Gość rob Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 ale żeście wymyślili z tym W H spokojnie wystarczy do normalnej jazdy do normalnej wystarczy
Gość Murzyn Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 ale żeście wymyślili z tym W H spokojnie wystarczy do normalnej jazdy Sam jestes H H wystarczaja tak jak seryjne (calkiem) klocki marnej firmy - czyli 2, 3 okrazenia sredniej petli na torze w kielcach Kolega ma AJM'a a to juz jest Turbo Devil Inside
Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Hyhy 3 strony a ubaw mialem niezly i wzruszenia byly Pablo elegancko tylko te M3 looki wymien Murzyn -> "Pelikan" heheheh :polew: Trzenislawie moj ty kochany dla ciebie wszystko Orelku , i jak filmik styknie ?? Pozniej wrzuce kreski , frytkowozu i Orzeszka
Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 kto sie scigal z orzeszkiem?? Frytekwoz i jeszcze inni
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 filmik ok, ale vista odpier.dala maniane i jak go wrzucam do program to mi sie zawiesza musze cos podziałac
Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 czyj frytkowóz?? a ile znasz frytkowozow ? :naughty: twoj of kos
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 co to, szpieg z krainy deszczowców Patrzę kogo by tu wydymać
Gość rob Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 co to, szpieg z krainy deszczowców Patrzę kogo by tu wydymać to nie to forum
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 co to, szpieg z krainy deszczowców Patrzę kogo by tu wydymać to nie to forum hahahhahahhahaa :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Trzen nie udawaj królówki Mad - cuber, trzen, sokol, tukan... jest nas sila
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Trzen nie udawaj królówki hmm , teraz już wiem co to oznacza
Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Trzen nie udawaj królówki Mad - cuber, trzen, sokol, tukan... jest nas sila Ehh Murzyna Jak se tam chcesz Ale chodzilo o ciebie
Gość Murzyn Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Trzen nie udawaj królówki hmm , teraz już wiem co to oznacza Max - i pewnie wrzuciles film jak jechalismy z zatrzymanego na ciulowej nawierzchni gdzie cudem orzeszunio mnie objechal
Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Trzen nie udawaj królówki hmm , teraz już wiem co to oznacza Max - i pewnie wrzuciles film jak jechalismy z zatrzymanego na ciulowej nawierzchni gdzie cudem orzeszunio mnie objechal Jasneeee i tez wrzucilem jak cie pieknie Quattro objezdza JOKIN
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Pabluniu Gratki - jezdzij teraz z chlebusiem. Pamietaj MAFIA JEZDZI WOLNO!! Teraz napewno noga zejdzie z gazu, bo nie zamierzam znowu wydać 2,5 tys. eeee tam nie rozdrabniaj się.... gaz w deche i jedziem :> Jak bym słyszał głos Heńka z TOM Toma
Rekomendowane odpowiedzi