Mad_MAX Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 ale na pewno na noc nie dam rady zostac przecież pijanego Cię nie wypuścimy, a pić trzeba Hmm przeciez to tylko Autostrada trzeba jechac Najwyzej zrobicie mi ogranicznik VAGiem do 200km/h
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 290zł akcyzy i 150mandatu bo się spóźniłem 2 dni Trzeba było przepisać umowę z datą późniejszą
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 Trzeniu nie wiem czu zauwazyłeś ale jestes na liscie spotowej w przyszłym tygdoniu w KSCH :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 marcin, dlaczego Ciebie jeszcze nie widzę na liście spotu w KCH Najprawdopodobniej będe za granicami naszego kraju.
Gość rob Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 marcin, dlaczego Ciebie jeszcze nie widzę na liście spotu w KCH Najprawdopodobniej będe za granicami naszego kraju. to Ciebie w żaden sposób nie tłumaczy
Gość trueogre Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Max dlaczego ty nie chcesz nigdy nigdzie na noc zostawać, czyżby królewicz miał jakąś tajemnicę ??
Mad_MAX Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Max dlaczego ty nie chcesz nigdy nigdzie na noc zostawać, czyżby królewicz miał jakąś tajemnicę ?? Tak , mam tajemnice ----------> zona i synek Panowie bedzie jeszcze zima ?? Bo mam kupca na moje felgi z oponami zimowymi , i jak kupie 18" to z letnimi hyhyhy
sokolnh Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 juz nie bedzie ja za niedługo też zakładam letnie
Tukan Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 potem przymrozi i bedziecie klepac fury a tego wam nie zycze
mega13 Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 290zł akcyzy i 150mandatu bo się spóźniłem 2 dni Trzeba było przepisać umowę z datą późniejszą Tak bym pewnie zrobił ale przegląd mnie trzymał, już i tak przepisałem na ten dzień co przegląd , tak się poukładało że nie mogłem wcześniej. Kurna Królewicz co z moimi HIDami bo jakoś nie dostałem odpowiedzi na żadne z poprzednich pytań
Gość trueogre Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja też już mam letnie oponki, dziś odebrałem i zastanawiam się kiedy założyć, podobno w drugiej połowie lutego ma popadać, ale wielkiej zimy to nie przewiduję już w tym roku :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 narazie nie bedzie , bo mi leza jeszcze te co mial cuber , rex i ktos jeszcze wziasc i kumpel narazie nic nie zalatwia
Mad_MAX Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 wazuuuuuuuuuuuuup Yoooooooooooooooo ziomal , Piatusia :kox:
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 wazuuuuuuuuuuuuup Yoooooooooooooooo ziomal , Piatusia :kox: hmmm odczep się
sokolnh Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 potem przymrozi i bedziecie klepac fury a tego wam nie zycze niedługo (czyt. w marcu) jeszcze te sprezyny musze wkoncu zmienic bo jak założe 17" to nie bedzie już allroad tylko moster truck
Mad_MAX Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 wazuuuuuuuuuuuuup Yoooooooooooooooo ziomal , Piatusia :kox: hmmm odczep się Ja cie kocham Ziomus , Piąteczka :kox: :kox:
Gość trueogre Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 wazuuuuuuuuuuuuup wazuuuuuuuuuuuuup :kox: wziąłem ci fv
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 wazuuuuuuuuuuuuup Yoooooooooooooooo ziomal , Piatusia :kox: hmmm odczep się Ja cie kocham Ziomus , Piąteczka :kox: :kox: Max... daj mi spokój ...
Mad_MAX Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 wazuuuuuuuuuuuuup wazuuuuuuuuuuuuup :kox: wazuuuuuuuuuuuuuuuuupp :kox: [br]Dopisany: 07 Luty 2008, 20:53 _________________________________________________Trzenio , nie odpychaj mnie, ja taki super ziom jestem :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi