Wąski Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 JUTRO tj. 02.06 godz. 21.30 WSZYCSY NA KIEŁBASKI :!: OK Będe ja się pakuję [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2009, 08:22_________________________________________________ dla zainteresowanych link do smutnej galerii mojej furki: http://img60.imageshack.us/gal.php?g=imgp0570.jpg dodam, że szyby są całe, chyba od ziemi się nie domknęły... reszta jak na foto czyli cała do malowania.Pamiętaj o silniku bo na pewno ojej jest w cylindrach i filtrze.I mam nadzieję że nie próbowałeś JEJ palić bo rożnie to bywa z autami po dachu /kwestia ile stała na nim / naprawa po mojemu to ok 5 tyś.
KERCZI Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 po mojemu 5k nie wystarczy, ja bym nie robil, a bynajmniejdo jezdzenia dla siebie...i nie probuj myslec ze spasujesz kolor, za duzo elementow do malowania o ile nie cale auto. W najlepszych wiatrach cena malowania jednego elementu to 300pln a jest tego troche... przykro
BrunoNH Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 po mojemu 5k nie wystarczy, ja bym nie robil, a bynajmniejdo jezdzenia dla siebie...i nie probuj myslec ze spasujesz kolor, za duzo elementow do malowania o ile nie cale auto. W najlepszych wiatrach cena malowania jednego elementu to 300pln a jest tego troche... przykro 300zl to w ch.... ja swoja malowalem 150zl za element, troche sie kolor rozni jak patrze pod slonce, ale ogolnie wyglada dobrze...
siemian Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 myśle że w 5 kołach dałoby się zmieścić jeśli oczywiście nie wyjdzie nic oprócz blacharki. Kerczi jak się to dobrze zrobi to z technicznego punktu widzenia to auto nie powinno na niczym stracić...tak mi się wydaje
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 to co dzisiaj aktualna jakaś kielbaska pod halą ?
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 to co dzisiaj aktualna jakaś kielbaska pod halą ? ile razy trzeba powtarzać aktualna
siemian Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 no ja niestety nie dam rady bo spadam za chwile do Bielska, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to że w tym tygodniu będe miał swoje autko z powrotem :> :>
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 kurde nie dałem już rady wczoraj zgasić
pav7 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Biedruch- wielkie wyrazy współczucia dla Ciebie i twojej ,,niuni,, Myślę ze 5.000 może nie wystarczyć na konkretny remoncik AUDIKA A takie malowanie za 150. od elementu jak pisał BrunoNH to lepiej w ogóle nie malować i sprzedać ja w takim stanie jak jest. Najważniejsza jest płyta i geometria, i tu już zaczynają się koszty.Jesli bedzie wszystko ok to u dobrego lakiernika musisz dać za element min.400,- A i do tego części ,drzwi błotniki itp.. ;(
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 kurde nie dałem już rady wczoraj zgasić Dobrze że miał Cie kto wyręczyć
pav7 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 A tak po za tym to powitać wszystkich LAJKONIKÓW :hi:
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 kurde nie dałem już rady wczoraj zgasić Dobrze że miał Cie kto wyręczyć dobrze, co prawda wróciłem o 5.45 ale juz mi się nie chciało włączać lapka
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 kurde nie dałem już rady wczoraj zgasić Dobrze że miał Cie kto wyręczyć dobrze, co prawda wróciłem o 5.45 ale juz mi się nie chciało włączać lapka to i tak wcześnie wstałeś... niektórzy dłużej odsypiają
Rekomendowane odpowiedzi