały VW jeśli chodzi o komponenty.

W ON też daje radę. Mój brat miał Oct II RS właśnie ON (170KM nominał i zrobione na fabrycznych bebechach na 20X KM) na full wypasie i to auto na prawdę w środku różni się od Oct jeżdżącej "na taxi"...

Opublikowano

No to jak na poważnie, to dlaczego sam nie kupiłeś Łopla, tylko 3.0 w której tak wiele kosztuje każda usterka? I to jeszcze w 2x większym przebiegu i 2x starsze niż potencjalny Łopel?:wink:

---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ----------

W ON też daje radę. Mój brat miał Oct II RS właśnie ON (170KM nominał i zrobione na fabrycznych bebechach na 20X KM) na full wypasie i to auto na prawdę w środku różni się od Oct jeżdżącej "na taxi"...

Za taką RS FL mój znajomy zapłacił w 2009 roku w salonie 140 tyś. zł :shock3: Teraz przy przebiegu blisko 200 tyś. w środku nic nie skrzypi, nie trzeszczy. Przez te pare lat autko zaliczyło tylko jedną usterkę skrzyni DSG, którą ASO usunęlo na gwarancji. Moim zdaniem największym minusem Skody jest to, że w lepszych wersjach wyposażenia cena nowych samochodów niejednokrotnie przewyższa cenę porównywalnych VW

Opublikowano

No ja akurat kupiłem auto z pełną świadomością, a Boseron z tego co z Nim gadałem to tej świadomości do niedawna nie miał

p.s.1 kupiłem auto które nie ma automatu - którego naprawa kosztuje 5800zł - a w a6 dorwać 3.0 w manualu graniczy z cudem

p.s.2 kupiłem auto które już miało wymienione wtryski - których wymiana kosztuje od 3000 (przy mega znajomosciach/dojsciach) do 10000zł (to ostatnie to cena ASO)

p.s.3 i miałem swiadomosc ze beda do zrobienia wczesniej czy pozniej napinacze - ktore zeby zrobic tak jak nalezy to trzeba wymienic wszystkei lancuchy - a przy rabatach to koszt ok. 6000 ktore nota bene właśnie się robią

tak więc jeśli tylko ktoś kupuje 3.0tdi i MA ŚWIADOMOŚĆ ze w okolicach 200-300kkm - bedzie musial byc po powyzszych naprawach - to wówczas POLECAM AUDI bardziej niż tego ŁOPLA - natomiast jeśli ktoś nie ma świadomości, tudzież nie chce mieć takich wydatków to uwierz mi ze taki Łopel wcale nie jest jakąś złą alternatywą...jest w miarę bezawaryjny (chociażby z racji rocznika i świeższego przebiegu), jest tanszy w eksploatacji, ma dobrego kopa, naped na 4buty

p.s. chyba n-te - skoda na wypasie/rs-ie jest tez mega opcją

---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

Za taką RS FL mój znajomy zapłacił w 2009 roku w salonie 140 tyś. zł :shock3: Teraz przy przebiegu blisko 200 tyś. w środku nic nie skrzypi, nie trzeszczy. Przez te pare lat autko zaliczyło tylko jedną usterkę skrzyni DSG, którą ASO usunęlo na gwarancji. Moim zdaniem największym minusem Skody jest to, że w lepszych wersjach wyposażenia cena nowych samochodów niejednokrotnie przewyższa cenę porównywalnych VW

no bo skoda ma albo total minimum, albo juz wyjeb**e w kosmos wyposazenie...

---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ----------

i wcale moim zdaniem nie ustepuje jakoscia VW...

Opublikowano

No ja akurat kupiłem auto z pełną świadomością, a Boseron z tego co z Nim gadałem to tej świadomości do niedawna nie miał

p.s.1 kupiłem auto które nie ma automatu - którego naprawa kosztuje 5800zł - a w a6 dorwać 3.0 w manualu graniczy z cudem

p.s.2 kupiłem auto które już miało wymienione wtryski - których wymiana kosztuje od 3000 (przy mega znajomosciach/dojsciach) do 10000zł (to ostatnie to cena ASO)

p.s.3 i miałem swiadomosc ze beda do zrobienia wczesniej czy pozniej napinacze - ktore zeby zrobic tak jak nalezy to trzeba wymienic wszystkei lancuchy - a przy rabatach to koszt ok. 6000 ktore nota bene właśnie się robią

tak więc jeśli tylko ktoś kupuje 3.0tdi i MA ŚWIADOMOŚĆ ze w okolicach 200-300kkm - bedzie musial byc po powyzszych naprawach - to wówczas POLECAM AUDI bardziej niż tego ŁOPLA - natomiast jeśli ktoś nie ma świadomości, tudzież nie chce mieć takich wydatków to uwierz mi ze taki Łopel wcale nie jest jakąś złą alternatywą...jest w miarę bezawaryjny (chociażby z racji rocznika i świeższego przebiegu), jest tanszy w eksploatacji, ma dobrego kopa, naped na 4buty

p.s. chyba n-te - skoda na wypasie/rs-ie jest tez mega opcją

---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

no bo skoda ma albo total minimum, albo juz wyjeb**e w kosmos wyposazenie...

---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ----------

i wcale moim zdaniem nie ustepuje jakoscia VW...

Amen!

Opublikowano

Witam, we wtorek pierwszy raz pojawie sie na spocie. Maszyne wyhaczylem tu na forum ( http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-147/a4-b7-3-0-tdi-quattro-s-line-2005-r-mod-06-a-262206/ ).

Czy jest szansa by we wtorek ktos sie pojawil z VAGiem pod B7 by podpiac statycznie i sprawdzic pare rzeczy?

Chetnie bym tez zakupil klubowa ramke :)

Dzieki, do zobaczenia!

Opublikowano
Witam, we wtorek pierwszy raz pojawie sie na spocie. Maszyne wyhaczylem tu na forum ( Audi A4 B7 ).

Czy jest szansa by we wtorek ktos sie pojawil z VAGiem pod B7 by podpiac statycznie i sprawdzic pare rzeczy?

Chetnie bym tez zakupil klubowa ramke :)

Dzieki, do zobaczenia!

Śmiało przyjeżdżaj, ramki będę mieć bo już kilka osób pisało że chcieli by kupić na spocie, mam jeszcze smycze, naklejki i kalendarze.

A tak w ogóle to :siema:

Fajnie się czyta tą dyskusje o autach, coś nowego można się dowiedzieć.

Wczoraj pod M1 zaparkowałem obok najnowszej 5ki F10 czarnej też z silnikiem 525D, jasną kremową skórą i napędem xdrive, wielkie to auto dużo urosło w stosunku do E39, zresztą jak wszystkie auta, wystarczy porównać A6 C5 do nowej C7.

Opublikowano
:hi:

Panowie brał ktoś rozrząd od kolegi H4mm3r?

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/all-kompletny-rozrzad-oryginal-220985/

Jakie są w ogóle ceny mniej więcej do 1,9 TDI AVF'a?

Teraz taki link pokazujesz jak ja graty kupiłem tydzień temu? Wymieniłem wczoraj. Części kupiłem u kolego Tom77: INA, Conti. Na miejscu się okazało że dwa napinacze do wymiany ale za pół godziny miałem INA więc wszystko przebiegło pomyślnie. Pompę wody kupiłem na Allegro bo miała metalowy wirnik firma Hepu.

A no teraz zapodałem :wink: ale na forum cały czas jest :tongue4:

A jak u ciebie wyszło porównanie cenowe?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ----------

Megafabryki: Supersamochody: Nissan GT-R - Joe Monster

Oglądnijcie sobie ten dokument 45 minutowy o GT-R..

:kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.