Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ha i powiedz odrazu kto Ci zrezal :)[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 19:22_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=yQlRgnY0llk&feature=related[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 19:23_________________________________________________i nie ma b7 :((((

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aż się łezka w oku kręci :)))

Opublikowano

no nie??

Opublikowano

pamiętam jeszcze jak się wymieniało z kumplami :kox:[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 19:41_________________________________________________wczesna podstawówka :kox:

Opublikowano
Opublikowano

Siemian wyglada za***iście :kox:

Gość TrueOgre
Opublikowano

coś działo ostatnio ?

Pablo co chciałeś ?

Opublikowano

a dziękuje

Opublikowano

Siemian wyglada za***iście :kox:

bo siemian generalnie sie podoba ... :naughty:

Opublikowano

Dobra, koniec na dzisiaj... Już mam dość... Ide w kime :lazy:

Opublikowano

dobranoc :gwizdanie: :hi:

Opublikowano

Gasze światło :hi:

Opublikowano

powitał

Opublikowano

jak ja widze ze Siemian tak wczesnie wstal :)))

Pewnie wstales zeby sobie pojezdzic z nowa kiera :)[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 11:58_________________________________________________Jarko w dziale sprzedam masz RNS-E do b5[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 12:02_________________________________________________DOWCIP:

Wilk i Czerwony kapturek leżą w łóżku. Wilk ćmi papieroska. Kapturek ma moralnego kaca. - Sama zaczęłaś - tłumaczy się wilk - tymi durnymi pytaniami: "a dlaczego masz takie wielkie to..., dlaczego masz takie wielkie tamto..."

Opublikowano
:hi::naughty:
Opublikowano

Witam szukam jakiegoś kontaktu najlepiej kom to Cubera i Trzenia bo miałem odebrać od nich naklejkę na spocie ale niestety nie uda mi się dotrzeć macie może namiary ? możecie na priva podrzucić..? bardzo pilne dzieki

Opublikowano

Witam Trzeniu słuchaj mam taką prośbe. Czy bylaby mozliwosc oderbania tej naklejki jakoś dziś od Ciebie ? mamy wstepnie zrobić taki mały spocik dziś w galerii jakos popołudniu z Perfidnym i kto tam zainteresowany bo w sumie dostałem telefon że mojej narzeczonej Babcia rano zmarła i jade w do niej i zostaje nie wiem jak długo takze nie będzie mnie na spocie i w nastepnym tygodniu chyba takze nie bo mam wyjazd. i znów nie odbiore tego a chciałbym już mieć. Zatem chciałem się z Toba jakoś skontaktowac... czy byłaby możliwość bym podjechał jakoś gdzieś i dałbyś mi ją...? a może wpadniesz na dzisiejszy spocik jakoś..?

Opublikowano

podjedz do Borku Fałęckiego na stację BP (naprzeciwko Carefoura) o 16