PABLO Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nie wybiera sie ktos z Was do ASO dzisiaj ?? PABLO mial jechac ale nie wiem czy juz zalatwil czy nie A te drugie wtyczki audio to tez w ASO czy w jakims Car-Audio lub motoryzacyjnym ??? Ja dziś pracowałem cały dzień ale brat podjechał do ASO po części, mogłeś tyrknąć Przecież u mnie w MM masz kostki ISO - przejściówka do Audi za 19.90zł, podjedz do M1 [br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 01:01_________________________________________________No cóż dzisiaj loozik z i bo na rano znowu do pracy :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 01:03_________________________________________________
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ja dziś pracowałem cały dzień ale brat podjechał do ASO po części, mogłeś tyrknąć Przecież u mnie w MM masz kostki ISO - przejściówka do Audi za 19.90zł, podjedz do M1 [br] Ile
KERCZI Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ponawiam pytanie czy ktoś wie gdzie dorobić i zakodować kluczyk oprócz ASO bo tam koszt takiej imprezy to ok 600 zł? A co słychać to widze bo czytam ale fajniej by sie czytało gdyby zdięcia nie zajmowały tyle miejsca wtedy żeby coś się dowiedzieć wystarczyło by przeczytać kilka stron a nie kilkanaście. Na ulicy pradnickiej za KRAK GAZEM a przed wiaduktem po lewej stronie, 270pln taka przyjemnosc kosztuje
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 mswmm na avi http://www.brothersoft.com/downloads/mswmm-to-avi.html dzięki Kamil własnie z tej strony miałem program który nie dawał rady ale chyba trzeci z kolei sobie poradził
mega13 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam :hi: działo się coś na ostatnich 30 stronach?? Bo jako że jestem bezrobotny bez prawa do zasiłku to teraz będe wpadał żadziej :decayed:
stojann Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6145539,Karambol_41_samochodow_pod_Poznaniem__4_osoby_ranne.html
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 siemka , Waski nie tylko Ty jestes w pracy :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 siemka , Waski nie tylko Ty jestes w pracy :gwizdanie: Ja już kończę i na narty :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ja już kończę i na narty zakopianka zakorkoowana ale chyba to norma :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 a ja akurat dziś odpoczywam [br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 14:48_________________________________________________Grześ dzięki za podwiezienie
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Grześ dzięki za podwiezienie spoko, nie ma sprawy
mczekaj5 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź pozdrawiam
sokolnh Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 warunki: 0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby czas trwania: zalezny od głowy pijącego wyglad spotkania: galeria zdjec ze spotów krakowskich to tak z grubsza
nex Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź pozdrawiam ubierasz garniak i luz, nie bedziesz sie wyroznial :>. Trwa to zaleznie z kogo sie smiejemy, ale do 21 srednio
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 warunki: 0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby czas trwania: zależny od głowy pijącego wyglad spotkania: galeria zdjęć ze spotów krakowskich to tak z grubsza no lepiej bym tego nie ujął [br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 17:29_________________________________________________ Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź pozdrawiam ubierasz garniak i luz, nie bedziesz sie wyroznial :>. Trwa to zaleznie z kogo sie smiejemy, ale do 21 srednio Pabla nie będzie, więc tak długo nie będziemy siedzieć :gwizdanie:
mczekaj5 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wszystko zrozumiałem:) Także pojawimy się w takim razie jutro u Was koledzy:) próbowałem znaleźć linka do zdjęć z spotów krakowskich ale narazie mi sie nie udało ale poszukam:) zatem do zobaczenia;)
nex Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/galeria_zdjec_z_spotow_i_imprez_krakowskich-t28986.0.html
Rekomendowane odpowiedzi