Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdro z Nowej Huty

20160212_143933.jpg

Edytowane przez Radekst

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Radekst aura podobna tylko tu biało

dd442e40bae16ad966c0c58dd1adcb04.jpg

Lenox dzwoniłem bo chciałem zakupy zrobić ale już teraz wiem ze to stadion

Opublikowano

panowie - jakie porady w sprawie instalacji nowych map PL /EUROPA do mojej Hermenegildy...

Bo oto otrzymałem z Niemiec, piękne pudełko DVD z płytą z mapami, zalakowane !....

ależ jakie był moje rozczarowanie (graniczące z rozpaczą) gdy odkryłem że mapy sa z roku 2011 no i by używać nawigacji muszę wyjąc płytę z muzyką audio by nawigować i słuchać niemieckiej lektorki (sic!)

w porównaniu z Citroenem ...to jest naprawdę "przewaga dzięki technice" :)

Opublikowano

Mapy można też z karty sd używać ;) ewentualnie muzykę zgraj na kartę sd po to są 2 wejścia sd + płyty by nawigacja i muzyka na raz śmigała już w 2005 roku była ta przewaga dzięki technice w rns :D.

Opublikowano

panowie - jakie porady w sprawie instalacji nowych map PL /EUROPA do mojej Hermenegildy...

Bo oto otrzymałem z Niemiec, piękne pudełko DVD z płytą z mapami, zalakowane !....

ależ jakie był moje rozczarowanie (graniczące z rozpaczą) gdy odkryłem że mapy sa z roku 2011 no i by używać nawigacji muszę wyjąc płytę z muzyką audio by nawigować i słuchać niemieckiej lektorki (sic!)

w porównaniu z Citroenem ...to jest naprawdę "przewaga dzięki technice" :)

0ce9e658e6fa0feef254dc17cb192038.jpg
Opublikowano

Prawda jest taka ze patrząc na navi chociażby Reno a na Audi to niemiecki koncern jest daleko w tyle , kompatybilność tez na plus francuza. Ciekawe dlaczego navi nie moze wyglądać jak chociażby automapa tylko prymitywne kreski

Opublikowano

dzięki Boseron - bo już myślałem że tylko ja jestem nadto krytyczny w stosunku jakości do ceny) :)

dzieki za porady, ale :

Mam stare mapy na których nie ma autostrad budowanych na Euro -więc kopiowanie tego na kartę mija sie z celem

To audio fabryczne ledwo gra (nawet w porównaniu z Citroenem :)) jak to jeszcze skompresuje na karty ...to nie bedę chciał tego słuchać.

Widzę że muszę "wygooglac mapy" i zapisać na karcie...ciekawe ile to potrwa..

Opublikowano

Niewspominając o tym że mapy zbyt często zwyczajnie prowadzą w pole :/

Opublikowano

Pany zauważyłem ze po Zakopanem same bmw x3 x5 latają , niezauważalne suvy audi co tez o czymś świadczy.

Żałuje ze doradzałem ojcu aby kupił nowe Q5 bo X3 którą chciał kupić byłaby lepszym rozwiązaniem .

Opublikowano
  • Autor

A o czym to świadczy ?

używany SUV Audi Q3 Q5 Q7 cena zaczyna się od 70 tyś

używany SUV Bmw X3 X5 od 25 tyś .....

:):):)

Lepszym rozwiązaniem Bo ?

Opublikowano

Boseron, jesteś w błędzie :) W Białce jest jakas akcja promocyjna BMW X3.4.5.6 może dlatego tyle tego jeździ. Poza tym nawet nie porównuj napędu Q do X, bo nie ma czego.

Co innego gdybyś porównywał ośki BMW do Audi to zdecydowanie BMW. A wnętrza obu aut to inny świat, za BMW do tej pory ciągnie się gdzieś duch E46 :D

Opublikowano

Bo w X3 jest wyłączalne DSC ;-)

To co jest nie tak z tym X?

Opublikowano

Bmw jest pancerne z wyglądu a Q5 ginie w tłumie

Cuber mnie chodzilo o nowe suvy

Wiem ze Q jest lepsze nuz X ja tylko mowię ze bmek tu jest pełno a audi nie widać i to nowe modele

Edraven wiem ze w Białce promują Xa widziałem w TVN rano jak Hołowczyc chwalił xdrive

Edytowane przez boseron

Opublikowano

:hi:

dzięki Boseron - bo już myślałem że tylko ja jestem nadto krytyczny w stosunku jakości do ceny) :)

dzieki za porady, ale :

Mam stare mapy na których nie ma autostrad budowanych na Euro -więc kopiowanie tego na kartę mija sie z celem

To audio fabryczne ledwo gra (nawet w porównaniu z Citroenem :)) jak to jeszcze skompresuje na karty ...to nie bedę chciał tego słuchać.

Taaaa ściągniesz wgrasz i znowu się zdziwisz jak po 15min zablokuje Ci twoje piękne nowe mapy - zresztą stare też ;) i wyśle do serwis na usługę za 800zł. No chyba że wcześniej mapy "z chomika" uwalą Ci jednostkę tak że już nie wyświetli żadnego komunikatu :decayed:

Opublikowano

Hi

Opublikowano

Hi

Był też identyczny test gdzie audi bez najmniejszych problemów wyjechało a BMW się męczyło wiec chyba zależy kto kręcił te testy.

Opublikowano

Tak ten akurat test jest zmanipulowany

Ja uważam ze oba napędy sa dobre

Opublikowano

:hi:

dzieki za porady, ale :

Taaaa ściągniesz wgrasz i znowu się zdziwisz jak po 15min zablokuje Ci twoje piękne nowe mapy - zresztą stare też ;) i wyśle do serwis na usługę za 800zł. No chyba że wcześniej mapy "z chomika" uwalą Ci jednostkę tak że już nie wyświetli żadnego komunikatu :decayed:

DOBRA

od krytycznych uwag to jestem ja....

a tutaj poszukuje dobrego ( gotowego) rozwiązania i to niekoniecznie ) for free.. :)

Opublikowano

Najlepsze warunki dla X3 po prostu uśmiecha sie na widok śniegu :)

2b2535b56600e68e01b477a30dba0a28.jpgbbd223f300d165431376d870c97efe9a.jpga85098858f2049323abb75cc6495f5cf.jpg

a47a8073b58c2a68f65c77f9990523f1.jpg

Opublikowano

Panowie podpowie mi ktoś gdzie w Krakowie lub okolichach (bardziej w strone Tarnowa) Mogę sprawdzić turbo i ewentualnie oddać do regeneracji jeśli będzie taka potrzeba?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.