Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :hi:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Panowie

Pogoda tak piękna, że dzisiaj chciałbym iść do pracy jako podawacz ręczników nad basenem :D

:polew: a ja mogę je prać :naughty:

W takim razie Wąski składajmy CV do jakiegoś kurortu na Majorce :D

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Witajcie nie dałem wczoraj rady, 3 dni imprezy w W-wie i się na 18 do GK po prostu nie wyrobiłem :(:disgust:

Na marginesie ktoś wie skąd są blachy 'NMR'? piękną b7 s-line sedan zrobioną na RS lub S4 :slina: widziałem na tych numerach na pradze, ramki a4-klub oczywiście:))

pozdro wszystkim :>

Opublikowano

Wstalem :kox:

:hi: wszystkim :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Siema Krakusy :hi:

Opublikowano

Panowie , co ile się odgrzybia klimę?

Jaki jest tego koszt plus ewentualne dobicie gazu

Może ktoś wie?

Opublikowano
  • Autor

Może ktoś wie?

co sezon przynajmniej :wink4: koszt zalezny jest od ilości czynnika ile wejdzie w momencie dobicia ale obstawiam coś ok 200 zł :gwizdanie:

Opublikowano

Siema :hi: "kapeluszniki" ..

Nie wybiera się ktoś z szanownych do Warszawy w tym tygodniu ? No poza Wąskim, bo już z nim rozmawiałem..

Trzenisław nie robisz sobie wycieczki ? :mysli::wink4:

Opublikowano

Nie wybiera się ktoś z szanownych do Warszawy w tym tygodniu ? No poza Wąskim, bo już z nim rozmawiałem..

Będę w Wawie ale ok 3 w nocy w poniedziałek :wink4: potrzebujesz coś?[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 10:51_________________________________________________

Może ktoś wie?

co sezon przynajmniej :wink4: koszt zalezny jest od ilości czynnika ile wejdzie w momencie dobicia ale obstawiam coś ok 200 zł :gwizdanie:

dzięki :hi: , w takim razie musze jechać juz to zrobić bo śmierdzi przy pierwszym uruchomieniu a samochód mam już 20 miesięcy i nie robiłem z tym.

Może ktoś kogoś polecić? chyba ktoś kiedyś pisał o tym tutaj ale za dużo szukania :embarrassed:

Opublikowano

Ostatnia 1c :) tylko po 20.00

Opublikowano

Ostatnia 1c :) tylko po 20.00

dzięki :)

Opublikowano

[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 11:14_________________________________________________

Witajcie nie dałem wczoraj rady, 3 dni imprezy w W-wie i się na 18 do GK po prostu nie wyrobiłem :(:disgust:
Na marginesie ktoś wie skąd są blachy 'NMR'? piękną b7 s-line sedan zrobioną na RS lub S4 :slina: widziałem na tych numerach na pradze, ramki a4-klub oczywiście:))
pozdro wszystkim :>

to ani S ani RS. NMR...to pewnie ba$iora furacz, z ledami od s6 :)[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 11:18_________________________________________________

Siema Krakusy :hi:

a co Ty to nie krakus juz?? Moze Hucianin buahahahah[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 11:18_________________________________________________

Będę w Wawie ale ok 3 w nocy w poniedziałek :wink4: potrzebujesz coś?[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 10:51_________________________________________________

Może ktoś wie?

dzięki :hi: , w takim razie musze jechać juz to zrobić bo śmierdzi przy pierwszym uruchomieniu a samochód mam już 20 miesięcy i nie robiłem z tym.

Może ktoś kogoś polecić? chyba ktoś kiedyś pisał o tym tutaj ale za dużo szukania :embarrassed:

polecam ul. OKULICKIEGO firma FROSTI. Naprawili mi sprzegielko w klimie, odgrzybili i dobili gazu za 370pln ostatnio.
Opublikowano

powitał :hi:[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 12:10_________________________________________________

Po trzecie: siemian, nie obraź się, ale auto czasem jest mądrzejsze jak kierowca, nie jest to atak na Ciebie z mojej strony,szerokości dla Ciebie i pokory na drodze . Sory , ale po Twoim odjeżdzie z GK musiałem Ci to napisać.

A ja chwaliłem Twoje auto... :decayed:

A tak w ogóle to o co Ci niby chodzi...

Opublikowano

joł :hi:

wczoraj kolega prosił mnie zebym zrobił pare fotek jego r6-ce, tak mi wyszło

1.yah1.jpg

2. yah4.jpg

3. yah5.jpg

i przy okazji sobie pojezdziłem, fajnie sie to wkręca :decayed:

Opublikowano

no foteczki pierwsza klasa :)

Opublikowano

[br]Dopisany: 25 Maj 2009, 11:14_________________________________________________ author=biedruch link=topic=23938.msg909726#msg909726 date=1243239455]

Typowe ruskie bezmozgi. Narazaja innych uczestnikow nie zdajac sobie sprawy jak szybko sie taka jazda moze skonczyc. :wallbash: :bicz3:

Opublikowano

wczoraj kolega prosił mnie zebym zrobił pare fotek jego r6-ce, tak mi wyszło

No i elegancko wyszło. :th:

Możesz opisać jak to robiłeś? Jaki sprzęt, jakie parametry?

Ładne niebo. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.