sokolnh Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 wtrysk sterujący jest to najwiekszy wtrysk z kabelkiem zakończonym kostką co do tego że zauważyłes że ta sztanga sie rusza przy wyższych obrotach to tak ma być bo wkońcu jest to zawór upustowy ciśnienia ide spac bo jutro znowu bede zdychał w pracy narazie
longinus Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 dokładki to mam pomalowane odkąd go kupiłem w zeszłym roku... :gwizdanie: coś kolega mało uważa na spotach... no widze ze zarcik sie nie udal :th: a tak w ogóle to dzień dobry
mega13 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 umre skonam odwioza mnie tam gdzie Cubra mieli Mateuszu moj drogi. Taca jest w kosciele, tu sie uzywa opcji szukaj, bo zaraz Sokol wystawi Ci FV za naprawienie auta. Jest i o sztandze i o wtryskach kupe postów... ilez mozna pisac. naprawwiasz cos-> logujesz, analizujesz, jak nie jest ok szukasz dalej, logujesz..... Buhahahaha :polew: właśnie o tym samym myślałem jak doszedłem do Twojego postu. a co ja zrobiłem, piszecie w tym temacie na bieżąco, wiec szybko sie dowiem, No ale mimo wszystko sam sobie poszukam czym jest wtrysk sterujący itp, ale to juz jutro... DOBRANOC:) No to obraziłeś sobie kolegę... Ale z kolei tu nasówa się odpowiedź: tu sie uzywa opcji szukaj :kox: Wy to zawsze poprawicie mi humor :naughty: :tongue4:
Gość trueogre Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Ogrus to Piatek mamy zajety rano heheh Ty wymiana oliwki na MOTUL-ka a Ja wymiana sprzegła i koła 2-masowego......... no i jeszcze mieliśmy jechać po CB trzeba godzinkę tego mini spota ustalić _________________________________________________
mega13 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 no i jeszcze mieliśmy jechać po CB Możecie zobaczyć tam gdzie wam mówił Murzyn przy trasie Kraków-Myślenice, nie jest daleko bo kilka minut znając was, a ceny mają dobre z tego co wiem i jeszcze można negocjować. Tu macie ich stronkę www.polpit.pl
Gość trueogre Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 no i jeszcze mieliśmy jechać po CB Możecie zobaczyć tam gdzie wam mówił Murzyn przy trasie Kraków-Myślenice, nie jest daleko bo kilka minut znając was, a ceny mają dobre z tego co wiem i jeszcze można negocjować. Tu macie ich stronkę www.polpit.pl thx
mega13 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Jakbyście jechali w tą stronę jeszcze bez CB to uważąjcie koło Chłopskiego Jadła... :polew: :polew: :evil:
longinus Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Jeżeli chcecie to moge wam zalatwic unidena 520 za ok 300. Nie jest to chyba najtaniej ale pewne źródło więc nie będzie problemu z ew. gwarancją... Oczywiście nikt na to f-ry vat nie wypisze (brak homologacji)... Ale mnie osobiście nie robi to różnicy a po przesiadce z inteka odczułem różnicę... Jakby co to tel.
PABLO Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 wszystkim. Kurde fajnie sobie żyja te białe pokemony Najlepszy jest moment w 2:09 sekundzie
Cuber Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 Witajcie Pany odebrałem wyniki tomografii i jest WSZTSKO OK ze mna a miałem chwilowego stracha.... plauszek tez sie goi...na poniedziałek bede gotów na piłeczke
Gość trueogre Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 o widze ze nam rózowych przybywa :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Gratki Ogruś :oklaski: a dziękuję dziękuję, kolejna okazja do
Gość Murzyn Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 pierwszy raz w zyciu widze rózowego orga Graty
Gość trueogre Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 pierwszy raz w zyciu widze rózowego orga Graty Ogr ma wiele wcieleń :polew: Thx
Cuber Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 różowiutki ogr to pewnie dziewczynka :gwizdanie:
mega13 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 różowiutki ogr to pewnie dziewczynka :gwizdanie: Cios poniżej pasa.... :> :>
Rekomendowane odpowiedzi