Gość rob Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 podejrzana sprawa, tyle godzin minęło i nie ma co czytać
Gość Murzyn Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 jaki tu spokój i cisza w tym Krakówku :gwizdanie:
Mk-Mateusz Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam Ponownie Koledzy. Jak zwykle coś od was chcę Potrzebuje jakis dobry i tani ale tez fachowy w dziedzienie TDI serwis w KRK. Od zawsze mam problemy z zbyt duzym spalaniem 1Z'a (ok 8l trasa:P ) i niedoładowaniem turbiny;/ zamaiast 0.8 jest 0.6bara;/ Gdzie polecicie mi podjechac??? PS. Jakis czas temu polecaliscie mi kontakt z GIENIEM, z myśla ze poda mi adres serwisu gdzie on uleczył swoje A4, lecze niesety kolega nic nie odpisuje na PM ani na GG;/ PS. Ile moze koztowac taka diagnoza techniczna auta:P bo logi to sobie sam robie itp;/
Gość Murzyn Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam Ponownie Koledzy.Jak zwykle coś od was chcę i to Nas boli :gwizdanie: zamiast jak ludz podjechac na spota i pogadac
sokolnh Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Mk-Mateusz, podjedz na spota to Ci pokaze co i jak żeby było dobrze
Mk-Mateusz Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 no tak sie składa ze za cholerę ciężko mi sie wybrać w niedziele;/ no ale cóż, na pewno kiedyś bede, jesli nie tym Audi to AFN'kiem moich marzeń;] macie jakis pomysl z tym serwisiem? bo juz przelała sie miarka z moja cierpliwościa;D:D:D: a jescze poł roku planuje nią pojezdzić;P
Gość Murzyn Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 ja tam nie mam doswiadczenia z Di to sie nie wypowiadam.... no ale co juz sprawdziles? masz logi?
sokolnh Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 on ma 1z, zmienił mu sie silnik w profilu
Gość Murzyn Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 no to o 1z mozemy juz cos podyskutowac, chociaz wole od AFN w góre
sokolnh Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 no to o 1z mozemy juz cos podyskutowac, chociaz wole od AFN w góre dobry 1z tez daje rade
Mk-Mateusz Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zawsze miałem 1Z w profilu:) mam logi: http://mkmateusz.homeip.net/software/mojepliki/AudiA4/Logi/ statyczne dynamicznie BS i dyn juz bez katalizatora. Co sprawdziłem: -wywaliłem kat -ustawiłem kat wtrysku -czyscilem przepływke -zaslepiłem egr -nowy termostat bo był walniety -nowe wszyskie filtry hmm...co jeszcze...??? PS. Nie wiem czy nawet nie kupic http://www.allegro.pl/item311493526_zawor_turbosprezarki_turbiny_tdi_vw_audi_n75.html może akurat uda się to tanim kosztem:P
Gość Murzyn Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 dobra, a sprawdziles szczelnosc dolotu??
sokolnh Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 wtryski masz z du.py, leją za dużo, przewody zwrotne suche ? zaworek n75 sobie odpusc, mówie Ci lmm tnie dawki ale przy niedoładowaniu to normalne jak chcesz mam takie wtryski do 1z, zostały mi, sa w troche lepszej kondycji niż Twoje, mozemy podmienic i zobaczysz ile bedzie palił[br]Dopisany: 20 Luty 2008, 01:26 _________________________________________________zeby nie byc gołosłownym takie miałem jakis czas temu cisnienie : http://img88.imageshack.us/img88/7571/a6lv3.jpg czyli praktycznie jak u Ciebie, po ostanich operacjach http://img127.imageshack.us/img127/4117/dyn011hu2.jpg a mysle ze jak skoncze to wszystko wróci do normy :th:
Gość Murzyn Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 sokol ja bym zaczal od doladowania, a pozniej sie zajal paliwem
sokolnh Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 no to mówie mu już z piąty raz co ma zrobic z doładowaniem to nie słucha a wtryski ewidentnie leją i mogą byc powodem dużego spalania, które nęka naszego kolege
Gość Murzyn Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 wiem, wiem... pamietam mateusza jak szukal auta... wtedy tez nie sluchal jak przyjedzie na spota to zacznie sluchac i to z uwaga
Rekomendowane odpowiedzi