marcin j Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 On powinien, ale w łeb oberwać Jarko co masz na myśli ???
jarko Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 On powinien, ale w łeb oberwać Jarko co masz na myśli ??? Napiszę Ci PW...
Wąski Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 On powinien, ale w łeb oberwać Jarko co masz na myśli ??? Napiszę Ci PW... MI też napisz
Tukan Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 i ja poprosze :> Kolo 11 dzis minolem sie z kolumna A4.EU smigali w strone gór...
jarko Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 reszta dowie sie na spocie :gwizdanie: Kolo 11 dzis minolem sie z kolumna A4.EU smigali w strone gór... Zlot zimowy im Adi zorganizował dzisiaj zaczynają...
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no w Kościelisku mają zlot :gwizdanie:
BrunoNH Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 reszta dowie sie na spocie :gwizdanie: Kolo 11 dzis minolem sie z kolumna A4.EU smigali w strone gór... Zlot zimowy im Adi zorganizował dzisiaj zaczynają... Zimowy ?? Przeciez juz jest wiosna troche sie spoznili... :gwizdanie:
jarko Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 reszta dowie sie na spocie :gwizdanie: Kolo 11 dzis minolem sie z kolumna A4.EU smigali w strone gór... Zlot zimowy im Adi zorganizował dzisiaj zaczynają... Zimowy ?? Przeciez juz jest wiosna troche sie spoznili... :gwizdanie: Oj Bruno przecież zima jest do 21.03 :gwizdanie:
BrunoNH Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 reszta dowie sie na spocie :gwizdanie: Kolo 11 dzis minolem sie z kolumna A4.EU smigali w strone gór... Zlot zimowy im Adi zorganizował dzisiaj zaczynają... Zimowy ?? Przeciez juz jest wiosna troche sie spoznili... :gwizdanie: Oj Bruno przecież zima jest do 21.03 :gwizdanie: Popatrz za okno, widzisz gdzies snieg ?? Juz jest po zimie, no chyba ze jeszcze gdzies w gorach lezy snieg, ale tego to ja juz nie mam jak sprawdzic...
Cuber Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Popatrz za okno, widzisz gdzies snieg ?? w Bukowinie jest ok 1,5 metra śniegu
Wąski Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 http://moto.allegro.pl/item569055440_przebudowany_ford_transit_reksio.html#gallery
BrunoNH Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Popatrz za okno, widzisz gdzies snieg ?? w Bukowinie jest ok 1,5 metra śniegu Noto mnie zaskoczyles... przeciez slonko od paru dni porzadnie napi.... i to w calym kraju... Nie masz na mysli sztucznego ???
Cuber Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Nie masz na mysli sztucznego ??? nieee widok na stok w bukowinie http://www.zakopaneonline.pl/webcam4/
jarko Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Oni jadą do Kościeliska.... A to jeszcze bliżej gór :gwizdanie:
jarko Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Jarko czekam na Ciebie o 19-45 Hmmm pomyślę :gwizdanie: Nie za wcześnie :?:
tx-didi Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Kerczi, Siemian, Cuber zamiast rezania bawiliscie sie dzisiaj zapalkami ?!? :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Oni jadą do Kościeliska.... A to jeszcze bliżej gór :gwizdanie: ale poinformowany [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 14:27_________________________________________________ Kerczi, Siemian, Cuber zamiast rezania bawiliscie sie dzisiaj zapalkami ?!? :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi