KERCZI Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 a miało być jak nigdy , lecz skończyło się jak zawsze I to twierdzenie prawie zawsze się potwierdza [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 22:43_________________________________________________KERCZI ??? Co się wozisz większym [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 22:53_________________________________________________ Kur*a widzicie .... nie poszło Smudzie W Krk też mu nie poszło :gwizdanie: Duzy moze wiecej [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 22:56_________________________________________________CUBER GG
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 CUBER GG juz wchodze Themon dzieki za MMS-a
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Cuber ty żyjesz jeszcze :?: [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 23:00_________________________________________________ Duzy moze wiecej No właśnie widziałem
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 kolejorz..... co sie śmiejesz co ? Pablo jestem cały czas
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 kolejorz..... co sie śmiejesz co ? Pablo jestem cały czas No no cuber wyjaśnij nam tego kolejorza :decayed: Czy ja wiem bo mało spamu coś ostatnio
boseron Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ty tam odpoczywaj a kolejorz...... im tez by sie przydały wczasy
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ty tam odpoczywaj a kolejorz...... im tez by sie przydały wczasy Spoko loozik, już wypoczęty [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 23:25_________________________________________________Coś cicho u nas
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 hmmm ludzie czytają forum techniczne a nie tak jak Ty spamują po spotach :gwizdanie:
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 hmmm ludzie czytają forum techniczne a nie tak jak Ty spamują po spotach :gwizdanie: ja czytam tu i tu.... nie krzycz na chłopaka ... już wiem co to ten Kazimierz...a ja myślałem że to miejsce Waszych spotów
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 hmmm ludzie czytają forum techniczne a nie tak jak Ty spamują po spotach :gwizdanie: Cuber forum techniczne swoją drogą, ale też trzeba rozmawiać z chłopakami z innych regionów [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 00:05_________________________________________________ hmmm ludzie czytają forum techniczne a nie tak jak Ty spamują po spotach :gwizdanie: ja czytam tu i tu.... nie krzycz na chłopaka ... już wiem co to ten Kazimierz...a ja myślałem że to miejsce Waszych spotów No właśnie już wszystko ustalone
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 no to widzisz Madas dokrztałciłes się dzięki Nam i juz wiesz co to dzielnica Kazimierz :gwizdanie: dobranoc ps. Pablo nie tłumacz sie
jarko Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Cuber co z moim ostrzeżeniem?? W sensie że chce go już nie mieć i mieć go nie powinienem Napisz PW do jakiegoś moda lub admina i po sprawie :gwizdanie: Panowie gdzie najbezpieczniej zaparkowac samochod w ciagu dnia???Chodzi mi o centrum jak bede zwiadzal wasza miescine:): Najlepiej zostaw tam gdzie będziesz spał, na rynek jedź tamwajem
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 nawzajem Boseron i wszystkim innym też Z mojego ostatniego wyjazdu : głupi youtube usunął bo za długi, musze dziś podzielić wieczorem
Rekomendowane odpowiedzi