Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ale się KCH rozbija po wawelu ja tam juz zatracilem patryiotyzm lokalny i tozsamosc regionalna. Nie wiem skad jestem czy z Krakowa, Chrzanowa Czy gdzies ze slaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 latem, a może nawet wiosną :gwizdanie: nie widzę problemu, może jakiś większy spot wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 a ja bym tam kiedyś podjechał na jakiego wieczornego spota do KCH ale nikt nas nie zaprasza beda jak temp pozwoli Robowi wyjsc z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ale się KCH rozbija po wawelu ja tam juz zatracilem patryiotyzm lokalny i tozsamosc regionalna. Nie wiem skad jestem czy z Krakowa, Chrzanowa Czy gdzies ze slaska a nie z Afryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie no Trzeniu ja sobie obiecałem ze pierwszy spot poza krk to zawitam na Śląsk do kolegów moderatorów :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 a ja bym tam kiedyś podjechał na jakiego wieczornego spota do KCH ale nikt nas nie zaprasza przyjdzie jeszcze taki dzień, załatwi się domek i będzie jak za dawnych dobrych czasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 a czy ja sie zachowuje jak murzyn z somalii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 a czy ja sie zachowuje jak murzyn z somalii?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Led postojowka + Xenon 8000K: Moja byla (ehh sie lezka kreci ) : Ringos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie no Trzeniu ja sobie obiecałem ze pierwszy spot poza krk to zawitam na Śląsk do kolegów moderatorów :> dupowłaz Zapamiętaj jedno Pablo... moderator nigdy nie może być Twoim kolegą , oni są po drugiej stronie barykady :decayed: a Murzyn to już nawet z plebsem się nie napije tylko w połowie imprezy zawija się z (*)(*) i ma w d*pie kumpli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 No fajnie wyglądają te ramki ale musze najpierw w realu oblookac i po dotykać [br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 23:09 _________________________________________________Trzeniu napisałem tak bo jest najbliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 a Murzyn to już nawet z plebsem przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 proste Trzeniu - mod to zlo wcielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 EEE tam znam kilku nawet w miare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 proste Trzeniu - mod to zlo wcielone ale tylko czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 EEE tam znam kilku nawet w miare ale Ty zmienny jesteś , ostatnio słyszałem coś z goła innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 proste Trzeniu - mod to zlo wcielone Boże to co będzie jak kiedyś nasz Trzenio zostanie modem a przecież taki pocieszny gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 proste Trzeniu - mod to zlo wcielone Boże to co będzie jak kiedyś nasz Trzenio zostanie modem a przecież taki pocieszny gość Ty chlopie nawet o takich rzeczach nie mysl hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Max dał bys rade zapodać troszke większą fotke z tymi ledami?? Dobra nie musisz, mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 proste Trzeniu - mod to zlo wcielone Boże to co będzie jak kiedyś nasz Trzenio zostanie modem a przecież taki pocieszny gość Ty chlopie nawet o takich rzeczach nie mysl hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi