domelq Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Tukan co do kosztów eksploatacji, utrzymania S to możesz pytać tego gościa Jarek s4 TO on właśnie był i "zdominował" niedzielny spocik
Tukan Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Tukan co do kosztów eksploatacji, utrzymania S to możesz pytać tego gościa Jarek s4 TO on właśnie był i "zdominował" niedzielny spocik Dzieki wielkie,warto wiedziec co w aucie moze siedziec
siemian Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 witam Kraków :> mam prośbę o obejrzenie auta BMW E36 cupe z 1998 r z porzebiegim podobno 128 ty i podobno bezwypadkowa niestety nie ma linka do aukcji, bo go wcięło numer tel do kolesia 694333862 auto stoi w Krakowie może ktoś z Was ogarnąć ten temat, bardzo mi zalezy na czasie Widze że ściągneliśmy nie naszym niowaniem
Cuber Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Brynia tak jak rozmawialismy na GG , dogadaj sie z gościem i mozna podjechac obloookac to bmw
mega13 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Tukan gratulacje :oklaski: :oklaski: i czekamy na foty A co do tego zrobisz z autem to wydaje mi się żę nie ma co dyskutować bo to Twoja prywatna sprawa , jak mawiał mój szef: "Nie to ładne co ładne, tylko to co się komuś podoba"
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aUCCNnK6zUU&feature=relat zwariowalem[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 14:48_________________________________________________ http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/tragiczna-smierc-w-audi,1334840
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aUCCNnK6zUU&feature=relat zwariowalem[br] hahaha
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Trzeniek to co z ta doplata do dwojki?? :polew:
Tukan Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Tukan, gdzie te foty :gwizdanie: Jutro zrobie,bo bede w krk wieczorem,dzis nie mialem czasu
jarko Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Tukan, gdzie te foty :gwizdanie: Jutro zrobie,bo bede w krk wieczorem,dzis nie mialem czasu jutro to już będzie za późno :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Tukan, gdzie te foty :gwizdanie: Tukan zmień opis , Tdi avant rulezz :gwizdanie:, a tak wogóle to sedana kupieś, czy avanta???
siemian Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 bo Avant to Avant a sedan to tylko sedan...
Tukan Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 why only on weekend Kazdy ma swoje zdanie i podejscie,ja lubie Avanty inni sedany musi byc róznorodnosc
Tukan Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 dawaj zdjecie eski, nie pier.ol Co ja Ci zrobie jak nie mam Jutro zrobie wiec wrzuce we czwartek wieczorem Bo jutro bede poza domem
Rekomendowane odpowiedzi