Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Trzeniu tez mi mi obiecales naklejke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie odzywałaś się przez miesiąc na forum to dałem kercziemu :gwizdanie:
KiniaJ Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Nie odzywałaś się przez miesiąc na forum to dałem kercziemu :gwizdanie: i jeszcze :>
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 oglądaliście Fakty w TVN? był Witas [właściciel kartów na których jeżdzimy]
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 oglądaliście Fakty w TVN? był Witas [właściciel kartów na których jeżdzimy] no widziałem, i ozi w tle popierdzielał
mczekaj5 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 A to co uwaga pirat było czy cos w tym stylu:>??
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 A to co uwaga pirat było czy cos w tym stylu:>?? nie , o pierwszej kobiecie która ma się ścigać w F1 [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 20:31_________________________________________________ oglądaliście Fakty w TVN? był Witas [właściciel kartów na których jeżdzimy] no widziałem, i ozi w tle popierdzielał chyba żartujesz , ja go nie widziałem
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 pewnie że żartuję pije do tego że Ozi w kółko tam przesiaduje, więc można założyć że to on dymał w tle
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 dymał :polew: specjalnie użyłem tego słowa po Tajlandii wszystko kojarzy się z jednym
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 dobrze że nie trafiłeś na transwestora [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 20:44_________________________________________________boseron , kumple? http://nasza-klasa.pl/profile/22578204/gallery/9
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 boseron , kumple? http://nasza-klasa.pl/profile/22578204/gallery/9 :polew:
boseron Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Tiaaaa kumple narazie żółtodzioby..... Panowie byłem dzisaj wymieniać wycieraczki w Feu Vert na zakopiance o boże jakie tam debile pracują w skrócie..... ja mam auto z czerwca 2003 a były tylko wycieraczki które pasują od wersji z 11.2003 i gość najpierw na siłe mi chciał założyć te niepasujące myslałem ze wyrwie razem z szybą później jak juz sie okazało ze nie pasują to zamówił telefonicznie niby te dobre... czekałem 40 minut i przyjechały takie same jak usiłował mi założyć. więc w końcu zaproponował zebym sobie kupił takie za 100 zł i gumki mi przełoży a ja pytam co z piórami całymi....a on ze reszte sie wyrzuci do kosza miałem dać 100zł za same gumki co za debil w koncu kupiłem za 30 zł i przełożyli mi te gumki i na jakis czas będzie.na koniec stwerdził ze mam nietypowy rocznik auta :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 taki lajf , polscy fachowcy Łukasz , jutro będę miał info dla Ciebie
Cuber Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 Boseron niezłe tam debile sa w takim razie :polew:
boseron Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 taki lajf , polscy fachowcy Łukasz , jutro będę miał info dla Ciebie oki
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7uKdAhRgYoA&feature=related milionerzy [wersja niemiecka]
Perfidny Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 tak się zastanawiam Boseron nad twoim problemem z wycieraczkami i nie rozumiem dlaczego od razu sam sobie nie kupiłeś gumek i nie przełożyłeś , przecież wystarczyło zdjąć pióra (1 minuta roboty) zabrać do mieszkania żeby w ciepełku porezać i wymienić gumki (5 minut wymiana jednej gumki) a ty po jakichś zakładach jeżdziłeś czas i nerwy traciłeś i tak sobie myślę z czego to wynika , czy ty/wy macie za dużo kasy i czasu czy też posiadanie samochodu to taki snobizm że z byle duperelą jeżdzi się do serwisów , od jakiegoś czasu często widzę jak jakiś kierowca stojący na poboczu koło autka dzwoni po pomoc drogową lub lawetę bo gumę złapał zamiast wyjąć z bagażnika zapasówkę i wymienić samemu jakby to jakaś filozofia była , przepraszam Boseron bo zacząłem pisać do Ciebie a wyszedł mi tekst IRONIZUJĄCY na temat nieporadnych kierowców więc broń boże nie bierz tego do siebie bo nie w twoim kierunku moja ironia była, pozdrawiam was wszystkich i życzę miłego dnia potraktujcie ten tekst z przymrużeniem oka , chyba że któryś z was uosabia się z wyżej wymienionym typem kierowcy , wtedy warto by może coś z tym zrobić no bo tu już całkiem po bandzie pojadę jak wyniknie sytuacja że np. zapragniecie z żoną mieć dzieciaka to zaprowadzicie żonę do ojca bo on wie jak dzieciaka zmajstrować czy może jednak sami organoleptycznie pomęczycie się aby stworzyc potomka mając przy tym mnóstwo radości , przyjemności i satysfakcji że jednak nie jesteście takimi perdołami :> no i uznanie w oczach kobiety ... bezcenne ... chyba że posiadacie złotą kartę Master Card :polew:
Rekomendowane odpowiedzi