Gość Trzeniu Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Wieczór panom Eee tylko za dzien naspamowaliscie 7 stron takze niezle myslałem ze bedzie drugie tyle CUBER i MAX kocham czytac wasze sprzeczki Cracovia vs Wisła ten znowu zaczyna ... zaraz się zacznie od nowa zadyma .... a przecież wiadomo że Wisła jest najlepsza :decayed:
PABLO Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Wieczór panom Eee tylko za dzien naspamowaliscie 7 stron takze niezle myslałem ze bedzie drugie tyle CUBER i MAX kocham czytac wasze sprzeczki Cracovia vs Wisła ten znowu zaczyna ... zaraz się zacznie od nowa zadyma .... a przecież wiadomo że Wisła jest najlepsza :decayed: Trzeniu nie zajmuj tyle strony bo mam bioło przed oczyma
rex Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 a przecież wiadomo że Wisła jest najlepsza Mam powtórzyć to co "mówiłem" jak wychodziłem z kibla w Zatorze :decayed: ?
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 a przecież wiadomo że Wisła jest najlepsza Mam powtórzyć to co "mówiłem" jak wychodziłem z kibla w Zatorze :decayed: ? Ja pamiętam ze jak wyszedłeś spocony z kibla to krzyknełeś : ale miałem Sracovie :decayed: :polew:
Gość trueogre Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Trzeniu nie za dużo tego białego pola w twoich postach
rex Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja pamiętam ze jak wyszedłeś spocony z kibla to krzyknełeś : ale miałem Sracovie Nieee...powiedziałem że mi sraka Zwisła z d*py. OMG.... co za poziom :polew:
Gość trueogre Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Fajny avatarek Rexiu :polew: a swoją drogą twoja ksywka nijak pasuje do żydka, a do pieska dużo dużo bardziej, pomyśl nad tym :naughty:
rex Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Fajny avatarek Rexiu :polew: Danke schon bitte :polew: a swoją drogą twoja ksywka nijak pasuje do żydka, a do pieska dużo dużo bardziej, pomyśl nad tym Nie xywa się liczy a maxyma: Jam jest Żyd, Żyd nie pies Ja pier.olę GTS
Gość trueogre Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Fajny avatarek Rexiu :polew: Danke schon bitte :polew: a swoją drogą twoja ksywka nijak pasuje do żydka, a do pieska dużo dużo bardziej, pomyśl nad tym Nie xywa się liczy a maxyma: Jam jest Żyd, Żyd nie pies Ja pier.olę GTS to na księdza idź, gtsu juz dawno nie ma, a życie bez pierdolenia tylko w klasztorze
rex Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 to na księdza idź, gtsu juz dawno nie ma, a życie bez pierdolenia tylko w klasztorze Ale spuścizna została
themOn Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Sokół wykasuj sobie troche starych PW bo masz limit wyczerpany btw. wczoraj pisałem do tego gościa od sprężyn, ale niestety już komuś opchnął.
sokolnh Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Sokół wykasuj sobie troche starych PW bo masz limit wyczerpany btw. wczoraj pisałem do tego gościa od sprężyn, ale niestety już komuś opchnął. juz pokasowałem uuu to szkoda
sokolnh Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Sokol odezwał się koles od D1S? nie, nawet nie odpisuje, chyba sie jeszcze nie dowiedział i sie wstydzi jutro go pomecze :th:
Gość Murzyn Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 jakie chcesz sprezyny ptaszyno polski??
sokolnh Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 ja nie chce, zalożyłem sobie dzisiaj ori -20 mm themon też chce takie i był na forum chłop co chciał sie zamienic na zwykłe ale juz sprzedał podobno
Gość Murzyn Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 ja nie chce, zalożyłem sobie dzisiaj ori -20 mm themon też chce takie i był na forum chłop co chciał sie zamienic na zwykłe ale juz sprzedał podobno zamiast szukac po swiecie, to sie wystarczy ladnie do czarnucha usmiechnac
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Murzynek to ja się uśmiecham i chcę V44 po piniondzach
Gość Murzyn Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 za VP nie wystarczy sie usmiechnac Jakbym mial TDI VP to pewnie bym wiedzial skad wyrwac takowe Gadales z Rogalem, robem555
Rekomendowane odpowiedzi