Cuber Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 co do środy to nie wiem bo : - gra Poslka reprezentacja - wkurzyli sie za ostatnie że Nas/Was nie było ja byłem chętny jak zawsze :gwizdanie: nie było całej reszty ale ok nie wazne myślałem ze graliscie i zebrałes ekipe, generalnie FV za to granie tez poszła Jutro mam im dac znac czy bedziemy grali czy nie :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 przecież dzwoniłem do Darka i powiedziałem mu że mam 4 osoby i czy mogą jeszcze 2 załatwić , powiedział że nie za bardzo bo sami nie mają składu... taką informację dał mi już o 14 tak więc niech nie świruje bo nawet gdybyśmy mieli skład to oni nie mieli
Cuber Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 przecież dzwoniłem do Darka i powiedziałem mu że mam 4 osoby i czy mogą jeszcze 2 załatwić , powiedział że nie za bardzo bo sami nie mają składu... taką informację dał mi już o 14 tak więc niech nie świruje bo nawet gdybyśmy mieli skład to oni nie mieli hm powiedzieli dzisiaj ze od Nas miało być 2-ch i jeszcze dostali info na 2 godziny przed graniem :gwizdanie: Dobranoc
pawelkrk23 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Witam serdecznie....mam pytanko....a mianowicie czy ma ktos jakies namiary na dobry zaklad blacharsko-lakierniczy w Krakowie.....wczoraj jakis osiolek na parkingu wjechal mi kolem w drzwi takze potrzebny ktos do wyprowadzenia tego i pomalowania calego elementu.....z gory bardzo dziekuje za jakiekolwiek info.....pozdrawiam
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 przecież dzwoniłem do Darka i powiedziałem mu że mam 4 osoby i czy mogą jeszcze 2 załatwić , powiedział że nie za bardzo bo sami nie mają składu... taką informację dał mi już o 14 tak więc niech nie świruje bo nawet gdybyśmy mieli skład to oni nie mieli hm powiedzieli dzisiaj ze od Nas miało być 2-ch i jeszcze dostali info na 2 godziny przed graniem :gwizdanie: kłamią byłem ja , kudłaty , angelo i kumpel franka. Ty nie dałeś rady , Ogr też , Kuczi był na porodówce i dlatego nie było składu.
PABLO Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 A dobra pozniej poczytam wasze dzisiejsze wypociny bo teraz jadę na miasto
sokolnh Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 A dobra pozniej poczytam wasze dzisiejsze wypociny bo teraz jad ę na miasto po co ? znowu Twoja siedzi w knajpie z jakimis typami ?
Cuber Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 Witam serdecznie....mam pytanko....a mianowicie czy ma ktos jakies namiary na dobry zaklad blacharsko-lakierniczy w Krakowie.....wczoraj jakis osiolek na parkingu wjechal mi kolem w drzwi takze potrzebny ktos do wyprowadzenia tego i pomalowania calego elementu.....z gory bardzo dziekuje za jakiekolwiek info.....pozdrawiam zagadaj do OZIego z krakowa kłamią byłem ja , kudłaty , angelo i kumpel franka. Ty nie dałeś rady , Ogr też , Kuczi był na porodówce i dlatego nie było składu. spoko looozik
PABLO Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 jak chcesz koniecznie z usb to taki jest wporządku Nie koniecznie ale jak ma to lepiej,ma byc czarne i podswietlane na czerwono.Najlepiej by bylo gdyby wyswietlacz swiecil na czerwono ale ciezko o takie radio w dobrej cenie Bardzo łatwo właśnie :gwizdanie: Zadzwoń jutro do mnie [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 02:41_________________________________________________ A dobra pozniej poczytam wasze dzisiejsze wypociny bo teraz jad ę na miasto po co ? znowu Twoja siedzi w knajpie z jakimis typami ? No jasne Kamil codziennie z innym [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 02:53_________________________________________________Gasimy
Cuber Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 Kamil to co to za BMW jedzie do Ciebie :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Kamil to o to za BMW jedzie do Ciebie :gwizdanie: E90 320 D :gwizdanie:
jarko Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Jak ktoś chętny na polarek to zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/bluzy_i_polary/polar_klubowy_helikontex_iv_tura_zamowienia-t94290.0.html;msg1073231
Rekomendowane odpowiedzi