Cuber Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Witam Wszystkich Mironek tak Ja jade na pewno
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Cuber , Trzeniek - jedziecie bo patrząc na listę się zastanawiam przepraszam ale ja chyba nie w temacie jaka lista? jeśli ta na zlot ogólnopolski to tak , ja tez jadę
Perfidny Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 witam wszystkich , spartakus - podłokietnik będzie ci pasował bo masz jaśniejsze wnętrze niż moje , a ja mam taki podłokietnik zamontowany , tylko wnętrze mam ciemniejsze , i podlokietnik z czasem dopasował mi się do wnętrza , siemian głupoty piszesz , łapa tam jest w zestawie , tylko jak ma z tyłu popielniczkę w środkowym tunelu to będzie musiał łapę troszkę poprzycinać , żeby mu popielniczka działała[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 19:32_________________________________________________ cena jest dość dobra, ale to pewnie dlatego że jest szary. Czarne chodzą od. 300zł w góre. i tu się z tobą nie zgodzę , ponieważ gość sprzedaje w kilku wersjach te podłokietniki , szare , czarne , dwu kolorowe , obite skórą , wszystkie w tej samej cenie , tylko że to rękodzieło nie jest ori to ma pewne wady , ale swoja rolę spełnia
siemian Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Głupoty to Ty Perfidny gadasz. Podłokietnik na tej aukcji jest na 99% ori podłokietnikiem (ma nawet wtyczke do podświetlenia). Ma urwany przedni zatrzask i nigdzie nie widać na nim łapy mocującej. Zresztą nie widze nigdzie u tego kolesia innych podłokietników... Może źle sobie kliknąłeś Spartakusowi chodziło o aukcje http://www.allegro.pl/item621815052_podlokietnik_vw_audi.html Co do ceny to pisałem o ori podłokietnikach. Jeśli nie wiesz jak wygląda sprawa w b6/b7 to nie mędrkuj... BTW. W każdej b6 jest popielniczka z tylu...
KERCZI Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Jaki jest efekt zbyt długiego oglądania "M jak Miłość? - Mroczki przed oczami [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 22:36_________________________________________________Stoją dwa byki na łące. Gospodarz prowadzi do nich starą, brudną krowę. Jeden z byków mówi: - Pałka, zapałka, dwa kije kto się nie schowa ten kryje!
siemian Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Pociąg relacji Paryż - Moskwa. W przedziale jadą: starsza Francuzka koło 40stki, jej kilkunastoletnia córka, Polak, Niemiec i Rusek. Nagle pociąg wjeżdża do tunelu i przez kilka sekund panuje całkowita ciemność. W tym czasie słychać charakterystyczny dla całusa CMOK! i zaraz potem uderzenie w twarz. Matka myśli: Ale mam pożadną córkę. Cham ją pocałował, a ona mu w pysk. Córka myśli: Ale mam głupią matkę. Oni ją jeszcze staruchę chcą całować, a ona ich bije. Niemiec myśli: Haha. Pocałowałem ślicznotke, a w ryj dostał kto inny. Rusek myśli: Pojebani ludzie... najpierw całują, potem biją... Polak myśli: A niech sie tam całują, a ja i tak ruskiemu wpierdole...
jarko Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Dobranoc i Dzień Dobry :hi: jeszcze trochę i się spotkamy
nex Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 sokol jedziesz ze mną w poniedziałek około 16 do Daniela? bo tak jestem umówiony, będziesz miał czas?
Wąski Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Dzień dobry -ale wypociny ostatnio ,widzę że każdy zajęty na maxa -nawet o pogodzie cisza a taka burza była :gwizdanie: wybrałem wkoncu imie dla psa -> Dizel Super [br]Dopisany: 23 Maj 2009, 09:39_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1601654,0,1,silniki-pelne-kokainy,wiadomosc.html
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Grześ Gratulacje [br]Dopisany: 23 Maj 2009, 10:59_________________________________________________ wybrałem wkoncu imie dla psa -> Dizel
PABLO Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Wybiera się ktoś dzisiaj lub jutro na tuning show na centralną :?:
siemian Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Ekonomista, Prawnik oraz Informatyk spierali się, czy warto mieć kochankę. Ekonomista: Nie warto, trzeba kupować prezenty i dla żony, i dla kochanki - za drogo wychodzi. Prawnik: Nie warto. Z prawnego punktu widzenia jest to nielegalne, w razie rozwodu żona wszystko zabiera... Informatyk: Warto. Żona myśli, że jestem z kochanką, kochanka myśli, że jestem z żona, a ja mogę posiedzieć przy komputerze.
TTom3k Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Pablo ja dzisiaj bede na centralnej kolo 14 Poznasz mnie po koszulce klubowej. Wybiera sie ktos jeszcze?
PABLO Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Pablo ja dzisiaj bede na centralnej kolo 14 Poznasz mnie po koszulce klubowej. Wybiera sie ktos jeszcze? Tak to dobry nr tylko mnie nie było Tomek Ja będę pewnie koło 15:00 bo muszę coś z audiką wcześniej zrobić See yaa
sokolnh Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 sokol jedziesz ze mną w poniedziałek około 16 do Daniela? bo tak jestem umówiony, będziesz miał czas? tak, podjedziemy Wybiera się ktoś dzisiaj lub jutro na tuning show na centralną :?: ja jade jutro po uczelni
Rekomendowane odpowiedzi