Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 tylko, ze sa elastyczne przechodza bez problema tez mialem z tym problem, ale schemat montazowy jest dokladnie opisany przez bradpita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzrybol Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 no nie bardzo z ta elastycznością nie chciały wejsc w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 chcialy, tylko z nimi najpierw trzeba porozmawiac o tym nie bedziemy roztrzasac - juz zrobiles po swojemu. Dobrze ze nic sie nie polamalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 chcialy, tylko z nimi najpierw trzeba porozmawiac o tym Ale Murzynek ma dobry dzis humorek gzrybol zawsze mozesz sie pochwalić fotkami jak to wygląda :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 co Ty jestem po 15h pracy i mi wali na dekiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jakoś tego nie zauważyłem ze po pracy Kurde jakas tragedia z samolotem u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzrybol Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Polamac sie nic nie połamało wyglada świetnie ale z ramkami nie gadałem bo o czym? Generalnie rami koszt z wysyłka 75 zł ale efekt lukx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 gzrybol wdrożył drugi sposób montażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 gzrybol jak dasz rade do podbij na najblizszego spota to oblookam jak to wygląda bo też myślałem o tych ramkach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 pablo - nie napisalem, ze po. napisalem ze po 15h tera mi sie drukuje to mam 30-40min luzu Gzrybol - o gietkosci, elastycznosci - ogolnie cos pod kamasutre pablo - przeca ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Cholercia, powiem Ci Murzyn ze nie wiedziałem ze masz, serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 PABLO, na spocie musisz zrobić przegląd wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 PABLO, na spocie musisz zrobić przegląd wnętrza Murzynka A4ke jeszcze nie rezałem od środka, nie wiem jak to sie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 nie ma szans bo jest czyste. A ze czyszczenie za darmoche to juz porzadek sie tydzien trzyma... w ogole wprowadzilem kilka modyfikacji (oczywiscie darmowych jak na centusia przystalo) we wnetrzu.... jeszcze tylko kilka drobiazgów i bedzie cudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 PABLO, na spocie musisz zrobić przegląd wnętrza Murzynka A4ke jeszcze nie rezałem od środka, nie wiem jak to sie stało aaa, bo Murzyn nie lubi się dzielić, nawet w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ale się KCH rozbija po wawelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 nie ma szans bo jest czyste. A ze czyszczenie za darmoche to juz porzadek sie tydzien trzyma... w ogole wprowadzilem kilka modyfikacji (oczywiscie darmowych jak na centusia przystalo) we wnetrzu.... jeszcze tylko kilka drobiazgów i bedzie cudnie To jeśli wprowadziłeś modyfikację to uwierz za ja pierwszy nie będę chciał oblookać wnętrza [br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 22:55 _________________________________________________ ale się KCH rozbija po wawelu No przyszedł drugi rycerz bronić zamek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ale się KCH rozbija po wawelu bo tu tak piknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ale się KCH rozbija po wawelu bo tu tak piknie Może kiedys sie zrobi spota na Wawelu (latem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 a ja bym tam kiedyś podjechał na jakiego wieczornego spota do KCH ale nikt nas nie zaprasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi