Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Nie wybiera sie ktos z Was do ASO dzisiaj ?? PABLO mial jechac ale nie wiem czy juz zalatwil czy nie :(

A te drugie wtyczki audio to tez w ASO czy w jakims Car-Audio lub motoryzacyjnym ???

Ja dziś pracowałem cały dzień ale brat podjechał do ASO po części, mogłeś tyrknąć :)

Przecież u mnie w MM masz kostki ISO - przejściówka do Audi za 19.90zł, podjedz do M1 :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 01:01_________________________________________________No cóż dzisiaj loozik z :drunk: i :dance: bo na rano znowu do pracy :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 01:03_________________________________________________ :hi:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dziś pracowałem cały dzień ale brat podjechał do ASO po części, mogłeś tyrknąć :)

Przecież u mnie w MM masz kostki ISO - przejściówka do Audi za 19.90zł, podjedz do M1 :wink4:[br]

Ile :shocked:

Opublikowano

Ponawiam pytanie czy ktoś wie gdzie dorobić i zakodować kluczyk oprócz ASO bo tam koszt takiej imprezy to ok 600 zł?

A co słychać to widze bo czytam ale fajniej by sie czytało gdyby zdięcia nie zajmowały tyle miejsca wtedy żeby coś się dowiedzieć wystarczyło by przeczytać kilka stron a nie kilkanaście.

Na ulicy pradnickiej za KRAK GAZEM a przed wiaduktem po lewej stronie, 270pln taka przyjemnosc kosztuje

Opublikowano

wszyscy juz śpia ? :tongue4:

Opublikowano

nie, odpoczywamy ;p

Opublikowano

Dzień dobry :) a ja w pracy :evil:

Opublikowano

Witam :hi: :hi: działo się coś na ostatnich 30 stronach?? Bo jako że jestem bezrobotny bez prawa do zasiłku to teraz będe wpadał żadziej :decayed: :decayed:

Opublikowano

siemka ,

Waski nie tylko Ty jestes w pracy :gwizdanie:

Opublikowano

siemka ,

Waski nie tylko Ty jestes w pracy :gwizdanie:

Ja już kończę :naughty: i na narty :gwizdanie:

Opublikowano

Ja już kończę :naughty: i na narty

zakopianka zakorkoowana ale chyba to norma :gwizdanie:

Opublikowano

a ja akurat dziś odpoczywam :kox:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 14:48_________________________________________________Grześ dzięki za podwiezienie :notworthy:

Opublikowano

Grześ dzięki za podwiezienie :notworthy:

spoko, nie ma sprawy :decayed:

Opublikowano

Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź;) pozdrawiam

Opublikowano

warunki:

0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby

czas trwania:

zalezny od głowy pijącego

wyglad spotkania:

galeria zdjec ze spotów krakowskich

to tak z grubsza :)

Opublikowano

Koledzy mam pytanie odnośnie jutrzejszego spotu w galerii Kazimierz. Chciałbym się wybrać z koleżanką KiniaJ ale nie byliśmy jeszcze, jakie warunki trzeba spełnić ile czasu to trwa i jak wygląda takie spotkanie? bardzo proszę o odpowiedź;) pozdrawiam

ubierasz garniak i luz, nie bedziesz sie wyroznial :>. Trwa to zaleznie z kogo sie smiejemy, ale do 21 srednio :decayed:

Opublikowano

warunki:

0,7 litra wyborej i kubełek kfc od osoby

czas trwania:

zależny od głowy pijącego

wyglad spotkania:

galeria zdjęć ze spotów krakowskich

to tak z grubsza :)

no lepiej bym tego nie ujął :kox:

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 17:29_________________________________________________

ubierasz garniak i luz, nie bedziesz sie wyroznial :>. Trwa to zaleznie z kogo sie smiejemy, ale do 21 srednio :decayed:

Pabla nie będzie, więc tak długo nie będziemy siedzieć :gwizdanie:

Opublikowano

Wszystko zrozumiałem:) Także pojawimy się w takim razie jutro u Was koledzy:) próbowałem znaleźć linka do zdjęć z spotów krakowskich ale narazie mi sie nie udało ale poszukam:) zatem do zobaczenia;)