jarko Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Oni jadą do Kościeliska.... A to jeszcze bliżej gór :gwizdanie: ale poinformowany Do czasu... Już mnie tam nie lubią
siemian Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 taaa, chciałem sobie kiełbaski usmażyć a pliva jest obok... Jarko napisz mi też prosze na PW za co powinienem dostać w łeb
marcin j Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 taaa, chciałem sobie kiełbaski usmażyć a pliva jest obok... Jarko napisz mi też prosze na PW za co powinienem dostać w łeb
Tukan Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Ktos szuka BRD? http://www.allegro.pl/item570390289_turbosprezarka_turbina_vw_audi_2_0_tdi_170km.html
Cuber Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 taaa, chciałem sobie kiełbaski usmażyć a pliva jest obok... Jarko napisz mi też prosze na PW za co powinienem dostać w łeb mysle ze to nie jest wazne :gwizdanie: tak czy tak dostaniesz
siemian Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Cuber to może Ty mi powiesz za co bo ja naprawde nie wiem
boseron Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Jarko czekam na Ciebie o 19-45 Hmmm pomyślę :gwizdanie: Nie za wcześnie :?: tylko prosze nie tańczyć mi na barze
PABLO Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 ykk dzięki za odwiedziny w pracy sieman ty wariacie nocny, poczekaj tylko sam będę jechał to ustawimy się na bora, a wczoraj mogłem na kaziku zakosić tą R8ke i byś wąchał spaliny Dzięki za zaproszenie
nex Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 w czwartek o 20:00 możemy się spotkac na rybitwach, jest pusto wtedy i można sie poscigac
PABLO Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 w czwartek o 20:00 możemy się spotkac na rybitwach, jest pusto wtedy i można sie poscigac
nex Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Alez Cie Janusz nosi zeby sie poscigac nie no Wąski zaproponowal i mysle ze w czwartek by bylo ok
PABLO Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Panowie jak byście się czuli gdy by wam koty porysowały część maski na parkingu strzeżonym :!: :wallbash: Teraz nie wiem czy polerka w ogóle pomoże Idę załatwiać do gościa od parkingu bo jak nie to wpier*ol
Tukan Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Alez Cie Janusz nosi zeby sie poscigac nie no Wąski zaproponowal i mysle ze w czwartek by bylo ok Jak by bylo wiecej osób to ja przyjade
Cuber Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 No ja sie pisze na Rybitwy :gwizdanie:
jarko Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 taaa, chciałem sobie kiełbaski usmażyć a pliva jest obok... Jarko napisz mi też prosze na PW za co powinienem dostać w łeb mysle ze to nie jest wazne :gwizdanie: tak czy tak dostaniesz no dokładnie :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Alez Cie Janusz nosi zeby sie poscigac Nosi chłopaka, nosi Zaraz my się skilujemy i zobaczymy ile mi jasiek odjedzie na kompie
nex Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 słaby ten program, PABLO praktycznie idzie rowno ze mna, minimalnie go odchodze ale to jest znikome. Może 160 koni jest ale na pewno nie 180-90.
Rekomendowane odpowiedzi