boseron Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 czy jutro ktoś będzie na spocie czy raczje kazdy mecz ogląda.....
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 czy jutro ktoś będzie na spocie czy raczje kazdy mecz ogląda..... Ogr, Trzeniek, Cuber - nieobecni
boseron Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 czyli śmietanki nie ma :gwizdanie: to tez odpuszczam
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 jo tyz nie, leże jutro w saunie gdzie ??
boseron Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 jo tyz nie, leże jutro w saunie gdzie ?? themon moze po meczu w szatni z piłkarzami :gwizdanie:
rex Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 czy jutro ktoś będzie na spocie czy raczje kazdy mecz ogląda..... Ogr, Trzeniek, Cuber - nieobecni Gdzie oglądacie?
boseron Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 nie spać, zwiedzać [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 04:08_________________________________________________dobra chyba czas na sen
marcin j Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Dobry, boseron jak wstaniesz to pytanko do Ciebie: Jeżeli przede mną na światłach stoi Pani autkiem i nie rusza na zielonym , a ja ruszam i uderzam w jej tył to ewidentnie moja wina ??? Czy da sie coś wynegocjować , bo skoro zielone to powinna jechać ?? Twierdze , że i tak moja wina, ale może jakieś wyjątki.... Na szczęście w nieszczęsciu ;( jechałem VW t5 a nie audiczką
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 czy jutro ktoś będzie na spocie czy raczje kazdy mecz ogląda..... Ogr, Trzeniek, Cuber - nieobecni Gdzie oglądacie? w Sosnowcu , Cuber przebrany za preclarza Panowie [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 11:25_________________________________________________ Dobry, boseron jak wstaniesz to pytanko do Ciebie: Jeżeli przede mną na światłach stoi Pani autkiem i nie rusza na zielonym , a ja ruszam i uderzam w jej tył to ewidentnie moja wina ??? Czy da sie coś wynegocjować , bo skoro zielone to powinna jechać ?? Twierdze , że i tak moja wina, ale może jakieś wyjątki.... Na szczęście w nieszczęsciu ;( jechałem VW t5 a nie audiczką pytanie jak lokata , bez sensu czy jak komuś auto zgaśnie na światłach to możesz w niego walić? :kox: [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 11:26_________________________________________________ jo tyz nie, leże jutro w saunie Themon , ale w OBI Ci nie podłączą
themOn Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 jo tyz nie, leże jutro w saunie gdzie ?? w Wiśle Trzeniu: do OBI nie chodzę
marcin j Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 pytanie jak lokata , bez sensu czy jak komuś auto zgaśnie na światłach to możesz w niego walić? auto nie powinno zgasnąć jak ktoś nie umie jeździć , to niech nie jeździ Wiesz w naszym prawie różne cuda się zdarzają , pytam , czy jakiś haczyk jest , chodź sam wątpię , walnąłem w tył , coż moja wina ?? ps... Kto się dzisiaj spoci w GK ???
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja na chwile bym podjechał na spota
nex Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja na chwile bym podjechał na spota to postój z 15 min i możesz wracać
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja na chwile bym podjechał na spota to postój z 15 min i możesz wracać Nie no spoko bo później chce podbić na bonarke. david n będziesz na spocie bo mam COD MW2 :?:
siemian Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 pytanie jak lokata , bez sensu czy jak komuś auto zgaśnie na światłach to możesz w niego walić? auto nie powinno zgasnąć jak ktoś nie umie jeździć , to niech nie jeździ Wiesz w naszym prawie różne cuda się zdarzają , pytam , czy jakiś haczyk jest , chodź sam wątpię , walnąłem w tył , coż moja wina ?? ps... Kto się dzisiaj spoci w GK ??? wiesz Marcin zawsze można powiedzieć że przypierdoliła cofając :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 14:38_________________________________________________a tak w ogóle to :hi:
Wąski Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 czy jutro ktoś będzie na spocie czy raczje kazdy mecz ogląda..... Ogr, Trzeniek, Cuber - nieobecni Wąski też -ale to nie smietanka
david_n Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 moglbym wpasc, ale pasuje zeby sie ktos pojawil
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 To weźcie telewizor macie przecież avanty, talerz na dach i będziecie oglądać derby [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 15:09_________________________________________________ moglbym wpasc, ale pasuje zeby sie ktos pojawil No właśnie bo jak mają być znowu 3 osoby to [br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 15:09_________________________________________________ Masakra
Rekomendowane odpowiedzi