Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitał.

Wąski ponawiam pytanko. Wiesz coś o ślizgach do fotela?

Pozdrawiam

Nie wiem w czwartek tak jak pisałem :) co Ty robisz na tych fotelach :gwizdanie:

jak to co?

slizga sie :)

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra Ja spadam do wyrka , pozdro all :hi:

Opublikowano

jeszcze raz dzieki.

:hi:

Opublikowano

jeszcze raz dzieki.

loooozik :wink4:

Opublikowano

też spadam. Już ochłonąłem i nie życze Ci Kerczi zerwanego rozrządu :) :) :)

Miło było pomóc.

Opublikowano

też spadam. Już ochłonąłem i nie życze Ci Kerczi zerwanego rozrządu :) :) :)

Miło było pomóc.

:hi: i ślizg do fotela masz za darmo :naughty:[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 08:15_________________________________________________Kerczi dlaczeho chcesz mieś takisrodek jak ja :naughty: gratuluje zakupu :good: Wariat :kox:[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 08:16_________________________________________________

za 200zł kupisz radyjko midlanda 102, jest lepsze i nowe. cena za taki zestaw moim zdaniem troche duza, zwłaszcza ze nie ma jaka antena, oprucz długosci.

ok dzięuję [br]Dopisany: 11 Luty 2009, 08:17_________________________________________________

wąski a co z dziurami na spryski? mam sobie wywiercić? co sobie przełoże?

damy radę :naughty:[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 08:18_________________________________________________

kratki kupilem u wąskiego , te boczne i srodkową

boczne cos ok 40 zl tylko nie pamietam czy sztuka , czy 2 szt. Srodkowa jest droga , ale z tym sie trzeba pogodzić pamietam ze za wszystko cos opk 450 zł , uderzaj do Waskiego[br]Dopisany: 10 Luty 2009, 21:44_________________________________________________halogeny zostają te same, a jeszcze srodkowa kratkę możesz taniej wychaczyc robiąc tak jak ma Wąski , on ma z a6 c6 bodajrze. Pytaj jego o szczdegóły :):good:

:kox:

Opublikowano

Siema fajne fotele :naughty:

Opublikowano

Strzałeczka Panowie :hi: Panowie pomocy !!! Zostałem zaangazowany do robienia zdjęć na ślubie i na przyjęciu weselnym, jestem w tym zielony . Poradzcie czy robić fotki na automacie czy ustawic manualne parametry , jak tak to jak ustawic zeby ciuchy nie latały za tanczącymi ? mam Panasonik-Lumix DMC-FZ 50 . :wallbash:

Opublikowano

Kerczi gratuluje , tylko żebyś nie kładł na te siedzenia skrzynek z jabłkami :naughty:[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 08:46_________________________________________________marek , w sprawie foto zapytaj sokola

Opublikowano

Strzałeczka Panowie :hi: Panowie pomocy !!! Zostałem zaangazowany do robienia zdjęć na ślubie i na przyjęciu weselnym, jestem w tym zielony . Poradzcie czy robić fotki na automacie czy ustawic manualne parametry , jak tak to jak ustawic zeby ciuchy nie latały za tanczącymi ? mam Panasonik-Lumix DMC-FZ 50 . :wallbash:

Ja nie pomogę .Dla mnie auto :)[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 09:31_________________________________________________Oddam akwarium do sklejenia :)[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 09:31_________________________________________________Trzeniu jak rybki bo ostatnio cos cicho na forum

Opublikowano

Trzeniu, to nie ściągasz dokładki s line , ?? tylko będziesz malował cały zderzak ten co kupiłeś????

Opublikowano

Kerczi - ładny kpl. :good: z ciekawości gdzie i za ile dorwałeś ?

Opublikowano

No ładnie Cuber i zaba w rece :polew::decayed:

Opublikowano

DZIEKI, 4k W Katovitz :)

pelny kpl wew S-line

w kpl. jest caly srodek S-LINE lacznie z podsufitka i elektryka szyb tylnych

Opublikowano

Z tą żabą to dał ostro :naughty:

Opublikowano

DZIEKI, 4k W Katovitz :)

pelny kpl wew S-line

w kpl. jest caly srodek S-LINE lacznie z podsufitka i elektryka szyb tylnych

kasa nie mała - ale jak wszystko kpl. , działające i w super stanie to da się przeżyć[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 11:17_________________________________________________może jeszcze uda Ci się stary sprzedać :wink4: