themOn Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Siemka Boseron i Sokolnh widze ze sie wybieracie na chipsa do katowic (Aligator ????) jak cos to ja sie tez podepnę pod wasz wyjazd Tak, Aligator, robiłem u niego korekte programu i moge chlopaka polecic, bo porzadnie zrobione :>
boseron Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 hello wszystkim ja dzis będe na spocie, jarko masz tą L ? jezeli tak to weź ze sobą
nex Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mnie dziś nie będzie na spocie bo rozkłada mnie choroba, nie chce stać długo na polu bo się całkiem załatwie, w nocy ledwo zipałem, jade na gripexach Miętczak teee gościu :ranting1: , wole dziś nie przyjechać niż na kolejne 2 spoty
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 jarko masz tą L ? jezeli tak to weź ze sobą Nie doszła jeszcze... wole dziś nie przyjechać niż na kolejne 2 spoty miętczak i cykor
Perfidny Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Przyznać się proszę , który to na ostatnim spocie rozdawał ramki , które jeszcze do niego nie dotarły ja również sobie jedną rezerwowałem i jestem ciekaw czy już doszły do adresata
nex Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Przyznać się proszę , który to na ostatnim spocie rozdawał ramki , które jeszcze do niego nie dotarły ja również sobie jedną rezerwowałem i jestem ciekaw czy już doszły do adresata KERCZI, ja zamówiłem sobie 2 i mam nadzieje ze pamięta
boseron Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 jarko masz tą L ? jezeli tak to weź ze sobą Nie doszła jeszcze... To wykop spod ziemi
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 jarko masz tą L ? jezeli tak to weź ze sobą Nie doszła jeszcze... To wykop spod ziemi dobra
Wąski Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam,ale popisaliście przez te kilka dni Ja też posiadam akwarium ale takie małe 25o l Polecam wszystkim Dzięki za spota miło było znów Was zobaczyć szyderców
KERCZI Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 sezon narciarski uwazam za otwarty...piekna pogoda...i spalanko... fakt przy takiej trochej kapeluszowej jezdzie KRK-BIALKA-KRK 5.1l/100km :> :> :> popatrzcie na buciki pana po prawej http://bialekozaczki.blog.pl/komentarze/index.php?nid=9830053 ramki maja wysylac do konca tygodnia
Cuber Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dzięki za spota panowie całkiem fajnie 15 autek
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 no , było fajnie tylko za***iście ziiiiiiiiiimno
BrunoNH Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wielkie dzieki panowie, a w szczegolnosci podziekowania dla sokola
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Panowie a gdzie znaleść jakieś info jakie rybki można ze sobą mieszać a które nie bo się pozżerają? :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Panowie a gdzie znaleść jakieś info jakie rybki można ze sobą mieszać a które nie bo się pozżerają? :gwizdanie: http://www.wedkarz.pl/
Cuber Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ogrus wrzucasz wreszcie ten filmik czy nie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi