KERCZI Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 ha i powiedz odrazu kto Ci zrezal [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 19:22_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=yQlRgnY0llk&feature=related[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 19:23_________________________________________________i nie ma b7 (((
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 pamiętam jeszcze jak się wymieniało z kumplami [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 19:41_________________________________________________wczesna podstawówka
Gość TrueOgre Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 coś działo ostatnio ? Pablo co chciałeś ?
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 <<
tx-didi Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Siemian wyglada za***iście bo siemian generalnie sie podoba ...
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Dobra, koniec na dzisiaj... Już mam dość... Ide w kime
KERCZI Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 jak ja widze ze Siemian tak wczesnie wstal )) Pewnie wstales zeby sobie pojezdzic z nowa kiera [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 11:58_________________________________________________Jarko w dziale sprzedam masz RNS-E do b5[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 12:02_________________________________________________DOWCIP: Wilk i Czerwony kapturek leżą w łóżku. Wilk ćmi papieroska. Kapturek ma moralnego kaca. - Sama zaczęłaś - tłumaczy się wilk - tymi durnymi pytaniami: "a dlaczego masz takie wielkie to..., dlaczego masz takie wielkie tamto..."
mczekaj5 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam szukam jakiegoś kontaktu najlepiej kom to Cubera i Trzenia bo miałem odebrać od nich naklejkę na spocie ale niestety nie uda mi się dotrzeć macie może namiary ? możecie na priva podrzucić..? bardzo pilne dzieki
mczekaj5 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam Trzeniu słuchaj mam taką prośbe. Czy bylaby mozliwosc oderbania tej naklejki jakoś dziś od Ciebie ? mamy wstepnie zrobić taki mały spocik dziś w galerii jakos popołudniu z Perfidnym i kto tam zainteresowany bo w sumie dostałem telefon że mojej narzeczonej Babcia rano zmarła i jade w do niej i zostaje nie wiem jak długo takze nie będzie mnie na spocie i w nastepnym tygodniu chyba takze nie bo mam wyjazd. i znów nie odbiore tego a chciałbym już mieć. Zatem chciałem się z Toba jakoś skontaktowac... czy byłaby możliwość bym podjechał jakoś gdzieś i dałbyś mi ją...? a może wpadniesz na dzisiejszy spocik jakoś..?
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 podjedz do Borku Fałęckiego na stację BP (naprzeciwko Carefoura) o 16
Rekomendowane odpowiedzi