Hubertus01 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 możesz też założyć 8.5 J ET 32 z AUDI A5 255/35/19 albo 8.5 J ET 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Będzie ktoś dziś w galerii, czy wszyscy się pochowali z uwagi na koronowirus?? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daanoon Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ja będę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Myślę, że uda się podjechać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil. Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ja też zamierzałem wpaść (pierwszy raz!). Pomarańczowy parking w GK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Też bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 18 godzin temu, Kamil. napisał: Ja też zamierzałem wpaść (pierwszy raz!). Pomarańczowy parking w GK? Fajnie ze się pojawiłeś Gratulacje furmanki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil. Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 4 godziny temu, Cuber napisał: Fajnie ze się pojawiłeś Gratulacje furmanki! Dzięki wszystkim za spota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 W dniu 7.03.2020 o 15:46, Marcin_K napisał: W dniu 7.03.2020 o 13:06, Zemis napisał: Witam Panowie. Czy ktoś w klubie może zajmuje się dorabianiem kluczyków samochodowych? A może kogoś znajomy to robi? Z góry dziękuje za informacje. Malborska 93A, 30-624 Kraków Ni uja.. Tego nie zrobią, tamtego nie zrobią (bo im się nie chce albo auto za stare) a jak się na coś zgodzą, to wy***ią cenę z kosmosu. Ciężko im nawet porozmawiać i doradzić klientowi który nie mam kieszeni wypchanych kasą. Ogólnie bardzo niefajne mam wspomnienia z tą firmą. Natomiast zupełne przeciwieństwo to: Start - ENIGMA Serwis - Kodowanie • Dorabianie Kluczy • Serwis Zamków ENIGMASERWIS.PL Oferujemy profesjonalne usługi w zakresie: Dorabiania i kodowania kluczy, pilotów, wymiany i naprawy zamków, awaryjne otwieranie samochodów i inne usługi! Trochę daleko ale warto (finansowo również). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 39 minut temu, Transitpower napisał: Ni uja.. Tego nie zrobią, tamtego nie zrobią (bo im się nie chce albo auto za stare) a jak się na coś zgodzą, to wy***ią cenę z kosmosu. Ciężko im nawet porozmawiać i doradzić klientowi który nie mam kieszeni wypchanych kasą. Ogólnie bardzo niefajne mam wspomnienia z tą firmą. Natomiast zupełne przeciwieństwo to: Start - ENIGMA Serwis - Kodowanie • Dorabianie Kluczy • Serwis Zamków ENIGMASERWIS.PL Oferujemy profesjonalne usługi w zakresie: Dorabiania i kodowania kluczy, pilotów, wymiany i naprawy zamków, awaryjne otwieranie samochodów i inne usługi! Trochę daleko ale warto (finansowo również). Dokładnie tak jak napisał Transitpower polecam Chłopaków z Enigma Serwis wiem jak robią i zdecydowanie również ich polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Witam, Panowie w związku z obecną sytuacją jutrzejszy zlot raczej stoi pod dużym znakiem zapytania, czy się mylę?? Mnie raczej z domu żona nie wypuści. Dziś jest póki co godzina 11, a ja już jestem po pracy - wszystkie spotkania nam odwołali Edytowane 16 Marca 2020 przez Lukasz_mk2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Raczej, możemy online na grupie pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Spot jutrzejszy odwołujemy z wiadomych przyczyn Zobaczymy co to dalej będzie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Dzieki Transit na kontakt! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) u mnie pierwsze symptomy zapaści gospodarczej już są – zapaść na rynku papierów wartościowych Edytowane 18 Marca 2020 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Dzień dobry @D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Witam, jakby ktoś gdzieś coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi