zieluch Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 dzieki za spota. Własnie wyrezany czarny sufit, ale juz nie w GK :>
boseron Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 siemian jestes maniakiem jakich mało, ale sufit wyrezany zieluch, tx-didi
zieluch Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Jak by tu powiedzieć Najlepsze projekty powstają w garażu => Google Apple (Czarna podsufitka)
siemian Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 podsufit wyrezany. Pingwin skończył :> :> :> Jarko, Zieluch, Boseron, Teiks Didi, Cuber, Kerczi, Tomek S-line i cała reszta dzięki za pomoc.
biedruch Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 dzieki Panowie za spota, o kurcze jak dawno nie pisałem na forum:P hehe miłe uczucie oby do zobaczenia na spocie byle było cieplej niż dziś...
Cuber Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 dzieki Panowie za spota, o kurcze jak dawno nie pisałem na forum:P hehe miłe uczucie oby do zobaczenia na spocie byle było cieplej niż dziś... fajnie że przyjechałeś
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Pany dzieki za spota, ja dopiero wrocilem z Kielc i ide w kime :hi: gasic i spac...[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 02:51_________________________________________________NEX kto Ci zreza WSKAZNIKI?? Fajne chlop ma do sprzedania na forum tylko powinny isc na slupek...[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 02:55_________________________________________________BOSERON: http://allegro.pl/item571858642_manetki_tempomat_tasma_air_bag_poduszki_a4_01_04.html
PABLO Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Szkoda że nie mogłem być na spocie bo widzę że znowu mnie ominął spot Nex potniemy gościa
Wąski Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Siemian graty za kolorek :oklaski: a pytałem to nikt nie umiał odpowiedzieć co za ludzie Miłego dnia koledzy
boseron Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Witojcie Panocki Kerczi ten zestaw nie podejdzie jest na 6 pinów
Cuber Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Siemian graty za kolorek :oklaski: a pytałem to nikt nie umiał odpowiedzieć co za ludzie Miłego dnia koledzy oooo teraz zauwazylem ze Nasz Pingwin zmienił kolorek
Wąski Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Witojcie Panocki Kerczi ten zestaw nie podejdzie jest na 6 pinów zadzwońhttp://www.a4-klub.pl/smf/aibagi_hiuart_sprzedaz_i_regeneracja_airbagow_elektronika_samochodowa_klimatyza-t25881.0.html powiedz że od Roberta poproś Andrzeja
Tytus Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 bry ludkom... Szkoda że Cię nie było, miałem ochotę przejechać się Twoim autem
Wąski Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 bry ludkom... Szkoda że Cię nie było, miałem ochotę przejechać się Twoim autem stwierdził że jednak Twoje dużo lepiej jeździ
Rekomendowane odpowiedzi